Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני צריך לתקן פגיעה בדלת תא המטען, שנגרמה בגלל אידיוט שלא שמר מרחק בפקק.

אין פגיעה בצבע, אז אני מעדיף לתקן את הנזק בשיטת PDR ולא פחחות רגילה או החלפה לדלת חדשה.

רציתי לדעת, למי יצא לתקן פחחות בשיטת PDR דרך סדנת Restorfx/north Israel בנוף הגליל? דעתכם עליהם?

קראתי כל מיני דברים על סניפים אחרים, כך שחשוב לי לדעת אם יש בעיה כוללת ופשוט להתרחק או שיש גם משהו חיובי לגבי הסניף הצפוני (ביקרתי שם אתמול לייעוץ ראשוני).

תודה מראש!

תומר

פורסם

קבעתי כבר תור במוסך היבואן לטיפול שנתי, כך שאשמח לחוות דעת בנושא, כדי לדעת אם יש מה לסמוך על הסדנא בנוף הגליל ולתת צ׳אנס לפני או פשוט ללכת ליבואן וכל הסרט המוכר של החלפת חלק.

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, Michael01 כתב:

נראה מתאים ל-pdr.

לא מכיר את הסדנא בנוף הגליל, יכול להמליץ על מקום בפתח תקווה.

עדיפות לאיזור הצפון (אחרת - אסע כבר ל-PDR Original בנתניה :-)), אבל אשמח לדעת מי מתקן בפתח תקווה. העיקר להימנע מהחלפת דלת בגלל הטמטום הזה.

הכי מדאיג אותי פס הרוחב שיש שם… האם נצליח להחזיר אותו לצורה המקורית ב-1:1.

עריכה אחרונה על ידי TomerZuitlin5755
פורסם
לפני 20 שעות, Michael01 כתב:

נראה מתאים ל-pdr.

לא מכיר את הסדנא בנוף הגליל, יכול להמליץ על מקום בפתח תקווה.

אותי מדאיג החלק החד יותר. האם יסתדרו איתו.

אקפוץ לשם שוב פעם לחוות דעת נוספת.

פורסם

טוב… זה קצת מסתבך.

הסתכלתי על הדלת במצב פתוח ונראה שחלק מהקאנט קצת התעקם (לא רואים את זה מיידית, כי המשטח לא גלי).

האם יש מה לעשות במידון ללא פחחות?

זה ממש ברמה שנראה שאפילו איש ה-PDR פספס את זה בבדיקה הראשונית.

פורסם

פתחת שני פוסטים באיזורים שונים של הפורום.

עניתי לך כאן.

אם אתה כבר מתכנן להגיע למרכז, לנתניה, מציע לך ליצור קשר עם NesDetail ברמת השרון ולברר אם ואדים עובד אצלם. שלח לו תמונות של המכה וגם של הקאנט, והוא ידע להגיד אם ניתן להגיע לתוצאה טובה.

אצלי הוא עשה עבודה מעולה, בכיפופים הכי קריטיים.

פורסם (נערך)
בתאריך 18.10.2022 בשעה 21:34, pasat04 כתב:

פתחת שני פוסטים באיזורים שונים של הפורום.

עניתי לך כאן.

אם אתה כבר מתכנן להגיע למרכז, לנתניה, מציע לך ליצור קשר עם NesDetail ברמת השרון ולברר אם ואדים עובד אצלם. שלח לו תמונות של המכה וגם של הקאנט, והוא ידע להגיד אם ניתן להגיע לתוצאה טובה.

אצלי הוא עשה עבודה מעולה, בכיפופים הכי קריטיים.

היי אחי,

אני יודע. פשוט אחד הפוסטים לא התקדם, אז חשבתי שפתחתי אותו בפורום פחות פעיל. :-)

אגב, מצ״ב האיזור אני לא בטוח לגביו.

EC37094D-B760-4039-B222-14BA55DC010E.jpeg

D8C713BF-081C-4F44-B4BC-E5A988743DE3.jpeg

B2E6782A-F183-4A5D-BB49-87C8BBBE9499.jpeg

עריכה אחרונה על ידי TomerZuitlin5755
פורסם
לפני 11 שעות, pasat04 כתב:

אל תעשה כלום עד שלא תקבל חוות דעת מוואדים. שלח לו תמונות, ותשמע את דעתו.

בהצלחה. תחזור לדווח כשיסתיים.

שלחתי מייל. אעדכן כאשר אקבל ממנו תשובה.

אגב, עד כה היו לי חוות דעת מהמוסך, EMP קריות, Restor/fx בנוף הגליל ו-PDR Original בנתניה. כולם חוץ מהמוסך אמרו שתיקון PDR יחזיר את המצב לקדמותו.

פורסם

התשובות שקיבלת הגיוניות. כל בעל עסק רוצה לבצע את העבודה, ולהרוויח תמורתה.

אבל המוסך יחליף דלת, תהיה ירידת ערך (מסחרית) בגלל הצביעה הלא מקורית.

ב-pdr, הפתרון טוב יותר, בלי סימני תיקונים וצבע.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ביום שני הייתי בלובינסקי לטיפול שנתי וביקשתי מיועצת השירות לברר עם הפחח לגבי המכה ותיקון PDR.

הפעם הוא לא פסל את האפשרות, אך זו היתה בדיקה חיצונית נטו ועדיין לא פתחנו את העסק. קבעתי ביקור נוסף שאנסה אף להקדימו כדי שיפתחו את הבפנוכו ויראו שהכל בסדר בפנים.

אם הכל בסדר - אחזור לסטודיו בנוף הגליל ונראה איך מתקדמים אחרי שאקבל גם הערכת שמאי והצעת מחיר מלובינסקי.

• תוכן חדש...