Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמרור עצור

amit1488
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא תמיד עוצר בעצור. אני מתעצל לעמוד בדרישות החוק רק מפני שהן קיימות.

חוסר תשומת לב.

אתה עושה שטות שבסוף הקרובים שלך יפגעו.

מה מפריע לך לעצור ולהסתכל שמאל וימינה

כמו הולך רגל שחוצה כביש.

מצד שני כבר נצלתי מתאונות לא פעם כאשר הרכב שעומד (!) בעצור מתחיל לנסוע ולא נותן לי זכות קדימה ואני צריך לבלום/להתחמק.

בכביש (כמו ששמת לב) תסמוך אך ורק על עצמך

בברכה

חיים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני לא סומך על התמרור שיגן עלי. אני נזהר בעצמי.

ואני לא סומך על נהגים כמוך שנוסעים לידי בכביש!!!

כמו שאמרו פעם:

כל נהג בכביש הוא רוצח בפוטנציה!

אולי תפסיק לעצור גם ברמזור אדום? אם הכביש פנוי-סע לך בכיף.... (עדיף מאשר שתציית ואז נהג אידיוט לא יעצור באדום שלו ויגרד אותך בצומת נכון?)

אמיר. (שחווה כבר פעמיים השבוע מקרה חירום בגלל טעויות של נהגים אחרים :x )

פורסם
]אם תקראי את החוק הקשור בהעלאת רכב למדרכה תראי כמה פרצות חוקיות יש שם שבזכותן הרכב בטוח על המדרכה בדיוק כמו שהוא בטוח על הכביש ואף יותר (כל עוד יש הוכחה)

החוק היחידי שאני מכירה הוא , שברגע שרכב חונה על המדרכה הוא מקבל דו"ח.

ל' כמו שאמרתי יש המון פירצות בחוק שמאפשרות להשאיר את הרכב על המדרכה כל עוד מתקיימים תנאים מסויימים.

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם

אני בד"כ עוצר בתמרור עצור.

בד"כ הייתי סומך על עצמי מספיק בשביל להתקרב לצומת בעלת שדה ראייה רחב מאוד, לגלוש מאוד לאט ואז לנסוע אם הכביש פנוי.

טוב, לפחות זה היה כך עד לפני כשנה, שיצאתי מאיזה חניון של מגה שתקעו שם תמרור עצור. הייתי כל כך עסוק בגלישה והתבוננות ימינה ושמאלה שלא שמתי לב לשוטר שחיכה לי מיד אחרי הפנייה.

טוב נו, מגיע לי. נפרדתי מ 250 ש"ח. זה לא שלפני כן הייתי מתעלם באופן בוטה מתמרורי עצור, אבל במקומות מועטים שהיו ממש מגוחכים לטעמי לתמרור כזה הייתי גולש באיטיות, בעוד שבמקומות אחרים אפילו שאין תמרור הייתי עוצר.

בכלאופן, מאז אני תמיד עוצר בכל תמרור עצור, מגוחך ככל שיהיה. לא בגלל הפחד מעוד קנס, אלא סתם - מה איכפת לי לעצור, לא עולה כסף, רק 5 שניות בדיוק.

וכאשר מישהו מואיל בטובו לצפצף לי מאחור ולזרז אותי כאשר אני בא לעצור ליד תמרור, פיתחתי לעצמי רפלקס, לבלום מיד לעצירה מוחלטת, ולא לזוז לפחות 15 שניות לאחר שהצפירה נפסקת.

פורסם

לגבי פרצות בחניה על מדרכה -

חסימת מעבר על המדרכה בצורה כזאת שעדיין נותרו 1.30 מ' (שזה אמא + עגלה) - 250 ש"ח

חסימת מעבר מעבר לכך - 500 ש"ח

נוטים להקל ראש לגבי העבירה הראשונה - כל עוד חנית ולא חסמת את המדרכה באופן שציינתי, זה "בסדר". סביר להניח שלא תקבל דו"ח.

יניב.

• תוכן חדש...