Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיאט אטקה חדשה. יש חיבור קוי לאנדרואיד אוטו ואפל קארפליי. החיבור לאייפון עובד יופי. לאנדרואיד אוטו לא מצליח להתחבר ( גירסת האנדרואיד ב LG V30 שלי היא 9 ולא תשודרג יותר, החברה עזבה את תחום הסלולר ). מישהו מכיר דרך ליצור בכל זאת חיבור כזה ? 

פורסם

ניצלו"ש:

מולטימדיה סינית, אנדרואיד 8, 1/16 גיגה מקרטעת.

אפשר להריץ עליה איכשהוא אנדרואיד אוטו, כך שהכל ירוץ על הכח של הטלפון שיתחבר אליה?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

גם אני הייתי בטוח שכך הוא.

אבל הדונגל שהציע @Fraysa אכן קיים, ואכן מיועד ספציפית למערכות אנדרואיד אפטר מרקט.

המערכת שבאוטו נרכשה כפתרון זמני לפני בערך 4 שנים, כשהמקורית התקלקלה, ועבדה היטב (באופן מפתיע משהו...) במשך שנתיים ומשהו, כך שלא הפריע לאף אחד שהיא התחילה לקרטע. הרכב כמעט ולא זז אחרי זה וכך נתקענו איתה.

עכשיו הבן הגדול, שהוציא רשיון משתמש די הרבה ברכב, והעניין מתחיל להיות מעצבן. גם הקרטועים, וגם זה שלמשל חשבון הספוטיפיי על המערכת הוא שלי, אנשי קשר, וכו'. 

50 דולר זה סכום מגוחך אם זה פותר לנו את הבעיה, ובזבוז מיותר של 180 שקל, אם בסוף נאלץ לקנות איזה teyes באלף ומשהו שקל.

הצטרפתי לקבוצת פייסבוק שנקראת "אנדרואיד אוטו ישראל" ומשם הבנתי שלא הכל ורוד. ניתוקים, מכשירים שפתאום לא מתחברים, וייז לא מתפקד, פקודות קוליות...

מעניין לשמוע ממי שמשתמש בדונגל כזה איך עובד לו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...