Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילת שמן גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים נכנסתי למוסך לקבל אישור רכב ישן לפני הטסט לרכב שלי (דייהטסו שרייד 1999) כמובן שעשיתי ניקוי לכל הלמטה של המנוע אבל משום מה נראה שהניקוי פתח את הגיר קצת וכשהעלו אותו על הליפט טיפטף שמן.

מכחון שלתקן את זה במוסך מאוד יקר החלטתי לעשות את זה לבד, השאלה שלי היא האם זה רעין חכם לפתוח גיר בלי ניסיון קודם בטיפולים בגיר?

פורסם

המכיר גבוהה בגלל שצריך להוציא את הגיר אבל הנזילה לא מהממיר (אני אפילו לא בטוח שיש לי אחד כזה) הנזילה מהאטם המרכזי וצריך לפתח לנקות ולשים סיליקון

פורסם

אין אטמי סיליקון בגיר.

אטם מרכזי = אטם של הממיר.

אם הגיר ברכב שלך אוטומטי יש לך ממיר מומנט.

יש גם את הקרטר (אגן שמן) שם אפשר לשים סיליקון למרות שזה לא רעיון הכי טוב.

בשביל להוציא אותו לא צריך לפרק שום דבר גדול.

פורסם

יש לי גיר רגיל (ידני בלע"ז) אין לי קרטר הגיר פרוט בנוי משני חצאים ונוזל שמן מבינהם

לפני 6 דקות, tribel כתב:

אין אטמי סיליקון בגיר.

אין לי אטם סיליקון אני רצה לשים סיליקון בקמום אטם

לפני 7 דקות, tribel כתב:

שם אפשר לשים סיליקון למרות שזה לא רעיון הכי טוב.

למה זה לא רעיון טוב? והאם יש פיטרון אחר?

פורסם

מדובר באטם מסוג מחזיר שמן.

זה אטם עגול עם קפיץ בתוכו.

סיליקון לא יכול להחליף אותו.

זה לא טוב מהסיבה שבפתיחה הבאה תהיה הרבה עבודה לגרד את האטם הישן.

אטם מוכן מתגרד בקלות רבה יחסית אליו.

מחזיר שמן ב. ינוביץ - מחזיר שמן טיימינג (פולי מנוע) WK JK-JL-KL 3.6

פורסם

מחזיר שמן יש, ואני חושב שגם הוא נוזל קצת.

אבל אני לא יודע איפה קונים את מחזיר שמן שמתאים לאוטו שלי.

וחוצמיזה יש גם נזילה (והרבה חותר חמורה) מאמצע הגיר ובשביל זה צריך לפתח את הגיר וצריך לשים סיליקון.

• תוכן חדש...