Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

החלפתי רכב ונשאר לי ציוד שאני מעוניין להעביר לרכב החדש, והוא:

מגבר - Alpine PDX-V9

רמקולים - Morel hybrid 

סאב 12 של הרץ

כמו שהבנתם יש לי יחידת ראש מעולה, ומאד אהבתי את הסאונד שלה והאפשרויות למשחק עם הDSP המובנה... אבל מאד מתחשק לי לעבור למערכת מולטימדיה עם מסך ואנדרואיד, מחיפוש בשוק ובעיקר אליאקספרס והפורום עלו בידי החברות Joying, Teyes ועוד כמה סיניים באלי אבל שיש להם כבר DSP מובנה עם חלק מהאפשרויות שהיו לפיוניר. פה אבל אני נתקל בדילמה - מצד אחד צריך להוציא סכום לא קטן על יחידת ראש שתהיה ברמה של פיוניר(אפילו לדוגמא מבחינת איכות הRCA) וגם אז אני לא בטוח שיש, מצד שני לרובם יש אופציה של יציאה אופטית, מה שמייתר לי בעצם את היחידת ראש עם כל האופציות המיוחדות ואז אצטרך בדרך למגבר להוסיף DSP, כלומר עוד כסף בנוסף ליחידת ראש שאשתמש בה רק כ"מחשב" לאפלקציות ונוחות ולא לסאונד.

האם יש פה לחברי הפורום המלצות איך לקבל את אותה האיכות בכמות הכסף הקטנה ביותר? אני מציין שאין לי שמץ בעולם הDSP/פרוססורים חיצוניים

דוגמאות למה שראיתי מבחינת יחידות ראש:

דוגמא מאלי, הדגם T10 הכי גבוה בחנות:
קישור 1

Teyes, דגם CC3:

קישור 2

עריכה אחרונה על ידי Haim Binshtein
פורסם

מכיוון שבינתיים יש הרבה צפיות אבל לא תגובות, מחיפוש שלי מצאתי את Helix M six DSP, נראה שמתאים מבחינת חיסכון במקום ומחיר, כולל חיבור אופטי, מישהו התנסה עם הציוד הנ"ל? יש הצעות טובות יותר? יש דונגל BT לכיוונון נוח יותר?

הסאב שלי הוא DBX 30.3 וכל המערכת עובדת על 4 אוהם כולל הסאב

פורסם

כמי שעבר מ80PRS למכשיר סיני (joying) עם יציאה אופטית,אני יכול להגיד שמבחינת איכות אין הבדל,רק האות שקט יותר,עם הפיוניר היו קצת רעשים באופטי דממה כמצופה.

ברגע שאתה עובר לDPS יש לך יותר שליטה על כיוונים .

מבחינת נוחות,זה עולם אחר לחלוטין,וויז פנגו וכו הכול דרך המכשיר לא צריך מכשיר סלולרי,הרבה יותר נוח כמובן.

אם אתה לא תתקין DSP ותעבוד אופטי ,מעריך שתהיה ירידה באיכות ,וגם בעוצמה כי הpreout נמוך משמעותית במכשירים הסינים.

• אהבתי 1

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בא לציון גואל! תודה רבה על התשובה😁, האם נראה לך שלסט שלי ומבחינת רמת הDSP ה Helix M6 שהזכרתי מתאים? באיזה DSP אתה משתמש?

הזמנתי יחידה סינית(היה קופונים מעולים עכשיו) ולמרות שזה לא joying או teyes כן יש לה יציאה אופטית אז אני בונה על זה.

פורסם
לפני שעה, ArikC כתב:

כמי שעבר מ80PRS למכשיר סיני (joying) עם יציאה אופטית,אני יכול להגיד שמבחינת איכות אין הבדל,רק האות שקט יותר,עם הפיוניר היו קצת רעשים באופטי דממה כמצופה.

ברגע שאתה עובר לDPS יש לך יותר שליטה על כיוונים .

מבחינת נוחות,זה עולם אחר לחלוטין,וויז פנגו וכו הכול דרך המכשיר לא צריך מכשיר סלולרי,הרבה יותר נוח כמובן.

אם אתה לא תתקין DSP ותעבוד אופטי ,מעריך שתהיה ירידה באיכות ,וגם בעוצמה כי הpreout נמוך משמעותית במכשירים הסינים.

שאלה לי אליך, אני פחות או יותר באותה סירה כשהיית בה.

יש לי מסך מולטימדיה סיני שמחובר אליו מגבר בחיבור rca, יש רעשי שריקות מהמערכת, בדקתי וזה אכן מגיע מהמסך ולא מהמגבר/מינוס שלו.

