Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדייסון שלי לא עובד הכי קשה בעולם, ועדיין הסוללות שלו בדרכם האחרונה. נראה שלא יחזיק עוד הרבה זמן מעמד. 

אם מישהו פה החליף פעם בעצמו את הסוללות, אודה מאד למדריך פשוט להבנה שיאפשר לי לעשות את זה בעצמי. 

תודה לעונים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני החלפתי לפני שנה וחצי בערך. דייסון v8. יש המון סרטונים ביוטיוב. 3 דקות עבודה. תהליך פשוט מאוד מאוד. 

רק ממליץ לך לקנות מקורית. כשאני חיפשתי, לא היה במלאי היבואן, ולא מצאתי מקורית ברשת. קניתי חליפית והיא לא מחזיקה אותו זמן, אבל עדיין סבירה. 

פורסם

קניתי מאליאקספרס בטריה לדייסון V6 לפני איזה 3 שנים היו 2 סוגי בטריות היה צריך לבחור את המתאימה. גם לא בשימוש יותר מידי.

דווקא מחזיקה סבבה. לא השוואתי למקורית, כי אני לא זוכר כמה המקורית החזיקה. וקניתי בכלל את הדייסון ריפרבישטד.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

גם אני בעד התחליפיות. במחיר של המקורית אפשר לקנות 4 תחליפיות.

הסוללה המקורית של הv8 שלי התפגרה חודשיים אחרי תום האחריות. הזמנתי ממוכר מומלץ בעליאקספרס (שוב, ברבע מחיר ממקורית) והיא עובדת אצלי כבר קרוב לשנתיים לדעתי. גם אם היא תתפגר מחר, היה לגמרי שווה.

גם לv6 של קרובי משפחה הזמנתי משם וגם אצלם עד כה הכל תקין.

ברווז, איזה דגם השואב שלך?

ההחלפה סופר פשוטה ויש מלא סרטונים ביוטיוב.

פורסם

החלפתי ל v6 שלי לפני שנה בערך, רכשתי מדוד עלי 2 סוללות תחליפיות. ההחלפה ממש פשוטה. 

לא מרגיש ירידה בהספק. אולי פסיכולוגי.

זמן ההשבתה של הדייסון היה התקופה הגרועה בחיי. Never again

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני שעתיים, cabrio כתב:

אני החלפתי לפני שנה וחצי בערך. דייסון v8. יש המון סרטונים ביוטיוב. 3 דקות עבודה. תהליך פשוט מאוד מאוד. 

אתה רוצה להגיד לי שזה כל הסיפור?!

ואני מתבחבש עם עצמי, נכנס לסרטים של איך להגיע לסוללות עצמן ולהחליף... לא היה לי מושג. תודה רבה, אנסה. 

שלי הוא V8 אם אני זוכר נכון. אבדוק עלויות בעלי בהזדמנות ראשונה. 

הסוללה מתחממת ומושבתת מאד מהר. 

אין לי הרבה מזל עם שואבי אבק...

פורסם (נערך)

הוחלפה לי סוללה ל-V7 בסגגרת האחריות. הטכנאי פתח וסגר 5 או 6 ברגים תוך 3 דקות.

עכשיו מתלבט לגבי ההחלפה הבאה הקרבה ובאה - סוללה מעלי, מקורית או בכלל שואב חדש, כי הקיים קצת חלש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 שעות, ברווז כתב:

אתה רוצה להגיד לי שזה כל הסיפור?!

זה כל הסיפור ....

שלשום החלפתי סוללה ל V8.  נרכשה חלופית בדוד עלי, יש לפתוח סה'כ 3 ברגים - 2 בתחתית צמודים לגוף (תסתכל בסוללה שקבלת ותראה את מיקומם אם אתה בספק) ואחד בחלק העליון של ידית האחיזה, אופקי.  זהו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

חשבתי שזה יותר סיפור מזה, כבר התחלתי לחשוב בכיוון של להוציא מלחם וכל זה. 

מי היה מאמין, פשוט כמו החלפת סוללה במברגה (רק עם 3 ברגים). מגניב. 

