Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כתבו עלינו ב"הארץ"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום, יום שישי ה-11.4, "גלריה", מוסף רכב. כותרת "מרוץ צבים"

"ג'ימקאנה" הוא תחליף עממי אבל מלהיב למירוצי מכוניות, שאינם חוקיים בארץ. זו תחרות שליטה ברכב שמתקיימת במגרשי חניה. הנהג מוזנק למסלול ומתחרה בשעון - עליו לתמרן בין שורה של קונוסים, להתחמק ממכשולים, לעשות סיבובים ולבלום. הנהיגה היא במהירות נמוכה, בהילוך ראשון או שני, ובבטיחות מרבית.

בשבת, בשיא השרב, אירגן פורום חובבי המכוניות (http://cars-froum.co.il) (הטעות במקור :x רוני) תחרות ג'ימקאנה במגרש ההדרכה של חברת "אלטרנתיבי יוצרים תרבות נהיגה" ברמת הכובש. בתחרות השתתפו 40 נהגים, רובם עם פז'ו 106 ו-306 (שוב - ???, רוני). לאחר תדרוך מפורט והקראת נוהלי בטיחות קפדניים יצאה התחרות לדרך. כל משתתף קיבל אפשרות להתחרות חמש פעמים, בניסיון להשיג את התוצאה הטובה ביותר ולהשלים את המסלול בזמן הקצר ביותר.

התחרות התקיימה בשתי קטגוריות: משפחתיות וספורטיוויות. במשפחתיות ניצח ג'רמי קרונין, שסיים את המסלול ב-37.28 שניות, עם פז'ו 309; למקום השני הגיע אחיו, גידי קרונין, בתוצאה של 38.25 שניות, בפז'ו 306. בספורטיוויות ניצח חן רוזן בזמן של 37.12 שניות, ולמקום השני הגיע ניר טל ב-37.25 שניות, שניהם במאזדה MX5.

כל מתחרה שילם 80 שקל תמורת השתתפות וארוחת צהרים.

יש גם תמונה (אלי - היה שווה להיות המזניק כל האירוע :wink: )

בכל מקרה, אני מאוד שמח שקיבלנו חשיפה. צריך לדאוג שלפעם הבאה האירוע יהיה טוב יותר, ונקבל יותר מפסקה קטנה :wink:

מצד שני, נעשתה טעות באמת טיפשית בלינק לפורום, אני בטוח שהיא נעשתה בתום לב, אבל עדיין חבל.

מי שרוצה לראות את הכתבה, צריך להרשם לאתר "הארץ" - url]http://www.haaretz.co.il[/url] (או לקנות את העיתון...)

רוני[

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הנה הכתבה 8)

רק למה קראו לנו "מירוץ צבים" :roll:

נ.ב איזה באסה שאנחנו קיבלנו פינה קטנה כאשר מצד שמאל יש כתבה כפולה(פלוס תמונה גדולה יותר ) מאשר הכתבה עליו :?

haaretz_2.JPG

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

גדול !! ידעתי שבסופו של דבר ניחשף!!

גדול. :lol::lol:

יאללה קדימה לארגן עוד אחד! אני מגיע!

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אם רוצים עוד חשיפה אפשר ליצור קשר איתם להגיד להם שהם פירסמו את הכתובת הלא נכונה ולבקש שיכניסו תיקון ודיי בדוק שהם יפרסמו תיקון קטן עם הכתובת האמיתית.

פורסם

כל הכבוד לכם!!

הלואי שלאט לאט תצליחו לשפר את המודעות למוטוריקה ואת התרבות המוטורית בארץ!!

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
כל הכבוד לכם!!

הלואי שלאט לאט תצליחו לשפר את המודעות למוטוריקה ואת התרבות המוטורית בארץ!!

זה לא "תצליחו".

זה "נצליח".

לבד, אי אפשר לעשות את זה. כולם צריכים להשתתף. כל אחד צריך לקחת חלק פעיל. אם זה בהגעה, השתתפות או כל דבר אחר. לא חייבים להשקיע המון זמן וכסף, אבל חייבים להיות מוכנים להשקיע קצת. אם כל אחד ישקיע קצת, ולפחות כמה ישקיעו הרבה וידחפו את זה - נצליח לעשות משהו.

הרבה מאוד אנשים יודעים לדבר אבל לא לעשות. בשביל להצליח צריכים גם אנשים שיעשו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

סקורניס כתב:

כתבו עלינו ב"הארץ"

כמו שאני רואה את זה, יש ת'רד על "הארץ" בפורום CF.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
סקורניס כתב:

כתבו עלינו ב"הארץ"

כמו שאני רואה את זה, יש ת'רד על "הארץ" בפורום CF.

לומר את האמת (אל תגלו לאף אחד), אבל הם התקשרו אלי וביקשו שאני אעשה להם קצת פרסומת. אתם יודעים, כשהכלכלה במצב קשה, גם עיתוני הבוקר במשבר...

:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...