Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי את אשתי היום לעשות טיפול לטויוטא אוונסיס שלנו, במוסך מורשה טיוטא ומוכר ברעננה,

יצאה עם כ-3600 ש״ח, לאחר שמחרו לה גם ביטוח הארכת אחריות לחלקים (?) ושלל ירקות

אמרתי לה - אין מצב - מרחו אותך - אני לא טוען שהמוסך המציא דברים שלא היו, אבל הוציא לך רשימת מכולת מופקעת

אמרה לי - החלקים התייקרו (זה מה שהסבירו לה), כל מה שעשיתי היה כדאי, ככה זה עולה, עכשיו תשלם מהר כי אני מאחרת לילדים

אני באמת מבקש שתעזרו לי עם שלום בית - מצ״ב הפירוט (בהעלמת פרטים מזהים שלנו ושל המוסך)

זה עושה הגיון???

CarRecite.png

פורסם (נערך)

על מה בדיוק אחריות לרכב מ 2012 ומה דגם הצמיגים שהרכיבו ? 

חוץ משני אלה, הכל הגיוני למוסך מורשה יבואן בטיפול 150 אלף קילומטרים או 10 שנים ( המוקדם מביניהם) , בו מחליפים את כל המסננים, נוזל בלמים ונוזל קרור.

בקשר לבלמים אחוריים - מחליפים לפי מצבם.

רוצה לשלם פחות על הטיפולים? תמצא מוסך מכונאות אמין ומקצועי שהוא לא מורשה טויוטה.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 29 דקות, vladclar כתב:

על מה בדיוק אחריות לרכב מ 2012 ומה דגם הצמיגים שהרכיבו ? 

חוץ משני אלה, הכל הגיוני למוסך מורשה יבואן בטיפול 150 אלף קילומטרים או 10 שנים ( המוקדם מביניהם) , בו מחליפים את כל המסננים, נוזל בלמים ונוזל קרור.

בקשר לבלמים אחוריים - מחליפים לפי מצבם.

רוצה לשלם פחות על הטיפולים? תמצא מוסך מכונאות אמין ומקצועי שהוא לא מורשה טויוטה.

בררתי - הצמיגים: שניים קדמיים מסוג sunwide

האחריות - ראה תצלום

insh.png

פורסם

על  טיפול  של  1500  שח  שילמת   3600  זה  ישתלם  לך  רק   אם  תצטרך  לתקן  משהוא  באחריות  

בשנה  הקרובה ,  לצערי  זה  המצב  בכל  המוסכים  המורשים.

פורסם

לצערך מוסכניקים רואים אישה בתור פרה חולבת ולא נראה שזה יחלוף בעתיד הקרוב..

אבל מבחינת מחירים, די סטנדרטי למוסך מורשה, הצמיגים מאוד יקרים יחסית למה שקיבלת(מותג סיני) והאחריות המיותרת והייתי מוריד כ-1000₪ ואז מחיר הטיפול היה סביר בהחלט. פשוט ראו אישה - ראו כסף קל.

אני לימדתי את אשתי לא להסכים לכלום ולהתקשר אליי ולשאול.

פעם אחת הייתה במכון שטיפה שיש לו גם פנצ'ריה, הציעו לה סט רביעיה של מותג סיני ב-1800₪ בשביל הצחוק, שאלתי כמה יעלה מישלין או גודייר, בלי למצמץ אמרו לה 3000₪ וזה מידה סטנדרטית(55/205/16).

פעם שנייה, הלכה לבדוק למה כשהיא מכניסה לרוורס המסך נכבה ולא רואים כלום, אמרו לה שצריך להחליף את כל המולטימדיה, 4000₪ לא כולל מע''מ. בסוף החלפתי מצלמה אחורית ב-350₪ וזה סידר את כל הבעיה. אם אשתך לא מבינה אל תיתן לה להחליט אם לאשר עבודה או לא. ַַ

• אהבתי 4
פורסם

דווקא מעניין, 

לרכב בן 10 ומעל 120 אלף קילומטרים עם גיר רציף לא כזה מופרך לקבל אחריות לשנה תמורת 450₪. גם המדחס ועוד רכיבים אחרים שכלולים באחריות יכולים כבר להתעייף. 

