Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן.

(*) אין בתשובתי זו כדי להחייב בפניך במקרה של תביעה וכו'

(**) תלוי בגודל המזוודות מיימדיהן וצורתן.

(***) תלוי בשנת הייצור, של הרכב,  ועד כמה תא המטען שלו פנוי מחפצים אחרים מלבד המזוודות. (יש לפחות 4 דורות של פורד פוקוס סטיישן).

• מצחיק 4
פורסם

ford focus station SW  רכב חדש שנת יצור 2022, תא המטען ריק,  4 מזוודות בגודל: שתיים במידות 71X46X29 ושתיים במידות 69X42X25

תודהה על התשובה המהירה

פורסם

WOW לא ציפיתי למידות כל כך מדוייקות.

אני רואה שאתה טוב בחשבון, אז כל שנותר לך זה למדוד את תא המטען של הפוקוס סטיישן 2022.

במידה והאוטו לא זמין (או שאין לך מטר).

הנה קישור למפרט שלו כולל מידות תא המטען.

בסטיישן גורם משמעותי הוא המדף האחורי המתקפל. כאשר מסירים אותו אפשר להעביר ארונות שלמים ולא רק מזוודות.

המינוס הוא שלעיתים קרובות נפגע שדה  הראיה לאחור. (דרך המראה אחורית). 

פורסם

תודה רבה

יש לך מושג באיזה אתר באינטרנט אפשר למצוא את המידות של תא המטען, במפרט ששלחת מצויין רק  הנפח, חשוב לנו, לגבי שכירת רכב ל4 אנשים, הפורד הוא SW 

פורסם

במפרט נפח תא מטען 575 ליטר.

סכום נפח 4 המזוודות שלך לא עובר את ה 400 ליטר. (335 ליטר ליתר דיוק חשבוני)

כלומר, יש לך יותר מ 200 ליטר ריקים לתימרון המזוודות.

אני מניח שהמרווח הזה מאפשר לכם למקם את המזוודות בכל מקרה, אם בשכיבה או בעמידה.

פורסם

זה דיון לא רלוונטי כנראה.

נו באמת. אתה בטוח שזה הרכב שתקבל? כל עוד אין לך הזמנה חרכב ספציפי, אתה יכול לקבל כל רכב סטיישן שהוא דומה. אופל, פיזו, קיה או כל מה שיהיה להם.

ברר מה הרכבים שיש להם בקטגוריה. שקול להגדיל קטגוריה כי תמיד תוכל לעשות שינמוך לרכב סטיישן מקטגוריה נמוכה יותר אם נניח יש לו תא מטען גדול יותר.

שנה שעברה שכרנו שני רכבי סטיישן בגרמניה. חברים קיבלו פסאט , אנחנו אופל אינסינייה.

האופל היה ברמת איבזור ממש גבוהה, עם כסא חשמלי עם מסאג, אך מתוחזק רע מכנית (בלמים גמורים). התא מטען שלו היה גדול משמעותית מהפאסט מבחינת טעינה ללא חסימת חלון אחורי.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 17 שעות, אא10 כתב:

שלום

האם מישהו יודע אם תא מטען של פורד פוקוס סטיישן יכול להכיל 4 מזוודות

תחליף לצ'ימידנים, ופתרת ברגע אחד הרבה בעיות (אלא אם כן אתה עם 100 קילו בכל מזוודה או סובל מחולשה פיזית קיצונית, ואז אני חוזר בי).

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

תא המטען של הפוקוסטיישן הוא אחד הגדולים והנוחים בקטגוריה, באופן עקבי. אבל לא בטוח שתקבל דווקא פוקוס.

מצטרף להמלצה על החלפת חלק מהמזוודות לצ'ימידן, יאפשר לך גמישות טובה יותר בתא אם תקבל אוטו אחר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 18 שעות, אא10 כתב:

יש לך מושג באיזה אתר באינטרנט אפשר למצוא את המידות של תא המטען, במפרט ששלחת מצויין רק  הנפח, חשוב לנו, לגבי שכירת רכב ל4 אנשים, הפורד הוא SW 

בהשכרת רכב אף אחד לא מתחייב לך על דגם. מתחייבים על קטגוריה.

הזמנו לפני כמה שנים בגרמניה פוקוס סטיישן - קיבלנו 308SW.

לרוב לא קיבלתי את מה שהזמנתי בכלל, עוד דוגמות:

* הזמנתי גולף (גרמניה) - הציעו קשקאי או CMAX.

* הזמנתי קמארי (קנדה) - הציעו פאסאט, מאליבו, אלנטרה או פורטה.

* הזמנתי אוקטביה סטיישן (אוסטריה) - הציעו מאזדה 6 סטיישן, אופל אינסינגיה סטיישן או פג'ו 5008.

בקצרה מה שאני בא להגיד, זה שהרבה פעמים אין קשר בין מה שתזמין לבין מה שתקבל.

עצה שעולה כאן הרבה בפורום - לקחת מראש קטגוריה קצת יותר גבוהה.

זה מה שעשיתי בקנדה. ביום יום אני מתנייד בקורולה וכנראה שגם אם הייתי מקבל כזו בקנדה הייתי מסתדר, אבל ההפרש היה כל כך קטן (ברמה של 20₪ ליום) שהעדפתי לא להתפשר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הזמנתי דרך רנטלקארס, משלמה סיקסט באנגליה, אוקטביה סטיישן.

היו אופציות לסטיישנים יותר זולים ויותר קטנים, אבל שילמתי יותר בשביל האוקטביה.

מה הסיכוי שאקבל סטיישן קטן? אנחנו חמישה אנשים עם לפחות 2 מזוודות גדולות ו3 קטנות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בהשכרת רכב משלמים על קטגוריה ולא על דגם ספציפי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אוקטביה סטיישן סףזה קטגוריה קצת טריקית. לפעמים זה ביחד עם משפחתי סטיישן ולפעמים זה תת קטגוריה נפרדת ולפעמים זה עם ה"מנהלים", נניח פאסאט, אופל אינסינייה ופורד מונדאו.

פורסם
לפני שעתיים, itsik170 כתב:

בהשכרת רכב משלמים על קטגוריה ולא על דגם ספציפי.

נכון, אבל אתה מצפה לקבל משהו דומה למה שהזמנת או משהו קשור.

רק בסופ"ש קראתי על מישהו ששכר גולף בצ'כיה וקיבל פאביה. זה לא שנמוך?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

יתכן וזה שנמוך. צריך לשאול איזה רכבים יש בקטגוריה.

ובינינו, יש מצב שההבדל בגודל חיצוני או בסיס גלגלים בין פאביה דור חדש וגולף לא כזה גדול. שוב, מי שצריך רכב ספציפי, שישריין הזמנה לרכב ספציפי (בגכ קיים רק לרכבי יוקרה וגם זה עלול לא להתקיים) או יעלה קטגוריה.

להתחיל לספר לך שרצו לתת לי לשלושה שבועות ניסן וורסה בארהב שעברה סופת ברד? שזה גם רכב פחחח  (הכי הכי זול בקטגוריה) וגם כל הפח שלו היה מלא דפיקות מזעזעות?

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • תוכן חדש...