Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי דהייסטו סיריון 2008 , במהלך השנה האחרונה סבלתי המון מכך שהמצבר התרוקן במהירות אם לא הייתי נוסע כל יום (יום כן יום לא ) אז ביום שלא הייתי נוסע המצבר היה ריק .

הלכתי למלא חשמלאים מכל מיני מקומות שהם טענו שזו אשמתי ושחייב לנסוע כל יום מה שלא היה לי הגיוני - בדיקות מתח לא הניבו תוצאות.

החלטתי לנתק את המערכת ברכב וגיליתי שהמערכת עושה את כל הבעיות - ביותר מחודש ללא מערכת לא הייתה שום בעיה .

הזמנתי מערכת מולטימדיה חדשה התקנתי אותה והכל היה נפלא במשך שבוע שום בעיה . 

עד שפתאום שוב אותה בעיה רק שהפעם התדירות גבוהה יותר - הפעם לא עובר יותר מ7 שעות והמצבר מתרוקן - שוב הלכתי לחשמלאי ואמר "עבר שנתיים " , "תחליף מצבר" 

אין לי בעיה להחליף מצבר , אבל אני באמת רוצה לדעת שזו הבעיה - לא נראה לי הגיוני 

כרגע אני משתמש בבוסטר 

אני די בטוח שאם אנתק את המערכת הכל הסתדר . 

השאלה מה יכול לגרום למערכת לרוקן את המצבר ? אודה לעזרתכם 

פורסם

כשמחליפים חלק והבעיה ממשיכה זה סימן שהבעיה לא בחלק שהחלפנו.

חפש רכיבים לא מקוריים שמחוברים למערכת חשמל (רכיבים שהותקנו בצורה מקומית ולא על ידי היצרן) בדרך כלל זה הם.

פורסם
לפני 1 דקה, tribel כתב:

כשמחליפים חלק והבעיה ממשיכה זה סימן שהבעיה לא בחלק שהחלפנו.

חפש רכיבים לא מקוריים שמחוברים למערכת חשמל (רכיבים שהותקנו בצורה מקומית ולא על ידי היצרן) בדרך כלל זה הם.

זהו שאם אני אנתק את המערכת - הכל יהיה טוב - ואין שם משהו חוץ מכבל מגשר בין המערכת לרכב שרכשתי מעליאקפסרס - הוא לא היה לפני ההתקנה של המולטימדיה אז זה לא מזה

השאלה - למה שמחברים מערכת המצבר מתורקן ? הכבלים של הרמקולים יכולים לעשות עושים את זה?

פורסם

המערכת יכולה לעשות את זה.

יש צריכת זרם בהמתנה בשביל לשמור את הזיכרון של המערכת - הגדרות תחנות ועוד אבל הצריכה הזו שואפת ל 0.

הבעיה לא במערכת לדעתי.

פורסם

המערכת כבית לגמרי עם סגירת סוויץ'?

יכול להיות שבצמה המתאמת  מעליאקספרס משהו לא מחוייט נכון והמערכת לא כבית, אלא צורכת זרם שמרקן את המצבר.

פורסם

אתה צריך עם מולטימטר לבדוק מה הצרכן.

תחבר מולטימטר בין ה+ לבין הכבל של ה+ ושים על מצב זרם.

אם צריכת הזרם היא מעל 0.1-0.15 אמפר משהו לא בסדר (במיוחד אם זה משמעותית יותר)

עכשיו תתחיל לנתק צרכנים מהפיוז שלהם (עדיף דברים בהתקנה מקומית קודם) עד שזהירד למספר תקין.

מה שניתקת והוריד משמעותית את הזרם הוא האשם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ברכב הזה הטעינה חיב להיו 14.2 וולט בסרק אם לא אלטרנטור חלש .וגם תבדוק סגירה של תא מטען שלא נשארת המנורה הפנימית דלוקה .אם נשאר דלוק נתק את המנורה .

• תוכן חדש...