Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

הגיע הזמן להחליף מצברים במשאית שלי, יש רק 2 חברות שמיצרות מצברים  בזרם המתאים 125AH. שנפ וחברה בשם SUN Power Black שהמתקינים טוענים שהיצרן הוא Varta. 

כרגע יש על המשאית שנפ, והוא החזיק מעמד בקושי שנתיים, לא מעוניין בחברה הזו. על ה- SUN Power יש רק 18 חודשים אחריות שכנראה זו גם תוחלת החיים שלו? אני לא מכיר את החברה. 

במשאיות אחרות יש לי Varta Blue ו- Bosch שהם מחזיקים מעל שנתיים בקלות (לעיתים 3-4 שנים). 

אשמח לתובנות והמלצות. 

Finger's gonna kill me.

פורסם

נגיד שהממדים מתאימים הוא לא יהיה עם זרם חזק מידי למערכת (מה שבעלי המקצוע קוראים לו זרם התנעה לא האמפר שעה)? 

Finger's gonna kill me.

פורסם
לפני כשעה, Aדי כתב:

נגיד שהממדים מתאימים הוא לא יהיה עם זרם חזק מידי למערכת (מה שבעלי המקצוע קוראים לו זרם התנעה לא האמפר שעה)? 

בדרך כלל כאשר מתקינים מצבר בעל קיבולת גדולה יותר גם זרם ההתנעה יעלה ואין סיבה לחשוש מכך. להיפך דווקא בחורף זרם התנעה גבוה יותר ומתח הדקים גבוה יקצר את תהליך ההתנעה (מה שנקרא התנעה קלה יותר).

איזה כייף לי :)

פורסם

תתקשר ביום ראשון למוקד הטלפוני של טלרון ותברר מה יש להם. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...