Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ראיתי רכב כבן שנתיים שאני מעוניין לרכוש,הבעיה היחידה שמצאתי זה שהרכב עבר את הטיפול השני במוסך מורשה משרד התחבורה ולא ישירות במוסכי היבואן או מורשה יבואן.

מדובר ביונדאי(כלמוביל) האם צפוי בעיה במקרה שיהיה צורך במימוש האחריות? רצון טוב בשנים אחרי סוף האחריות?

כמה זה משמעותי לדעתכם מבחינת מחיר הרכב או משהו אחר שלא חשבתי אליו.

פורסם

אם הוא טופל בהתאם להנחיות היצרן ועם חלפים מקורים לא אמורה להיות בעיה עם אחריות היצרן
אחריות של רצון טוב, סביר להניח שלא תהיה, כי זאת הסוכריה ששמורה למי שמטפל במוסכי היבואן.

היות ונגמרו לנו בדיוק הסוללות בכדור הבדולח, קשה לדעת עד כמה זה בעייתי
אם זה היה VAG זה היה מאוד בעייתי
אם זו יונדאי ספורטאז טורבו וגיר רובוטי... די בעייתי.
לגבי שאר היונדאי'ז הן נחשבות לדי אמינות ככה שע"פ רוב הן לא נדרשות לרצון טוב
אבל... כמו שכתבתי כדור הבדולח מושבת והנבואה ניתנה לחובבי הצרפתיות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מחשיד קצת אבל אולי יש לו סיבה טובה. תבדוק טוב כי זה עלול להיות בעיה בהמשך חיי האחריות

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

מדובר בוניו,במקור אחריות ל3 שנים נשארו 11 חודשים.

הסיבה לטענת המוכר זה שרצו כמעט כפול בכלמוביל.

מדובר בהחלפת פילטר אוויר\שמן\מזגן (ושמן כמובן)בלבד.

הטיפול עלה בערך 750 שקל,לא ברור למה כלמוביל דרשו כמעט כפול(הטיפול תואם למה שנדרש בספר רכב)

המוסך מורשה משרד התחבורה ויש עליו המלצות אבל לא מורשה יבואן.

הדבר היחיד שמדאיג אותי זה אולי הגיר,הבנתי שזה מאוד נדיר אבל היו עדויות על מקרים בודדים שהוא פשוט מתפגר בגיל מוקדם.

השאלה היא כמה זה משמעותי,ברור לי שמדובר בסיכון קטן מאוד ועדיין.....

קשה למצוא בימנו רכב מושלם וזה הדבר היחיד בעייתי ברכב הזה.

האם הייתם מבטלים קניה על זה?

בנוסף עוד שאלת המשך,במידה ואני רוכש האם שווה לטפל ביונדאי או להמשיך במוסך מורשה בבערך חצי מחיר?

פורסם

זה נכון שהטיפול במורשה עולה כפול.

לפחות בתקופת האחריות כדאי לטפל.

חסך כסף, זה עשוי להתנקם בך.

אם לרכב נתונים ממש טובים לא הייתי פוסל.

אם בינוניים... יש הרבה דגים בים

• רעיון טוב! 1
קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כן נתונים ממש טובים וגם המחיר סביר,במידה ונעולים על הדגם לא כ"כ קל למצוא.

כבר נפלתי על אחד שהיה נראה טוב והתברר שעבר תאונה ותוקן לא דרך הביטוח,השאר היו יחס תמורה\מחיר פחות טוב משמעותית.

מחר הבצע בדיקה ובמידה ויעבור חלק כנראה נלך על זה,אחרת כנראה הזמין חדש מ0 ק"מ.

פורסם

אפשר לדבר עם המוסך המרכזי ולבדוק איתם האם זו בעיה. שווה בתקופת האחריות לטפל במרכזי רק בגלל בעיות שהאחריות תכסה

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

אולי שווה לבדוק את האפשרות לחרוג בחודש בטיפול ולראות אם זה ישפיע על האחריות.

אם זה לא פגע באחריות ולא יפגע, אז אפשר להכניס את הרכב עכשיו לטיפול במורשה יבואן ואני משער שיהיה בסדר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תשמע, כל מקרה לגופו.

רכשתי לא מזמן I30 חדשה 

בת 4, עם 27,000 קילומטר.

הרכב נקנה מבחור רוסי פדנט, שמור מאוד, רכס בלי שריטה, הכיסויים של הניילונים עוד בכסאות מאחורה.

שביקשתי לראות היסטוריית טיפולים.

אמר שאין, הופתעתי, כי הכל היה כמו בספר, 3 צמיגים שהוחלפו מאותו סוג, וישרים, האוטו מתוקתק.

אמר שאת הטיפול הראשון עשה במוסך יונדאי, הטיפול היה יקר ועבדו "לא נקי".

ומאז החליט שמטפל בבית, ראיתי את השמנים והחלפים במחסן.

יגיד לך את האמת לא הפריע לי בכלל.

שילמתי מחירון בלי להרגיש שדפקו אותי.

העברתי את הרכב טסט ובכנסתי למוסך לטיפול שנתי, השמן שייצא היה נראה כמו חדש, הפילטר אויר נראה חדש.

בכל זאת עשה רק 4500 קילומטר מהטיפול האחרון.

כל מקרה לגופו

פורסם

רכשתי בסוף את הרכב(להורי).

הרכב יצא בבדיקה נקי לגמרי חוץ ממצבר קצת חלש(יש לו מצלמות חניה שעובדות כול הזמן)

לרכב יש תוספת אחריות של 3 חודשים כתוצאה מתביעה ייצוגית.

התוכנית היא לעשות את הטיפול הבא אצל יונדאי,האחריות כמובן בתוקף ואני מקווה שבמקרה נדיר שיהיה צורך יתנו גם רצון טוב בשנה הרביעית.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

תתחדש ואל תטריד את עצמך בעניין האחריות.

זה יונדאי לא פזו

• אהבתי 1
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 7 שעות, AK8793 כתב:

רכשתי בסוף את הרכב(להורי).

הרכב יצא בבדיקה נקי לגמרי חוץ ממצבר קצת חלש(יש לו מצלמות חניה שעובדות כול הזמן)

לרכב יש תוספת אחריות של 3 חודשים כתוצאה מתביעה ייצוגית.

התוכנית היא לעשות את הטיפול הבא אצל יונדאי,האחריות כמובן בתוקף ואני מקווה שבמקרה נדיר שיהיה צורך יתנו גם רצון טוב בשנה הרביעית.

תתחדש ותהנה, בחרת רכב נהדר !

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

פורסם

תתחדש, אני לא הייתי פוסל כזה גם כן, בסופו של דבר האחריות כבר לקראת הסוף, מדובר על רכב חדש כך שהסיכוי לתקלה מאוד נמוך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

צריך נאחס רציני כדי שיקרה משהו גדול בתקופת האחריות בין השנה השניה לשלישית...

אפילו הצרפתיות תמיד יתקלקלו חודש אחרי האחריות 🤣

עריכה אחרונה על ידי yuvalganim

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...