גם חיברתי מערכת מולטימדיה שמתקינים בארץ בעזרתו של מתקין ובשמיעת מוזיקה/בלי מוזיקה בכלל הרעש הסטטי היה בקושי מורגש בהשוואה למערכת שלי.

גם המערכת שלי תומכת בחיבור דיגיטלי/אופטי.

השאלה שלי היא האם חיבור מתאם אנלוגי לדיגיטלי יפתור לי את בעית הרעש הסטטי?

או שכבר עדיף להשקיע עוד איזה 300 שקל ולקנות dsp סיני?
אני לא מעוניין להוציא 1500+ על dsp מהארץ...

תודה.

פורסם

בדיוק כמוני, הייתי עם 80prs ועברתי לאנדרואיד הכי איכותי שיש לספק למכור כולל יציאה אופטית ומלא כיוונים

חייב להגיד שירדתי משמעותית בעוצמה ובאיכות  

קצת מתבאס מהתוצאה אבל אני ללא dsp 

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם
לפני כשעה, asmily כתב:

בדיוק כמוני, הייתי עם 80prs ועברתי לאנדרואיד הכי איכותי שיש לספק למכור כולל יציאה אופטית ומלא כיוונים

חייב להגיד שירדתי משמעותית בעוצמה ובאיכות  

קצת מתבאס מהתוצאה אבל אני ללא dsp 

איך אתה מחובר למסך? עם מתאם דיגיטלי?

פורסם
בתאריך 10.11.2022 בשעה 22:56, Sqwaden כתב:

שאלה לי אליך, אני פחות או יותר באותה סירה כשהיית בה.

יש לי מסך מולטימדיה סיני שמחובר אליו מגבר בחיבור rca, יש רעשי שריקות מהמערכת, בדקתי וזה אכן מגיע מהמסך ולא מהמגבר/מינוס שלו.

גם חיברתי מערכת מולטימדיה שמתקינים בארץ בעזרתו של מתקין ובשמיעת מוזיקה/בלי מוזיקה בכלל הרעש הסטטי היה בקושי מורגש בהשוואה למערכת שלי.

תודה.

המסך הסיני שלך תקול (מרעיש) על זה כולנו מסכימים,

אם תקנה מתאם אופטי לאנלוגי תוכל להתחבר למגבר ויש סיכוי טוב שזה יעבוד ללא רעשים,

אבל גם קיים סיכוי שהרעשים ימשיכו (בצורה כזו או אחרת).

לא הייתי ממליץ על קניה של DSP זול היות ואם הוא יקבל אות עם רעשים מהמכשיר הסיני שלך, אז הוא פשוט יעביר אותם הלאה ואפילו עלול להגביר אותם. דבר אחד בטוח, הוא לא ישתיק אותם.

בנוסף מכשיר DSP זול כנראה לא יהיה מצויד בכניסה אופטית ואז תיאלץ להשתמש ביציאות RCA של המכשיר הסיני ללא כל ברירה.

יש אפשרות לנסות ולבדוק מדוע המכשיר הסיני מרעיש,

יכולה להיות בעיה במינוסים, לולאות רעשים - לחבר @lanosforce היה מדריך מצויין לפתרון רעשים

יש גם אביזרי התקנה שתפקידם לנסות ולעזור במקרים כאלו אבל חלקם פוגע באיכות המוזיקה.

בכל מקרה, תבדוק בכמה כסף ומאמצים מדובר לפני שאתה מתחיל.

בהצלחה

-

פורסם

אם זו יחידת ראש עם מסך נתיק על בסיס קבל שטוח IDE (כמו של כוננים קשיחים של פעם) תוודא שהכבל מחובר היטב - גם בגוף היחידה וגם למסך. 

בהרבה מקרים הכבלים האלה במהלך ההתקנה נמשכים וחלק מהפינים שלהם מתנתקים. 

בחלק מהמקרים הכבל עצמו ניזוק במהלך ההתקנה - תשחק איתו בעדינות אם זה משפיע - יכול להיות שיש לך בעיה באזור הזה - שווה בדיקה. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שאלה נוספת - אם אני משתמש בחיבור יחידת הראש עם כבל אופטי ישירות לDSP ואז למגבר שיש לי, איך בעצם אני שולט על הווליום? אני אצטרך קונטרולר נפרד לDSP? והאם זה אותו הדבר במגבר משולב DSP כמו ההליקס שהזכרתי?

• תוכן חדש...