Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בעקבות כמה מהנושאים שעלו כאן כמה שאלות -

מדי פעם מעלים כאן נתונים על מכירות כלי רכב לפי דגם ויצרן או מספר כלי רכב שירדו מהכביש, אפוא נמצא המידע הזה?

האם יש מידע גם על כלי רכב שהוחלף בהם מנוע לפי דגם ויצרן? 

והאם יש מידע על כלי רכב שהותקן בהם מערכת גפ"מ לפי דגם ויצרן?

ואם יהיה אפשר לסנכרן בין הנתונים - האם בכלי רכב שהותקן בהם גפ"מ היו יותר החלפות מנועים - זה יפתור הרבה מחלוקות בתחום הזה.

עריכה אחרונה על ידי yba
פורסם
לפני 25 דקות, yba כתב:

מדי פעם מעלים כאן נתונים על מכירות כלי רכב לפי דגם ויצרן או מספר כלי רכב שירדו מהכביש, אפוא נמצא המידע הזה?

כאן  (אבל כדי לקבל נתונים שאפשר להציג תצטרך לעבוד קצת)

לפני 31 דקות, yba כתב:

האם יש מידע גם על כלי רכב שהוחלף בהם מנוע לפי דגם ויצרן? 

אין מידע כזה, בתאוריה ניתן לקבל ע"י עיבודים על מאגרים הסטוריים עבור כלי רכב משנת 2017 ואילך.

לפני 33 דקות, yba כתב:

והאם יש מידע על כלי רכב שהותקן בהם מערכת גפ"מ לפי דגם ויצרן?

המידע קיים.

לפני 34 דקות, yba כתב:

ואם יהיה אפשר לסנכרן בין הנתונים - האם בכלי רכב שהותקן בהם גפ"מ היו יותר החלפות מנועים - זה יפתור הרבה מחלוקות בתחום הזה.

לא נראה לי שמישהו ישקיע את המאמץ הנדרש לקבל את הנתון הזה... (וכפי שכתבתי ניתן לקבלו רק עבור כלי רכב מ-2017 ומעלה)

נכון לרגע זה נוסעים בכבישי ישראל 20413 כלי רכב מונעים בגפ"מ (פחות ממספר כלי הרכב החשמליים) רק 952 מהם משנת 2017 ומעלה (כולל)

המספר נמצא בירידה מתמדת. רק 13 מכוניות משנת הדגם 2022 בחרו בגפ"מ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנצל לשאלה:

יש  דרך לחפש חלקי מספר ? 

הצלחתי לזכור את הספרות האמצעית והסופיות של לוחית הרישוי. עם המידע הזה אני רוצה לדעת באיזה רכב מדובר.

בכל המאגרים שניסיתי לא ניתן עם מספר רכב חלקי.

פורסם

אין לי בעיה לקבל את כל הרכבים שחולקים ספרות זהות. אבל אתה מכיר דרך ?

נניח קלטתי לוחית. אך הרכב נסע. אין לי את כל הספרות.

יש לי את הספרות האמצעיות ואת השמאליות. אתה מכיר דרך שאוכל לקבל נתון על כל הרכבים עם אותן ספרות ?

את הסינון אני כבר אעשה לפי הפרטים שאני זוכר (צבע הרכב, סוג)

פורסם

בעקרון אתה יכול להוריד קובץ CSV של המאגר, לפתוח אותו ב EXCEL או NOTEPAD++ ולחפש שם.

הבעיה שזה קובץ גדול מדי (3.5 מיליון רשומות) עבור שניהם...צריך למצוא איזה אפליקציה אחרת שמסוגלת לפתוח ולהציג את העברית בטקסט, או לכתוב איזה אפליקציה פשוטה שתוכל לטפל בקובץ כזה

• תוכן חדש...