Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתעניין בair fryer - מה מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות air fryer (סיר טיגון ללא שמן), ומרוב הדגמים די הלכתי לאיבוד.

יש את הסיניים הזולים ב200 שקל, יש את הסיניים היקרים ב1500 שקל (נינג׳ה מהשירשור המקביל), יש באמצע ב600-700, של מותגים כמו נינג׳ה/פיליפס/דלונגי.

בעיקרון אין מגבלת תקציב בגבולות ההגיון, אם יש משהו איכותי, אני מוכן להשקיע. הכיוון הוא באיזור ה700, אלא אם יש טעם לשלם יותר, או שהכל חרטא ואפשר לקנות את המכשיר הכי זול ממחסני חשמל.

הדרישה היחידה - שיהיה קומפקטי ויעבוד טוב.

"יעבוד טוב" הכוונה שלא יוציא צ׳יפס חצי קפוא חצי חרוך.

אם אפשר - שיחליף טוסטר אובן (ראיתי קומבינציות כאלה).

שאלה נוספת - האם אפשר לשים אותו על מיקרוגל? בגלל אילוצי מיקום.

תודה לעונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

לי היה שנים טפאל, שהיה מעולה, אבל עם פורמט לא נוח של סידור המזון, עברתי לפיליפס למשך מספר שנים, שהיה מעולה, אבל נפח לא גדול מספיק, למשפחה, וכבר שנה עם נינג׳ה, הדגם הכביר, ומרוצה מאוד. 

ֿמצד שני,

מצאתי פה:

https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjE4a3H7pH8AhWEzXcKHe6sAFgYABAFGgJlZg&ae=2&ohost=www.google.com&cid=CAESa-D2FI9FveLsTTjmF0FaJdmF4oHf0RjX4tXeDIAYOFyHSsnV1UCwSauIICMBM882RvuTbISzsZbeilXHgWg_2Z6Nnnw6q0q73d3IWgwbpUg7sxfnYAQqfyuEkUOv5yGyFDgwFyXe9A8e6hqz&sig=AOD64_1tE0OIo23PZzRobZ78ZLwuXrPS0Q&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjsvqfH7pH8AhUKzaQKHT1LDVAQ5bgDKAB6BAgDEA4&adurl=

במחיר פשוט מטורף מוצר של ׳לונגינוס, שהם יצרן אמיתי, ובמחיר כזה, מראית לי דילמה קטנה מאוד…

עריכה אחרונה על ידי Johnathan
פורסם
לפני 18 דקות, Johnathan כתב:

במחיר פשוט מטורף מוצר של ׳לונגינוס, שהם יצרן אמיתי, ובמחיר כזה, מראית לי דילמה קטנה מאוד…

אפשר קישור למוצר?

עדכון - ראיתי את הסיר טיגון של שיומי:

https://ksp.co.il/web/item/232777

באופן מפתיע, זה איכשהו יותר זול בKSP מאשר בעליאקספרס, אז אם אקנה כזה, אקנה משם.

יש לי ניסיון חיובי עם מוצרים של שיומי, ואני רואה שהוא מציע פונקציונליות דומה לנינג'ה מקביל, פלוס אפשרות תפעול מהאפליקציה.

האם מישהו מכיר את המוצר?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמובן שדיברתי על דלונגי והתקנון האוטומטי הגאוני עשה מה שעשה…

צרפתי קישור אבל אפ זה לא נפתח אצלך, פשוט כתוב:

FH2101W DELONGHI

במחסני חשמל. מחיר באמת הזייתי למוצר מחברה רצינית מאוד. 

פורסם

עכשיו ראיתי על הדלונגי.

אכן מחיר הזייתי, אבל כנראה שמישהו כבר עלה על הבאג, ואי אפשר להזמין 🤔

https://www.payngo.co.il/254983.html

image.thumb.png.1dd5dfb6be544ef831008301d340ad34.png

פורסם
לפני 42 דקות, vadim6385 כתב:

יש לי ניסיון חיובי עם מוצרים של שיומי, ואני רואה שהוא מציע פונקציונליות דומה לנינג'ה מקביל, פלוס אפשרות תפעול מהאפליקציה.

