Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שניזוק לפני מסירה

zaf
שימו לב! השרשור הזה בן 790 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בעקבות התאונה המחרידה בכביש הערבה, עלתה בשיחה אקראית השאלה מה יקרה עם האאוטלנדרים שהיו על המובילית.

על פניו יש כאלו שנראה כי לא ניזוקו. אחרים נפגעו , חלק באופן ניכר. 

מכיוון שכלי הרכב האלה טרם עלו על הכביש,ככל הנראה, לא ניתן לבדוק על פי מספר רישוי שום דבר. אני ואחרים, מניחים שהרכבים שניזוקו ימצאו דרכם לסוחרים שיתקנו אותם וימכרו כ רכבי 0 קיולמטר.

השאלה היא, האם באיזו שהיא דרך, הקונה התמים יוכל לבדוק את עברו של הרכב במקרה כזה.

Screenshot_20221116_031609.png

למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה.  מסביבי  רואה עדיין נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש , בכל נסיעה . 

עד מתי 😡

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, zaf כתב:

מניחים שהרכבים שניזוקו ימצאו דרכם לסוחרים שיתקנו אותם וימכרו כ רכבי 0 קיולמטר.

אני לא חושב שהסוחרים יתקנו אותם טרם להנפקת רישיון רכב,

אולי היבואן יתקן ואז יעביר אותם הליך רישוי, 

לאחר מכן ימכור אותם במחיר מציאה ללקוחות/סוחרים.

או שבכלל המובילית משלמת את הפיצוי מלא על הנזקים. 

מעניין מה המצב של המכוניות ההפוכות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זכור לי חוק שלייבואן מותר למכור רכב מבלי להודיע ללקוח הסופי עד 5% נזק מערך הרכב.

היה גם שרשור כאן בפורום שצ'מפיון מסר פולו GTI למינהם עם נזק בשלדה ועשה הסכם אל מול הלקוחות שלא לפרסם את המסמך.

מן הסתם בגלל שאני כותב על זה - המסמכים דלפו..

בקיצור - על אף ההיגיון הבריא שאומר שאתה קונה חדש - מאוד יכול להיות שתקבל עם נזק כזה או אחר ותגלה או לא תגלה זאת בעתיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספק אם היבואן ירצה להתעסק במכירת רכבים בצצב כזה.

אמור להיות לו ביטוח על מצבים כאלה ולדעתי אין בעיה להציג הערכת שמאי שהרכב טוטאל לוס.

הרכבים ייגרטו או ישמשו לחלקי חילוף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 790 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...