פורסם

רק אומר ששווה לבדוק אולי לבצע חידוש סוללה כמו בלינק הבא

https://greengoenergy.co.il/product-category/סוללות-ליתיום/חידוש-סוללה/

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, ברווז כתב:

חשבתי שזה יותר סיפור מזה

בגדול, אם זה דייסון, פירוק והרכבה זה משחק ילדים.  יש לי גם DC52 גדול נגרר.  פרקתי את מיכל הצקלונים לניקוי.  פשוט, ולא ניתן לטעות בהרכבה בחזרה - כל חלק ייכנס לאחר בדרך אחת בלבד וברורה.  מדהים.

פורסם

הV6 שלי כבר על הסוללה השלישית שלו, המקורית החזיקה שנתיים+חודש אז כבר לא הייתה באחריות, התחליפית הראשונה בערך שנה והתחליפית הנוכחית כבר מתקרבת לשנתיים, מעליאקספרס. זמן העבודה של השואב זהה לסוללה מקורית ואולי אפילו טוב יותר.

כפי שענו לך ההחלפה פשוטה מאוד.

בעבר דייסון רצו 600 שקל על סוללה מקורית לV6 שזה פשוט מגעיל, כמעט מחיר של שואב סיני טוב חדש.

פתחתי את הסוללה המקורית כדי "לקצור" את התאים שלה (תאי 18650 רגילים של LG) ולהשתמש בהם בפנסי אופניים, גיליתי שאחד מששת התאים פשוט מת וכל השאר היו בסדר. לדעתי זה לא מקובל בסוללה של שואב אבק שעלה במקור 1500-2000 ש"ח ועברה רק כ150 מחזורי טעינה.

לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

רציתי לעשות את זה אבל זה בלתי אפשרי, בקר הסוללה של דייסון פשוט "ננעל" ברגע שהמתח יורד מתחת לרמה מסוימת (ניתוק תא לדוגמה) ואי אפשר להפעיל אותו מחדש.

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 6.11.2022 בשעה 00:09, ברווז כתב:

שלי הוא V8 אם אני זוכר נכון. אבדוק עלויות בעלי בהזדמנות ראשונה. 

כדי להקטין לך את סיכויי הנפילה - זו הסוללה שאני רכשתי ומשרתת כבר תקופה ארוכה: https://www.aliexpress.com/item/32966229238.html

נראה שמחיר המקורית בארץ ירד טיפה אז עכשיו זו מעלי עולה כבר שליש ולא רבע ממחיר המקורית 🤣(לא יודע אם לצחוק או לבכות)

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 שעות, DareDevil כתב:

תודה, אבל אני לא חושב שיש טעם לבדוק את זה. 

בסוללות יחסית קטנות וזולות כמו אלו של כלים נטענים, עלות ההחלפה כמעט תמיד תהיה זולה יותר מעלות חידוש-במיוחד כשיש חלופות זולות בעלי. 

כשמדובר על סוללות של כלי רכב חשמליים (קורקינט\אופניים\WHATEVER) הסיפור משתנה ולחידוש יש טעם כלכלי. 

• אהבתי 1

פורסם
לפני 15 שעות, A_lex כתב:

כדי להקטין לך את סיכויי הנפילה - זו הסוללה שאני רכשתי ומשרתת כבר תקופה ארוכה: https://www.aliexpress.com/item/32966229238.html

נראה שמחיר המקורית בארץ ירד טיפה אז עכשיו זו מעלי עולה כבר שליש ולא רבע ממחיר המקורית 🤣(לא יודע אם לצחוק או לבכות)

כשהעפתי מבט במחירים בעלי, אשתי שאלה אותי כמה יעלה בארץ סוללה. 

הנחתי (ניחוש מושכל מניסיוני כאיש רכש) שהמחיר יהיה 600 ש"ח...

לפני 15 שעות, Michaelr כתב:

בעבר דייסון רצו 600 שקל על סוללה מקורית לV6

נראה שצדקתי.

וכמו שאני תמיד אומר- זה שאני צודק. זה עוזר לי? :lol:

• תוכן חדש...