Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 58 דקות, פריג'י כתב:

במישור אין לה שום בעיה להגיע למהירויות גבוהות מאוד של 100-110

אין לה גם בעיה להגיע ולשייט במהירויות הרבה יותר גבוהות מזה.

לפני 59 דקות, פריג'י כתב:

יש מצב דיי מיותר שנקרא Driver Only.

ממש לא מיותר, חבל שאין אותו ברכבים אחרים.

אצלי בדור 1 זה עבד מעולה.

לפני כשעה, פריג'י כתב:

בגלל שהפתחים של המזגן במרכז הם נמוכים

אולי זאת הסיבה. בדור 1 פתחי המיזוג היו בדיוק במקום שהם צריכים להיות.

בדור 1 היו כפתורי בקרת אקלים פיזיים, הרבה יותר נוח.

לי נשמע שיונדאי די הרסו חלק מהדברים המוצלחים שהיו באיוניק דור 1, שגם נראה יותר טוב לדעתי.

בק"ש אדפטיבית - לדעתי צריך להכיר את המגבלות שלה וללמוד לחיות איתה. כשלומדים, היא ממש נוחה. כנ"ל בקרת סטיה מנתיב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, vadim6385 כתב:

לא ציינתי יחידות.

יכול להיות, תראה בברושור שצירפתי אם זה אותו הגובה.

מסכים.

לי נשמע שיונדאי די הרסו חלק מהדברים המוצלחים שהיו באיוניק דור 1, שגם נראה יותר טוב לדעתי.

לא מסכים, המראה של החדשה יותר היה יותר לטעמי, וכמובן חלונות אחוריים כהים כסטנדרט ששכחתי לציין.

בק"ש אדפטיבית - לדעתי צריך להכיר את המגבלות שלה וללמוד לחיות איתה. כשלומדים, היא ממש נוחה. כנ"ל בקרת סטיה מנתיב.

לא מתאימה לי, אבל אם רק היו עושים כמה דברים אחרת או מאפשרים חיווי זה היה משפר.

לפני 15 דקות, meir_gi כתב:

סיכום יפה וממצה. איך האמינות של הרכב בתקופה שהיה ברשותך? האם חווית תקלות מכל סוג שהוא? בעיות?

תודה, שום דבר לא היה, אבל זה אוטו חדש ולא עבד אצלי קשה. 

בימים חמים ממש תחת עומס הרגיש כמו תופעות של מצמד מתחמם, אבל באמת זה היה ממש במקרים ספורים של חום קיצוני ונסיעה מאמצת.

קטע מצחיק ששכחתי לכתוב עליו, יש באג באוטו:

כאשר מעבירים למצב P ואז מכבים את האוטו, האורות הקדמיים נכבים.

כאשר מעבירים למצב N ואז מכבים את האוטו, האורות הקדמיים נשארים דולקים.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני שעה, פריג'י כתב:

קטע מצחיק ששכחתי לכתוב עליו, יש באג באוטו:

כאשר מעבירים למצב P ואז מכבים את האוטו, האורות הקדמיים נכבים.

כאשר מעבירים למצב N ואז מכבים את האוטו, האורות הקדמיים נשארים דולקים.

לא חושב שזה באג, נועד כדי להזכיר לנהג שהאוטו לא ב-P.

• רעיון טוב! 2
פורסם

מה רע בנירו פאוו?

אם אתה טוען אותה, אז במצב היברידי (לא במצב של לנסוע על חשמל עד שיגמר ואז בנזין)

מה צריכת הדלק שלך בנסיעות ארוכות?

פורסם (נערך)
לפני 17 שעות, vadim6385 כתב:

מחזק - דור 1 הרבה יותר מוצלח

- ביונדאי איוניק אני קורא למתיחת פנים "לחיצת פנים" - גם הסירו את הטעינה האלחוטית.

אוסיף ואומר שאני נוסע עם בקרת השיוט האקטיבית של דגם הפרימיום לפני מתיחת הפנים מעל 20 אלף ק"מ בכבישי חיפה/קריות/נהריה עם פקקים והרכב מסתדר מצוין, שמירה אקטיבית על נתיב, שמירת מרחק וגם מבחינה פרנואידית אני לא מתחבר לתיאורים שלך, ניכר שזה עוד משהו שנהרס ב"לחיצת הפנים"

אני חושב שהשדרוג היחידי שיש בדור ה2 של האיוניק הוא הזחילה בפקקים בזכות מעבר לבלם יד חשמלי - אממה, זה גרם למחלה בכל הרכבים וזה רק עניין של זמן עד שתדלק נורת EPB ותצטרך ללכת לתקן במוסך במסגרת אחריות.

עריכה אחרונה על ידי matanff

פורסם
לפני 16 שעות, GKME כתב:

לא חושב שזה באג, נועד כדי להזכיר לנהג שהאוטו לא ב-P.

לא הבנת, יש חיווי על מצב שהוא לא P, וכשמעבירים ל-P ויוצאים מהאוטו, האורות נשארים דולקים. זה הבאג. 

פורסם
לפני 22 שעות, פריג'י כתב:

לא מסכים, המראה של החדשה יותר היה יותר לטעמי, וכמובן חלונות אחוריים כהים כסטנדרט ששכחתי לציין.

הישנה נראתה כמו סוג של אאודי קוריאנית (כנראה בגלל שיונדאי גייסו אליהם את מעצב של אודי לשעבר),

בחדשה יותר הפרונט נראה כמו אוסף של צורות לא קשורות. פשוט לקחו עיצוב מאוד מוצלח והרסו אותו.

מה שכן, איוניק 5 ו-6 ניראות מדהים. אני בונה על איוניק 6 בתור האוטו הבא שלי עוד כמה שנים.

לפני 5 שעות, matanff כתב:

אני חושב שהשדרוג היחידי שיש בדור ה2 של האיוניק הוא הזחילה בפקקים בזכות מעבר לבלם יד חשמלי - אממה, זה גרם למחלה בכל הרכבים וזה רק עניין של זמן עד שתדלק נורת EPB ותצטרך ללכת לתקן במוסך במסגרת אחריות.

קרה לכמה קולגות שלי עם קיה נירו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לגבי נורת תקלה EBP הבנתי שעכשיו מחליפים לצמה בקליפרים אחוריים שהיא משודרגת וזה פותר את הבעיה. ככה היה כתוב במבחן יד 2 שפורסם באתר אוטו

פורסם

בנירו שלי אכן הנורה נדלקת לסרוגין, אבל בליסינג ובמרפי מדובר כל פעם שבאים לקחת מהחברה הנורה נכבת ואז זה פשוט לא מעניין אותם... 

פורסם

היה לי את האיניק 5 שנים

הרכב גילה אמינות גבוהה

חוץ מטיפולים שוטפים לא היתה שום בעיה

צריכת דלק ממוצעת 1/20

אני נוסע עם מוזיקה כך שרעשי הרוח במהירות גבוהה לא הפריעו לי

התא מטען שלו פשוט מושלם

נמכר אחרי שעתיים מפרסום המודעה במחירון משוקלל - 85

ומסירה לאחר 3 שבועות

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...