Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשה לתוכנת ניתור מיקום 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן ,
ברצוני להתקין בטלפון של אבא שלי (אנדרואיד) תוכנה שתנתר את הטלפון של אבא שלי 24/7 מבלי להציק לו עם הודעות קופצות בטלפון(ראה ערך 2STEP AUTHENTICATION) .
המטרה שלי היא טובה , אבא שלי החלים ברוך השם מהמחלה הארורה אך יש עוד דרך ארוכה והוא מנסה להיות עצמאי ככל הניתן (היום הלך למכולת לבד - לא מתקבל על הדעת) וכאן אני מבקש את עזרתכם.

אשמח להמלצות ועדיף מנסיון אישי.

תודה.

עריכה אחרונה על ידי tu3s

פורסם

אתה רק צריך את סיסמת הגוגל שלו ולאמת חד פעמי את המחשב שלך כמכשיר מהימן. ואז, בחשבון הגוגל שלו, בטיימליין, תוכל לראות מיקום אחרון.

:turn-l:
פורסם

בתור אחד שעוזר מדי פעם לסבתא שלו, הבנתי דבר מאוד חשוב, העצמאות של הבנאדם זה חלק ממה שהוא חיי, זה יכול לגרום לו לנבול אם הוא לא יהיה חופשי בפעולות שלו.

נגיד סתם ללכת לבד למחסן שנמצא בחצר, לפעמים יכול לגרום לשינוי עצום לעומת זאת שהוא יתקל באיזה מכשול או משהו שחס וחלילה או שהוא יפול או שהוא פשוט יוותר על התענוג, ויישב רוב הזמן בבית.

אם מבחינת גופנית הדבר אפשרי גם אם מדובר בהליכה שיכולה להסתכם ב20 דקות במקום 10 דקות לפני הניתוח. אז אני לא רואה בעיה. רק לדאוג להכניס לחייו כל מיני כלים שיעזרו לו בדרך.

לגבי עקשנות שלא לקחת עזרה משום דבר וללכת איך שהלך מלפני הניתוח, אין לי מושג. אם נתקלת בעקשנות שכזו, צריך לבדוק ולברר מה בדיוק החסם שיש לו, אולי זה משהו זניח שאפשר לפתור.

אם צריך איש מקצוע אזי גרנטולוג זה איש המקצוע שצריך לפנות אליו.

הנה תוכנית לימודים, אם מעוניינים ללמוד יותר לעומק

https://mishpat.ac.il/תכנית-הכשרה-ייעוץ-גרונטולוגי/

יסודות בגרנטולוגיה - קורס חינמי 

https://campus.gov.il/course/moh-gov-gerontology101-he

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

העצמאות חשובה, מצד שני שתי בעיות מרכזיות:

1. אבדן התמצאות - אני מבין שאבא כשיר מבחינה זו ולא יאבד את דרכו.

2. נפילות ופציעות - נקודה כואבת. אם האיש סובל משבריריות או חוסר יציבות או ראיה או דמיעה לקויות במידה שעלולה לגרום לפציעה או נפילה כדאי לקבל ייעוץ כדי למנוע זאת. המצב יכול להיות זמני אחרי ניתוח או טיפול, או קבוע מסיבה זו או אחרת. אם יש צורך כדאי להתייעץ עם רופא גריאטר, זה חלק מרכזי מעיסוקו והוא יכול לסייע בכל מיני דברים שיכולים להיראות קטנים - אבל הם חשובים, כמו סידור התרופות או שימוש במקל הליכה מתאים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

באנדרואיד יש שתי אופציות מובנות, האחת לייט מאוד, השניה פולשנית מאוד:

1. שיתוף מיקום דרך google maps, ותוכל לראות אותו על המפה ביוזר שלך. אם הוא ישחק מספיק בהגדרות הוא יוכל לבטל את זה.

2. הפעלת family link על המכשיר - אתה יכול להגדיר את היוזר שלך להיות יוזר "מנהל", כך שתוכל לראות את המיקום, להפעיל צלצול בטלפון (גם אם הוא על שקט), ולנטר זמן הפעלה של כל אפליקציה. אי אפשר לבטל את ההגדרה דרך הטלפון שלו אלא אם יכניס את הסיסמה שלך.

• מעניין 1

• תוכן חדש...