Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב הוא כזה - אני מגיע לגיל הפטור בתאריך X השנה. הזימון למילואים הוא בתאריך X+כמה ימים. מהקישור נאמר לי שהפטור נכנס לתוקף רק בסוף השנה (2023) ואני לתומי חשבתי שברגע שמגיעים לגיל הפטור הוא נכנס לתוקף מיד. באינטרנט לא מצאתי לזה תשובה. אז איך זה בעצם עובד?

פורסם (נערך)

סוף השנה הקלנדרית שבה הגעת לגיל הפטור.

ז"א שגם אם מלאו לך 40 ב1.1, תעשה מילואים עד 31.12 של אותה השנה 😃

אם הגעת עד הלום, כנראה שאתה איפשהו גם נהנה מהמילואים ועושה את זה בכיף, אז סיים את זה כמו שצריך, בלי להתקטנן על יום פה יום שם.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לפני שעה, שביט כתב:

לא מדוייק, באותה שנה, אתה קריא עד סוף נובמבר, בדצמבר כבר אי אפשר לזמן אותך.

פורסם
לפני 4 שעות, Ziv כתב:

אם אתה כל כך סובל תוציא מחלה ושלום על ישראל.

לפני 3 שעות, שביט כתב:

סוף השנה הקלנדרית שבה הגעת לגיל הפטור.

אם הגעת עד הלום, כנראה שאתה איפשהו גם נהנה מהמילואים ועושה את זה בכיף, אז סיים את זה כמו שצריך, בלי להתקטנן על יום פה יום שם.

לא בדיוק סובל. אישה בהריון בסיכון גבוה + ילד קטן זה לא שילוב שמשאירים בבית כל כך בקלות (כן, התחלנו מאוחר).

יותר עניין אותי הנוהל עצמו. גם אני שמתי לב לקטע המבאס של להיוולד בינואר 😉

כנראה שאבקש שחרור מהמפקד הישיר וזהו. בקטנה.

פורסם

לגבי אישה בהריון - יש נוהל מסודר. אז נכון שאישית נתקלתי בו לאחורנה לפני 27 שנה, אבל אני די משוכנע שהוא לא בוטל. בכלל, כל נושא המילואים הפך הרבה יותר קל עם השנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הריון בסיכון גבוה - אם יש מסמכים רפואיים שמעידים על כך, תעביר אותם לרופא היחידה והוא ינחה לשחרר אותך.

באופן כללי, אם אתה בגיל 40 בסיטואציה הזו, היית חייל סביר + כל השנים, כמעט כל מפקד/קצין שפוי ישחרר אותך אחרי שיחת טלפון.

אם אתה צריך עזרה עם ה"נהלים" אתה יכול לפנות לשליש היחידה.. הוא אמור להכיר אותם טוב.

ברמה הפרטית, לעיתים היינו מציעים להגיע ליום אחד לאימון לצורך שמירה על כשירות בסיסית (נניח מטווחים וחוליה בחי"ר) ומוותרים על כל השאר.. בפועל זה יוצא לך יום מרוכז של מה שחשוב ובלילה אתה בבית חזרה. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

לגבי אישה בהריון - יש נוהל מסודר. אז נכון שאישית נתקלתי בו לאחורנה לפני 27 שנה, אבל אני די משוכנע שהוא לא בוטל. בכלל, כל נושא המילואים הפך הרבה יותר קל עם השנים.

אין ספק שמה שהיה לפני 27 שנים נותר רלוונטי. 

זה בכלל נוהל מלפני 58 שנים, שמבוסס על צו מנדטורי מלפני 90 שנה. 

אני די משוכנע שהוא לא בוטל. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אם משהו מסוג זה היה רלוונטיי בימים של 60 ימי מילואים בשנה ויותר בלבנון, עם מחסור באנשים במקצוע, הרי אין ספק שכיום, כשמילואים הם דבר נדיר, ההתחשבות יותר גדולה.

לבנים שלי, אם מישהו בכלל קורא להם, לוקח משהו כמו שיחה של 2 דקות לקצינת קישור כדי לבטל. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מי שלא רוצה לעשות מילואים באמת ברגע יכול לצאת,
מניח שאתה אפילו לא צריך אישורים רפואיים פשוט תתקשר למפקד הישיר ותסביר לו את המצב והוא ישחרר אותך,
אצלינו מי שלא רוצה לעשות מילואים פשוט משחררים...

פורסם

את השירות האחרון שלי עשיתי באפריל 21' אחרי שהגעתי תמיד לכל קריאה,תעסוקה\אימון\צו 8. המג"ד לקח אותי לשיחה ואמר לי "יאללה אחי, תודה לך על הכל עכשיו סע תהנה", היו זימונים שעדיין שלחו אלי אבל המג"ד שלי החליט לפטור אותי מהם אפילו ללא ידיעתי כנראה.

את גיל 40 (😵) חגגתי בספטמבר 22.

באופן רשמי קיבלתי מכתב שחרור משירות ב8.1.2023.

• אהבתי 1
פורסם

אני מ 2004 עד 2009 חיכיתי לועדה רפואית כשאני מקבל צווים, מסביר לקצינת הקישור שאם היא רוצה אני יכול לעזור לה לתייק ולהכין קפה, שולח אותה לדבר עם הרופא ומקבל ביטול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...