Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה שנת 1996 או SX4 שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמין, עתיד להיות אספנות , זול מאד..5 אלף שח ..עדיין אני חוששת..התקציב שלי לא גבוה בכלל

יש לי אופציה גם לסוזוקי sx4 2008 ב12 אלף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא עוזר לך שהרכב עתיד להיות אספנות. לא תוכלי להשתמש בו בימי חול בין 7-9 בבוקר וזה לא מעלה את הערך שלו אם זאת הסיבה שחשבת.
גם תצטרכי לעשות 2 טסטים בשנה עד שנת 2026 שהרכב יוכל להרשם כרכב אספנות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה לכם

כדאי ללכת על הסוזוקי 2008? הייתי אתה אצל מכונאי, עשה אתה סיבוב הרים מכסה מנוע אמר שהיא בסדר..היא מסוחר מכוניות רוצה עליה 12 אלף

לפני 17 דקות, agft כתב:

תודה לכם

כדאי ללכת על הסוזוקי 2008? הייתי אתה אצל מכונאי, עשה אתה סיבוב הרים מכסה מנוע אמר שהיא בסדר..היא מסוחר מכוניות רוצה עליה 12 אלף

פורסם (נערך)

סוחר מבקש 12K על רכב שבלוח מבקשים עליו 8-10 אלף יותר?

משהו לא מריח טוב פה...

עריכה: עכשיו ראיתי שיש בלוח גם זולות יותר,

מן הסתם תלוי במצב.

אמינות בגילאים כאלה של רכב תלויים מאוד בכמה השקיע הבעלים הקודם בטיפול ותחזוקה,

ומניסיון עם 2 אמינות ישנות כאלה (קורולה ואלמרה בנות 20) -

קשה להעביר טסט (השתמשתי בשירותים של מאכר)

וביקור במוסך יכול להיות יקר יותר משווי הרכב

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
פורסם
  1. גם בתקציב נמוך, לא הגיוני לקנות רכבים בני 26 שנה.
  2. עלויות האחזקה בגיל כזה, גם לרכב 'אמין', יהיו מן הסתם גבוהות יותר ממחיר הרכב עצמו.
  3. אם חסר לך כסף לקנות רכב בן 10 או 15 שנה - רוב הסיכויים שמה שיקרה הוא, שהרכב בן ה-25 שנה ייתקל באיזו תקלה, ולא יהיה לך כסף לתקן אותו. אז - אני לא רוצה לזלזל בצורך ברכב, אבל ייתכן שכרגע, זה מחוץ להישג ידך.

פורסם

ברכבים בגילים אלה מה שקובע הוא היחס שקיבל הרכב הספציפי על הכביש ובמוסך.

SX4 דגם אמין מאוד, גם אם מדובר בדור הראשון, שהוא בעצם ליאנה באדרת מעודכנת.

כיוון שפות"ש לא פירטה יותר מידי על צרכיה ויכולותיה, ועל מצב המועמדות, קשה לייעץ, כי יתכן שיש אופציות אחרות עדיפות. התגובה הראשונית שלי לכותרת היא לבחור בסוזוקי, אבל בלי מידע נוסף אני מעדיף להשאיר את השאלה פתוחה עד קבלת מידע נוסף.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...