Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין קשר לזיכרון, לפחות לא ברמות שדרושות כדי להוריד טורנט.

אין מה לחשוש מזיכרון מנוצל, זה טוב שהוא מנוצל. איך אומרים זיכרון לא מנוצל הוא זיכרון מבוזבז

כשמערכת ההפעלה תצטרך זיכרון היא תחלק מחדש.

מהירות ההורדה כן מושפעת מעט מגלישה, אבל מניסיוני לרוב זו השפעה מינורית.

פורסם
לפני 25 דקות, דניאל1983 כתב:

אז מה הסיבה שכניסה לכרום, ובמיוחד צפיה בסרטוני 4k פוגעת במהירות הורדה?

לדוגמא, אחרי הפעלת סרטון המהירות מיד נופלת מ20מגה לסביבות 13מגה

כי לוקח רוחב פס להזרים את הסרטונים האלה. 

התקלה שציינת קרתה לי גם בלי קשר אחרי השדרוג לסיבים, ורק אחרי כמה הסרות של QB זה הסתדר

יש סוגיה נוספת של דיסק שיכול להיות לא תקין. משמע החיבור רשת/אפליקציה רוצה לכתוב יותר נתונים על הדיסק מאשר אפשרי ואז הוא 'נתקע' 

פורסם

איזה חיבור יש לך?

אצלי, זה חיבור של 1גיגה הורדה, כלומר בסביבות 120 מגהבייט הורדה מקסימלית

בפועל אני מקבל במקסימום 90-95 וממוצע של 80-85(בטראקר פרטי כדי להדגים על מהירות גבוהה)

אם אני גולש במקביל ורואה סרטונים, כן, המהירות תרד טיפה, לא באופן קבוע. אני בא לומר שיש מספיק רוחב פס כדי לעמוד בשניהם, חוץ מפיקים פה ושם לא אמורה להיות השפעה רצינית.

פורסם

זה בטוח לא בעיה בדיסק, הנחתת המהירות מתרחשת ב3 דיסקים שונים.

זה קורה גם בהורדות דרך utorrent, אז כנראה זה לא תקלה בתוכנת ההורדות

לפני 8 דקות, aviaviavi כתב:

איזה חיבור יש לך?

אצלי, זה חיבור של 1גיגה הורדה, כלומר בסביבות 120 מגהבייט הורדה מקסימלית

בפועל אני מקבל במקסימום 90-95 וממוצע של 80-85(בטראקר פרטי כדי להדגים על מהירות גבוהה)

אם אני גולש במקביל ורואה סרטונים, כן, המהירות תרד טיפה, לא באופן קבוע. אני בא לומר שיש מספיק רוחב פס כדי לעמוד בשניהם, חוץ מפיקים פה ושם לא אמורה להיות השפעה רצינית.

אצלי גם חיבור 1גיגה של פרטנר עם תשתית פרטנר.

אני מוריד מטראקר רוסי של סרטים וסדרות.

המהירות המקסימאלית שראיתי הייתה 60.

בדר"כ זה בסביבות 20

• תוכן חדש...