Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית Audi TT MK1 עם מנוע ״חדש״

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין קניית רכב מסוג Audi TT MK1 בעיקר לסופי שבוע ומידיי פעם לעבודה ,ורוב הרכבים האלה עברו 200 אלף +.

התקשרתי לרוב המודעות המופיעות לגבי הרבים האלה ובהרבה מהן הוחלף המנוע וגיר והשאלה שלי היא כזאת, האם זה קריטי מנוע חדש ברכב ישן? או שעדיף ללכת על אחד שלא הוחלף בו מנוע אך עם קילומטרז של האיזור ה200 אלף…

יש אחת בשוק שנמכרת כרגע עם קילומטרז ויד יחסית נמוכה אך עם מחיר בשמיים.

• ספונסר פורום
פורסם

היות וה-TT הוא דוגמא מצויינת לרכבים שכנראה עברו הרבה התעללות מכנית, הרי שמנוע שהוחלף ע"י מכונאי שיודע מה הוא עושה יכול להוות חלופה מצויינת לרכב שהגיע ל-200K ק"מ כשהכל מקורי - ויפיל עליך את כל ההוצאות שחייבות עדיין להגיע בגלל מנוע / גיר / מתלים / שאר ירקות שיכולים להתקלקל. 

כלומר - אם ניתן לאמת בדיוק מתי וע"י מי נעשתה ההחלפה, זה יכול להיות מעניין.

תשובות כמו "חבר שלי עשה לי מחיר במזומן" - צריכות לגרום לך לעבור הלאה.

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני כשעה, הלוחש למכוניות כתב:

היות וה-TT הוא דוגמא מצויינת לרכבים שכנראה עברו הרבה התעללות מכנית, הרי שמנוע שהוחלף ע"י מכונאי שיודע מה הוא עושה יכול להוות חלופה מצויינת לרכב שהגיע ל-200K ק"מ כשהכל מקורי - ויפיל עליך את כל ההוצאות שחייבות עדיין להגיע בגלל מנוע / גיר / מתלים / שאר ירקות שיכולים להתקלקל. 

כלומר - אם ניתן לאמת בדיוק מתי וע"י מי נעשתה ההחלפה, זה יכול להיות מעניין.

תשובות כמו "חבר שלי עשה לי מחיר במזומן" - צריכות לגרום לך לעבור הלאה.

תודה רבה על התשובה, אני כרגע מסתכל על רכב שהוחלף בו אינטרקולר /קלאץ והמתלים שופרו בנוסף למנוע שהוחלף, כאשר אני בודק את המסמכים לגבי המנוע שהוחלף לאיזה פרטים חשובים צריכים לשים לב? אם המנוע הוחלף ומופיע ברישיון חשוב גם השטר מכר? אם נאבד זה קריטי?

• ספונסר פורום
פורסם

שטר מכר מהווה הוכחה לרשויות לשנות מס' מנוע ברישיון הרכב. מרגע שהשינוי בוצע, זה פחות קריטי אם אבד, אלא אם 

עדיין באחריות (מן הסתם - תברר מול המוכר).

בכלל - ברכב כזה במיוחד, ובגיל כזה - עדיפות גבוהה למי שמוכיח בכתובים (חשבוניות) איך ואיפה טיפל ברכב.

• אהבתי 1

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם
לפני שעתיים, הלוחש למכוניות כתב:

שטר מכר מהווה הוכחה לרשויות לשנות מס' מנוע ברישיון הרכב. מרגע שהשינוי בוצע, זה פחות קריטי אם אבד, אלא אם 

עדיין באחריות (מן הסתם - תברר מול המוכר).

בכלל - ברכב כזה במיוחד, ובגיל כזה - עדיפות גבוהה למי שמוכיח בכתובים (חשבוניות) איך ואיפה טיפל ברכב.

תודה רבה 

פורסם

בכל מקרה, אם הרכב נראה לך, גש עם המוכר ל TG בפתח תקווה, הם מתמחים ברכי אאודי. אם תקבל מהם את בירכת הדרך. לך על זה.

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מנועים מאוד אמינים ובעלי פוטנציאל שיפורים, אך כדאי לקחת אותם למוסך/סדנא מתמחה על מנת לא לרכוש חתול בשק.

אני אוסיף כמו זה מעליי בהנחה ותמצא את בחירת ליבך, ממליץ בחום לבחון אותה בסדנת highend בבעלות של נדב ודור.

מתמחים ברכבי ספורט ובינהם גם רכבי הקונצרן Vag.

https://www.facebook.com/HighEndWorkShop/

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 16 שעות, GTI33 כתב:

מנועים מאוד אמינים ובעלי פוטנציאל שיפורים, אך כדאי לקחת אותם למוסך/סדנא מתמחה על מנת לא לרכוש חתול בשק.

אני אוסיף כמו זה מעליי בהנחה ותמצא את בחירת ליבך, ממליץ בחום לבחון אותה בסדנת highend בבעלות של נדב ודור.

מתמחים ברכבי ספורט ובינהם גם רכבי הקונצרן Vag.

https://www.facebook.com/HighEndWorkShop/

בתאריך 30.8.2022 בשעה 16:25, zaf כתב:

בכל מקרה, אם הרכב נראה לך, גש עם המוכר ל TG בפתח תקווה, הם מתמחים ברכי אאודי. אם תקבל מהם את בירכת הדרך. לך על זה.

תודה רבה חברה אני בתקווה שבוע הבא הולך לראות את האוטו ואני ישתמש בהמלצות שלכם 😁

• תוכן חדש...