Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

נתקלתי בביטוח רכב שהוא סוג של הכלאה בין ביטוח צד ג' לביטוח מקיף, שבעצם מכסה רק מקרה של גניבה ולא תאונה.
אני לא זוכר באיזו חברת ביטוח ראיתי את החיה המשונה הזאת.

מישהו מכיר? יכול להרחיב?

ראיתי גם ביטוח מקיף ללא גניבה שזה כנראה המצב ההפוך

מצאתי את ההגדרות הבאות:

" מקיף ללא תאונה (ללא נזק עצמי) – פוליסת ביטוח מקיף המחריגה כיסוי  נזק עצמי מתאונה תמורת הנחה בפרמיה.
 מקיף ללא גניבה – פוליסת ביטוח מקיף המחריגה כיסוי גניבה תמורת הנחה בפרמיה."

מישהו התנסה, יכול להגיד באיזה חברות הביטוחים הנ"ל קיימים, ומה ההבדל במחיר ביניהם לבין צד ג' ?

תודה

עריכה אחרונה על ידי boli19
פורסם

זאת דרך עבור חברת הביטוח למזער את הסיכון שלה ומאידך עבור בעל הרכב זאת אפשרות להקטין את תשלום הביטוח (בידיעה שיש סיכון מסויים שהביטוח לא יכסה סיטואציה ספציפית).

אינני יודע באיזו חברת ביטוח זה נמכר, אך בעבר ראיתי בחברת מנורה ביטוח בסגנון דומה (אינני זוכר פרטים מדוייקים)

פורסם

היה לי דומה עבור המרצדס הותיקה (1993) שהמחירון שלה היה נמוך מלכתחילה  . החשש שלי בזמנו לא היה מגניבה. תיקונים בכל מקרה עשיתי אצל חברים במוסך וחלקים חדשים ממילא לא היו אבל כשהרכב נפגע והורד מהכביש קיבלתי מחיר מחירון. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...