מה שצריך ללמוד - לא מחליפים צמיגים בזמן הטיפול במוסך מורשה יבואן.

קיבלת זוג צמיגים סיניים במחיר של Falken, Kleber, Hankook.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

רק אותי הצחיק השורה האחרונה בפירוט העבודות?

"שטיח נהג נבדק ונמצא תקין". מק"ט MATOK.

מי בודק שטיח וטורח לציין את זה בחשבונית? נראה כמו איזה סממן זיהוי לעובדי המוסך חח

לגבי האחריות מורחבת - מעולם לא נתקלתי באחריות כזו במחיר סמלי שכזה ועוד לרכב בן מעל 10. על פניו היא עשויה לכסות נזקים של כמה אלפי או לא עשרות אלפי שקלים בשנה אבל אני לגמרי מרגיש שיש פה לא מעט אותיות קטנות מסתתרות.. אחרת וואלה לגמרי הייתי שוקל לשלם 500 שקל בשנה על רכב בגיל הזה בשביל שכל שטיק מהרשימה הזו יטופל ללא עלות. גם אם אשלם 3 שנים על "פארש" ותצוץ תקלה אחת מהרשימה הזו ככל הנראה זה יחזיר את עצמו.

• אהבתי 2

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)

כמו שאמרו לך מקודם, המחיר סטנדרטי לטיפול במוסך מורשה.

בהורדת הצמיגים 700 ש"ח כולל מע"מ והחבר מועדון + הארכת אחריות כ- 650 ש"ח כולל מע"מ ואיזה 100 ש"ח לתוסף דלק אתה מגיע ל- 2150 ש"ח בערך לטיפול שכולל החלפת שמן. פילטרים. נוזל קירור. נוזל בלמים ורפידות אחוריות, שזה יותר ממוסך כללי אבל פה החלפים מקוריים. לדעתי עם שימוש בחלפים מקוריים לא היית חוסך בערך 500-600 ש"ח לעומת המוסך המורשה.

בפועל אבל שילמת את כל התוספת שבהן היית יכול לחסוך.

לפני 2 דקות, dalet11 כתב:

"שטיח נהג נבדק ונמצא תקין". מק"ט MATOK.

מי בודק שטיח וטורח לציין את זה בחשבונית? נראה כמו איזה סממן זיהוי לעובדי המוסך חח

לטויוטה היה ריקול על שטיחי שנהג שגרמו לדוושת הגז להתקע. אני חושב שהם מחוייבים לבדוק ולציין את זה.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כפי שצוין כאן, "תעודת האחריות" לפי ניסוחה לא שווה הרבה וכלל לא ברור איזה תקלות היא מכסה ובעיקר מה התחייבות נותן האחריות... מה שכן, אם מדובר באחריות אמיתית, הייתי משלם ברצון 450 ש"ח, גם 700 ש"ח לקבלת אחריות מלאה כזו על רכב בן 10 שנים עם מעל 120,000 ק"מ, חד משמעית בשקלול סיכוי/סיכון זה שווה כל שקל (והתיקון מן הסתם נעשה במוסך מורשה ע"י היבואן עם חלפים ברמה סבירה או מקוריים).

אלא שנראה לי שהאחריות לא באמת כזו טובה, ספק אם היא כוללת חלפים וספק אם אין "השתתפות עצמית".

מעולם לא נתקלתי באופציה לאחריות כזו..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
לפני 6 שעות, Sparrow420 כתב:

הצחקת אותי, זה תעודת אחריות זה? :shock:

יש לזה עוד דפים?

זה מה שנתנו לאישתי - למען הסר ספק - מדובר במוסך מוכר ורציני (זה לא אמור להיות דף פקטיבי) - אבל אני באמת לא מבין מה המשמעות של מה שמכרו לה

פורסם
לפני 19 דקות, avngas כתב:

איך מסתדר רישום של טיפול 150000 מול מונה ק"מ עכשיו וקודם?

לפני 12 שעות, vladclar כתב:

בטיפול 150 אלף קילומטרים או 10 שנים ( המוקדם מביניהם)

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

• תוכן חדש...