Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש, ג'יפון, 140,000₪

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי שלום לכולם,

מחפש רכב חדש מהסוכנות עד 140,000₪, שאחליף בעוד 3 שנים.

מחפש רכב יחסית גבוה, צריכת דלק טובה, מערכות בטיחות אקטיביות (בעיקר חשוב בקרת שיוט אדפטיבית).

חשבתי על יאריס קרוס לבנתיים.

יש המלצות או דיס המלצות עליו?

יש רעיונות יותר מוצלחים?

עריכה אחרונה על ידי chaimgross
פורסם (נערך)

אתה יכול לבדוק גם את מאזדה CX3.

פחות חסכונית מאשר טויוטה יאריס קרוס, אבל פנים הרכב מרגיש יותר איכותי, והמחיר נמוך יותר משל טויוטה.

שני הרכבים שומרים טוב מאוד על המחיר אחרי 3.4 שנים ראשונות.

עריכה אחרונה על ידי vladclar
  • אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יאריס קרוס, לא קורולה קרוס ( שהרבה  מעל התקציב ).

• אהבתי 2

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש לי יאריס קרוס היברידית ואני מרוצה מאוד מצריכת הדלק וגם מהגובה... החיסרון העיקרי לטעמי הוא צפיפות במושב האחורי. 
אני קורא הרבה שהרכב הזה רועש, אבל לטעמי הוא לרוב שקט למדי - אולי בגלל שאני נוהג רגוע יחסית

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)

תודה לכולכם!

שכחתי דבר שחשוב לי. אני יודע שאין לי יותר מדי מה לצפות במחירים האלה, אבל חשוב שיהיו לו יכולות שטח כלשהם (גר באיזור מדבר יהודה ורוצה שיהיו יכולות שטח).

בהינתן וזה יחסית חשוב, היאריס קרוס סבבה? ממליצים משהו אחר?

בתאריך 3.2.2023 בשעה 00:15, המהיר הזהיר כתב:

חשמלי מתאים?

יש אופציה לעמדת טעינה בבית?

הקורולה קרוס רכב מעולה, אם כי לטעמי יחסית חלש ורועש הודות לגיר הרציף

חשמלי לא אופציה, אין איפה להטעין

עריכה אחרונה על ידי chaimgross
פורסם (נערך)

שום ג'יפון במחירים האלו לא יצליח להיכנס למדבר יהודה...

לפחות ממה שאני יודע.

אם כבר משהו עם סיכוי זה דאצ'יה דאסטר או סובארו xv

עריכה אחרונה על ידי המהיר הזהיר
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

נחמד לי לנהוג ביאריס קרוס בדרכי עפר / שבילי קק"ל - בזכות הגובה ומרווח הגחון יותר קל ופחות מפחיד לנסוע בדרכים כאלה. אבל לשטח אמיתי? לא הייתי מנסה...

• אהבתי 2

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 4 שעות, המהיר הזהיר כתב:

שום ג'יפון במחירים האלו לא יצליח להיכנס למדבר יהודה...

לפחות ממה שאני יודע.

אם כבר משהו עם סיכוי זה דאצ'יה דאסטר או סובארו xv

חבל שדאסטר 4x4 רק ידני, והxv מחוץ לתקציב.

תודה!

פורסם

הייתי בודק סובארו קרוסטראק מנוע 2.0 אצל ברזילי בירושלים, יש לא מעט רכבים עם ק"מ נמוך, אמנם לא מהסוכנות אבל יש אחריות ארוכת טווח (5 שנים).

יתרונות: נוחות נסיעה גבוהה מאד,תנוחת ישיבה גבוהה, אמינה מאד (במנוע 2 ליטר מהשנים האחרונות) מרווח גחון 22ס"מ, יכולת שטח טובה לרכב רך,מערכת EYESIGHT איכותית לבקרת שיוט אדפטיבית,מערכת שמע מקורית לא רעה

חסרונות: צריכת דלק בעיר, מחוץ לעיר בנהיגה רגועה אפשר להגיע ל 13 קמ"ל, תיבת הילוכים רציפה, וכתוצאה מכך ביצועים בינוניים, בידוד רעשים במהירות כביש 6 לא מצטיינת, תא מטען לא גדול.

לטעמי רכב עם הרבה אופי שמאד קל להתנהל איתו בכל סביבה שתסע בה.

• מעניין 1
  • תוכן חדש...