Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא שהתקציב מוגבל, ויש מספיק כבישים בעייתיים - אם מבחינת עומס ואם מבחינת תאונות.

כביש 90 הוא הארוך בכבישי ישראל, ואין דין כביש הערבה כדין כביש הבקעה או מקיף כינרת. את ההחלטות צריך לקבל לכל קטע בהתאם לסיכון שהוא מציב, לעומס התנועה, ובהשוואה לכבישים אחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קטע הבקעה הוא אדום כפי שליאור ציין,הוא אמור לקבל עדיפות,לא משנה כמה יעלה וכמה מסובך להרחיב שם.

זה שמקטורה עד אילת עצמה כבר הורחב זה מצוין (ככה כבר כמה שנים נדמה לי),אבל צריכים לתזז את העניינים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לפני שעה, ezuf כתב:

מסכים שנפח התנועה לא וואוו,למעט חגים ומועדים שכל עמישראל בדרכים

אבל אל תשכח את כל המתפרעים בדרך שיוצאים ונכנסים מהשטחים (וגם ישראלים לא חסר)

אם הכביש היה\יהיה דו מסלולי לכל כיוון,נראה לי שהתאונות יצטמצמו באחוז גבוה יחסית.

בממשלה הזו או דומות לה - כנראה לא ישימו מיליארדים על הרחבה של הבקעה (בגלל שזה מעבר לקו הירוק).

וכן אחת הבעיות העיקריות בכביש הבקעה זה המתפרעים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

וואלה לאדע מתי היית בבקעה והסביבה,אבל חוץ מישובים ערבים יש גם לא מעט מושבים\קיבוצים ישראלים למהדרין.

דווקא אם ישקיעו שם,יהיה לערבים פחות תירוץ מצידם ל"קיפוח\לא משקיעים בנו" וכו'

אבל אנחנו סוטים מהנושא,חזרתי לחפש בדולח בעלי\אמזון לראות מתי יחדשו (אם לא ירחיבו) את הכבישים המובילים לאילת.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לא הבנת, בלי קשר ליישובים והקיבוצים היהודיים - לא יקצו כספים לזה כי לתפיסת יותר מחצי מהממשלה הזו - השטח הזה לא מיועד להישאר ישראלי בכלל (כמו רוב ההתנחלויות), ולכן אין טעם להשקיע בו כספים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מישהו בדק כמה נפגעים יש בכביש הערבה לקילומטר לעומת כבישים אחרים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 29.5.2022 בשעה 21:32, GABIUBOGI כתב:

אני לא מבין על מה כל הרעש סביב הכביש, היום חזרתי מאילת אחרי 5 שעות נסיעה עד טבריה רק על כביש 90. אני אישית נהנה שם מאוד, שומר על סביב ה90-100, כשצריך ואפשר עוקף או נותן שיעקפו אותי.

מי שאשם בכל המוות שם הם הנהגים עצמם, כל הדרך ראיתי כאלה שטסו באחריות וכאלה שטסו בחוסר אחריות עם עקיפות ללא שדה ראייה, מעבר של קווים רצופים, חיתוכים של פניות ועוד.

תראו את הסרטון הזה שרץ בטלגרם מאחד האנשים בשטח של התאונה אתמול, בגולף כל ההרוגים לא חגורים, במסחרית הנהג עם ריח של אלכוהול ובקבוק יין חצי מלא מתגלגל שם.

לפני שצועקים שאין תשתיות והמדינה אשמה צריך לקחת רגע אחריות, לנסוע לאילת בלי לשים חגורה (או לוודא שהילדים כל הזמן חגורים) שזה הדבר הכי בסיסי שיש זה רחוק מלקחת אחריות.

אי אפשר כל הזמן להאשים את הכביש, בארה"ב נוסעים על כבישים כאלה ישרים, מדבריים וחסרי פואנטה אלפי קילומטרים והכל בסדר.

זה וודאי שהם לא היו חגורים ועם אלכוהול?

• תוכן חדש...