Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הציעו לי לרכוש טויטה קורולה 2019 (הצורה החדשה) בנזין רגיל, דגם SUN ליסינג לשעבר עם נהג יחיד.
האוטו יחסית לא עם הרבה ק"מ, שמור מאוד חיצונית.

האוטו הוא מעל התקציב שלי, אך אני כן מוכן קצת להתאמץ בשביל אוטו 2019.

כמובן ישבתי בקורולות והן היו לי נוחות.

אשמח לדעתכם בנוגע לאמינות הרכב לטווח הארוך (אני מתכנן להחזיק אותו מעכשיו לעוד כמה שנים טובות), ועוד דברים שאתם חושבים עליה

תודה!

פורסם

אמינות גבוהה מאוד. תחזוקה לא יקרה (טיפולים, ביטוחים), שמירת ערך צפוייה להיות מצויינת.

אבל הגרסה הזאת דלה מאוד מבחינת אבזור הנוחות, לא חסכונית כמו הדגם ההיברידי. 

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ומה לגבי החלופה של מאזדה 3 באותו שנתון (המאזדה מגיעה עם מנוע 2000, כלומר קצת יותר גדול מהקורולה..)?
על איזו מהן היית מוכן לשים את האקסטרה שקל (כמובן בהנחה ופרטמרים דומים של קילומטרז, מספר בעלים וכדומה)?  

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, BOSTON כתב:

ומה לגבי החלופה של מאזדה 3 באותו שנתון (המאזדה מגיעה עם מנוע 2000, כלומר קצת יותר גדול מהקורולה..)?
על איזו מהן היית מוכן לשים את האקסטרה שקל (כמובן בהנחה ופרטמרים דומים של קילומטרז, מספר בעלים וכדומה)?  

חד משמעית בא בחשבון. אבל, שנתון 2019 יעלה הרבה יותר מהתקציב שלי, בנוסף הביטוח של מאזדה הרבה יותר יקר והן גניבות מאוד..
המקסימום שאני אוכל לקנות בתקציב שלי זה 2017 ליסינג לשעבר, ולא יודע באיזה נתונים - וזה גם בסדר, אבל אני לא מוצא.

על שתיהן אני מוכן לשים קצת יותר, בהנחה ותקווה שבעתיד הן ישמרו על הערך שלהן.

בנוסף משהו שהלחיץ אותי, שמעתי על בעיות חשמל במאזדה, אולי זה אחד ל.. אבל באוטו שנת 2017 זה מלחיץ קצת.

עריכה אחרונה על ידי Avivne
הוספה ותיקון
פורסם

האם חברות הביטוח הציעו לך פרמיה שונה מהותית בין מאזדה לקורולה? זה מאוד מוזר ומעניין.....

לפי בדיקה (לא מעמיקה במיוחד), אני לא רואה הבדל משמעותי בין הדגמים הללו בקניית רכב יד שניה 

פורסם
לפני 2 דקות, BOSTON כתב:

האם חברות הביטוח הציעו לך פרמיה שונה מהותית בין מאזדה לקורולה? זה מאוד מוזר ומעניין.....

לפי בדיקה (לא מעמיקה במיוחד), אני לא רואה הבדל משמעותי בין הדגמים הללו בקניית רכב יד שניה 

חבר שלי משלם על מאזדה 2016 בסביבות 7800 שקל. מוגזם מאוד, ללא עבר של תאונות, שלילות וכו'. יכול להיות שהוא פראייר, לא שולל 🤣... אבל לי הציעו לעומתו 5200 שקל כולל הכל כמובן על הקורולה.

קח בחשבון שאני גר באזור שיש בו יחסית המון גניבות של רכבים, במיוחד מאזדה

• תוכן חדש...