Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב שבוע טוב וחג שמח 

בזמן האחרון אני מרגיש שהצמיגים מחליקים לי למשל בכיכרות וכו׳

לא נוסע מהר נכנס בסביבות 30 קמ״ש אבל הרכב מחליק

נסעתי לפנצ׳ריה ליד הבית שאנחנו מרוצים ממנו בסך הכל אומר לי הצמיגים תקינים תבדוק ברקסים(????)

לפני שאני מציין רכב ועלייה לכביש והכל אשמח שתסתכלו על התמונות של הצמיגים ותגידו לי האם הם באמת במצב טוב

תודה רבה לעוזרים

A004A359-DAAB-48F7-8028-7D4EE045D292.jpeg

6A4B66C3-CB61-4919-862D-C049559220A1.jpeg

9114A0C4-0EAF-4633-A058-444C23E87332.jpeg

עריכה אחרונה על ידי AutoCad
מלל
פורסם (נערך)

אלה צמיגי נוחות,  לא לתקוף פניות או להכנס לכיכרות במהירות. אתה צריך או למתן את בנהיגה או להחליף לצמיגים ספורטיביים.

וזה לא תקין, גם החתך וגם הסוליה שמתחילה להתנתק:

Screenshot_20220925-101334_Samsung Internet.jpg

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בנוסף למה שרשמו מעלי. הגומי נראה יבש מאוד וסדוק. אתה כנראה לא נוסע הרבה, והרכב חונה בשמש?

אני הייתי מחליף לפני החורף הקרב. אם אתה לא נוהג הרבה, תשקול להחליף לצמיג אחר.

פורד פומה 2021, כריזמה אייר 2002 

יאריס 2005

?Is it just me, or is it getting crazier out there

פורסם

תודה רבה לכולם על המענה

ידעתי שתדעו לעזור לי..

כן אני לא נוסע הרבה ולא משתולל בכלל

אלו הצמיגים שבאו עם הרכב

מישלין פרימסי 4

הרכב פיג'ו 208 סוף 20 עם 18 ומשו אלף קילומטר

פורסם

הקרע נוצר בגלל הפגיעה במדרכה עם הדופן החיצונית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

צמיגים יבשים. מכיוון שבכל מקרה יש קרע באחד מהם, ממליץ להחליף כבר את כל הרביעייה. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

פרימסי 4 זה צמיג מעולה, הקרעים לא נוצרו באופן טבעי מבלאי. עדיף כמו שהמליצו לך להחליף את כל הרביעייה. אם בא לך לשנות, אז יש את האפישנטגריפ פרפורמנס 1/2, עדיפות ל-2.

פורסם (נערך)

עברתי כמה פעמים על התמונות

צמיגים לא נראים יבשים בכלל

לדעתי להחליף זוג מספיק בהחלט

אין סימני יובש בצמיג בכלל, לכן להחליף את הצמיג עם הקרע ואת בן הזוג שלו על אותו הציר מספיק בהחלט.

עריכה:

רוצה צמיג יותר אוחז? שים פיילוט ספורט4

עריכה אחרונה על ידי צ'ופצ'יק
  • תוכן חדש...