Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפייס id קיים

האפל id קיים יש את הססמא

הטלפון פשוט ננעל עקב הקלדה שגויה מספר פעמים של קוד הגישה

באתר אפל ויוטיוב כל מה שמצאתי מוביל בסופו של דבר לריסטור.

אין בעיה לעשות אך מוזר לי שאם יש לבן אדם את כל פרטי המכשיר אי אפשר לאפס את קוד הכניסה?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני חייב לבדוק את זה בטלפון של האקסית 

פורסם

שאלתי גם מומחית לאייפונים.

אומרת אותו הדבר (ריסטור),

אא"כ תמצא אולי מעבדת סלולר שיודעת ומוכנה לנסות להתגבר על האתגר הזה (כמובן - מבלי לבצע ריסטור. לא מכיר מעבדה כזו, אבל שווה לנסות ולשאול).

אייפון זה אייפון...

alfa 156 2.5.

פורסם

restore פותר הכל, קרה במכשירים של זיקני המשפחה, שמשחקים במכשיר ושוכחים את הסיסמה.

אם יש לך את הID תוכל תמיד לשחזר כי הכל ממילא בcloud.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, yaniv572 כתב:

קבלה על רכישת המכשיר קיימת?

כן נרכש בארץ

הלכתי גם למעבדה והוא אמר שאין קיצורי דרך, מה שהוא יעשה בכמה דקות תמורת 100₪ אני יכול לעשות בבית.

ואז התברר שהצנון מר עוד יותר - אחרי שהמכשיר עבר ריסטור והוא שואל אם למשוך את הגיבוי מהאיי-קלאוד אז המכשיר מבקש בפירוש את הקוד של הטלפון ״הישן״.

גם במשיכת גיבוי מאיי-טיונז במחשב עולה בקשה לקוד הטלפון ורשום בהסבר שהגנת הקוד היא גם על הגיבוי/איי-קלאוד.

בקיצור המסקנה היא שאסור לאבד את הקוד באיפון, הכל הולך לטימיון.

המזל היחיד שהיה במקביל גיבוי אנשי קשר ותמונות לחשבון גוגל.

אבל וואצאפפ ושאר האפליקציות - מחדש…

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני 9 שעות, gsi16v כתב:

ריסטור והוא שואל אם למשוך את הגיבוי מהאיי-קלאוד אז המכשיר מבקש בפירוש את הקוד של הטלפון ״הישן״.

בדיוק. 

קצת התפלאתי שנאמר כאן שריסטור זה פתרון להכל. 

ממה שאני זוכר אפילו איפוס כטלפון חדש אינו אפשרי כי בדרך הוא דורש סיסמא.... זה (לדעתי ממה שהכרתי עד לפני כמה שנים אם זה לא השתנה) הופך להיות סתם משקולת שאין מה לעשות איתו. 

פורסם
לפני 12 שעות, gsi16v כתב:

כן נרכש בארץ

הלכתי גם למעבדה והוא אמר שאין קיצורי דרך, מה שהוא יעשה בכמה דקות תמורת 100₪ אני יכול לעשות בבית.

ואז התברר שהצנון מר עוד יותר - אחרי שהמכשיר עבר ריסטור והוא שואל אם למשוך את הגיבוי מהאיי-קלאוד אז המכשיר מבקש בפירוש את הקוד של הטלפון ״הישן״.

גם במשיכת גיבוי מאיי-טיונז במחשב עולה בקשה לקוד הטלפון ורשום בהסבר שהגנת הקוד היא גם על הגיבוי/איי-קלאוד.

בקיצור המסקנה היא שאסור לאבד את הקוד באיפון, הכל הולך לטימיון.

המזל היחיד שהיה במקביל גיבוי אנשי קשר ותמונות לחשבון גוגל.

אבל וואצאפפ ושאר האפליקציות - מחדש…

אני זוכר מקרים שבהם אנשים פנו לאפל, עם הקבלה (כהוכחה על בעלות המכשיר, בהנחה ויש שם את ה imei) ואפל שיחררו את הנעילה.

לא יודע לגבי המצב הזה אחרי ריסטור.

• תוכן חדש...