Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, אין לי מושג ברכב למען האמת

עד היום נסעתי על טויוטה קורולה מודל 2006

לפני שבוע קיבלתי מיצובישי ספייס סטאר (ליסינג) 2022

הבדל אחד בנהיגה ששמתי לב בינהם וממש מעצבן אותי זה שבמיצובישי אני ממש מרגיש את העברת הילוכים לעיתים קרובות הייתי אומר, לדוגמה כשאני יוצא מרמזור או אפילו מאט בכביש מהר.

אני יכול פתאום להרגיש מין קפיצה כזאת כמו של גיר רובוטי (מאוד מורגש בפיקנטו וב-I10) החדשות שגם יצא לי לנסוע עליהם.

הסיבה האמת שלקחתי את המיצובישי כי הבנתי שהגיר שלה הוא גיר רציף אוטומט רגיל (לא שזה אומר לי משהו) לעומת הפיקנו וI10. לא ציפיתי לזה..

רציתי לשאול, מה גורם לזה ואיך בעתיד אני יכול להימנע מהדבר המעצבן הזה ברכב הבא שלי? מה אני צריך לבדוק ומה גורם לי להרגיש את זה.. זה קשור לגיר? למנוע? לגודל הרכב? לנהיגה שלי?

אני רק אציין שבטויוטה זה ממש לא היה מורגש, במיוחד בשנים הראשונות שנסעתי עליה אבל גם בשנה האחרונה הרכב התחיל כזה לקרטע אבל הנהיגה הייתה יחסית חלקה ולא הרגשתי קפיצות כאלה..

תודה! 

עריכה אחרונה על ידי Barak Cohen
פורסם

לטיוטה גיר פלנטרי, לספייס רציף.

דווקא הגיר חלק ונעים, אם כי גורם לרעש.

יש מצבים שלפעמים יש תחושה של העברת הילוך השהיה קלה, אך רוב הזמן אתה לא מרגיש כלום.

נסה לנסוע על פיקנטו או i10, אתה תרגיש יתרון גדול מאוד לטובת הספייס.

לנו יש מודל 2014, אך לא הרגשתי משהו חריג גם במתיחת פנים של 2016 וגם בדגם החדש 2020.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למיצובישי גיר רציף, לא אוטומטי פלנטרי ( רגיל) שאתה מכיר מטויוטה 2006.

בפיקנטו זה רובוטי חד מצמדי.

אין לך מה לנסות פתיחה חזקה מהרמזור בספייס סטאר .

דווקא לי נשמע מוזר שאתה מרגיש קפיצור בהאצה - זה גיר חלק לגמרי ותאוצה לינארית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...