סיר טיגון שצריך אפליקציה בשביל לפעול? אל תהיה ליצן, תקנה מכשיר stand alone מבלי להיות תלוי באפליקציה שיכולה להשבית לך את המכשיר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ודים, אל תהיה לוך. אחרי חגים אלפי אנשים נשארו עם 'מתנה' מהמעסיק שאין להם מה לעשות איתה, ועכשיו מנסים למכור אותה ביד2. השנה ניופאן הציפו את השוק עם סירי טיגון של Samurai, אבל גם לפניהם כבר היו מהלכים דומים וסביר להניח שתוכל למצוא אותם בזול (חדשים באריזה או שהשתמשו בהם פעמיים ואז ויתרו) בלוחות השונים או בפייסבוק. קנה את הכי זול שאתה מוצא, תשתמש כמה חודשים בשביל להבין את מגבלות הפורמט והתאמתו לצרכיך, ואז תרכוש את מה שבאמת נחוץ לך כשכבר תדע את הקריטריונים.

לשאלתך השניה - אני משתמש באייר-פראיירים מאז 2014 ועד כה לא נתקלתי בשום בעיה להניחם מעל דברים אחרים. שאלה של ארגונומיקה אישית נטו.

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

הדרישה היחידה - שיהיה קומפקטי ויעבוד טוב.

"יעבוד טוב" הכוונה שלא יוציא צ׳יפס חצי קפוא חצי חרוך.

אם אפשר - שיחליף טוסטר אובן (ראיתי קומבינציות כאלה).

שאלה נוספת - האם אפשר לשים אותו על מיקרוגל? בגלל אילוצי מיקום.

תודה לעונים.

מומלץ תוך כדי התהליך להוציא את הסלסלה ולהקפיץ את התכולה פעם-פעמיים בשביל לשמור על אחידות, אלא אם אתה מכין כמויות קטנות.

אני משתמש בפיליפס שקיבלתי מחברים כי הם "לא מצאו מה לעשות איתו", עושה שם כל דבר מצ'יפס קפוא ו potato wedges ועד ללבשל ממש "עוף בגריל", עובד מדהים. כל השומן והג'יף נופל הדרך הסלסלה למטה, נשארים עם אחלה טעם ואם לא מטביעים אותו בשמן והורסים את הפואנטה- גם מזון בריא.

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לי "בלק אנד דקר" מדבקה מן הסתם. די מאכזב. משתמש רק לצ'יפס ולא יותר טוב מלהכין צ'יפס באובן.

לא יודע אם בכל המכשירים - בשלי טמפ' מירבית 200 מעלות בלבד.

:turn-l:
פורסם

מתחבר למה שדרוש אמר בנוגע לשוק היד השניה, אבל באופן אישי, הייתי נמנע מכאלה שהיו בשימוש, לאור העובדה שאין משמעות להצהרה על שניים שלושה שימושים או כשרים שלושים ואין דרך לעשות לזה אימות, כך שאם רוכש יד שניה, רק חדש בתול. 

לגבי הפיליפס, שהיה מוצלח מאוד, הניקיון בהיעדר מדיח היה בעייתי. 

לגבי הדלונגי, עדיין שווה לחייב אליהם. נראית לי עסקה מעולה אם אפשרית. אפס סיכון, בעצם 150 ₪ סיכון…

פורסם

יש לי של טפאל שהוא סבבה לגמרי אבל מאז שקניתי את הנינג'ה םודי לא הפעלתי אותו אפילו םעם אחת.

הםודי מטגן יותר טוב וכבונוס הוא אופה, צולה, מבשל וסיר לחץ מעולה. מאז שהוא אצלנו גם את התנור והכיריים מפעילים הרבה פחות.

זה הסיר: https://www.bestmobile.co.il/551-01120-10-1.html?campaignid=17880581974&adgroupid=&gclid=Cj0KCQiA45qdBhD-ARIsAOHbVdE0sX3Ro0vuR0QDDdYyaDUDJ8PH969Wi5Rz0CO5vNnLveRGCDda63gaAmRCEALw_wcB

• מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...