Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא. לפני כמה חודשים כיבסתי ויבשתי את השלט (מצאתי אותו בין הבגדים במייבש). גם אחרי פרוק וייבוש נוסף לא הצלחתי לאושש אותו. קיבלתי הצעות לטיפול עדין במגעים ובהלחמות, אבל אין לי ידע בזה, אז ויתרתי והזמנתי חדש בעלות מטורפת.

פורסם

יש סביב השלט איזה גומיית איטום - אבל זה מספק לקצת רסס מגשם או שטיפת ידיים. שלט שטבע במיים יש לפתוח ולייבש, ולהחליף את הסוללה שכנראה התקצרה ונפרקה  ולקוות לטוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 33 דקות, Sparrow420 כתב:

השלט שלי נרטב כמה פעמים והוא עובד יופי

הבנתי שהלוח מגעים וכל האלקטרוניקה בפנים אטומות בתוך פלסטיק כזה

גם השלט שלי נרטב לאחר שנפל לתוך האסלה והמשיך לעבוד לאחר ייבוש. מבחינה תיכנונית השלטים לא מתוכננים לעמוד בטבילה.

לפני 16 דקות, sperial כתב:

יש סביב השלט איזה גומיית איטום - אבל זה מספק לקצת רסס מגשם או שטיפת ידיים. שלט שטבע במיים יש לפתוח ולייבש, ולהחליף את הסוללה שכנראה התקצרה ונפרקה  ולקוות לטוב.

ייתכן מאוד. ברוב השלטים המקורים של הרכבים שהיו ברשותיי לא ראיתי גומיית איטום.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

שלט הרכב אינו מיועד לטבילה במים.

אינני מכיר רכב שלהשלט שלו עמיד למים, אולי יש בודדים יוצאים מן הכלל.

בכל מקרה מדובר ברכיבי אלקטרוניקה עדינים מאוד, גם אם לאחר ייבוש השלט הוא ימשיך לעבוד אין זה מאומר שלאחר פרק זמן מה מסויים הוא יחדל מלתפקד עקב התפתחות קורוזיה, ממש כמו במכשירי סלולר ועוד.

כדאי מאוד להזהר ושלמור על השלט מרטיבות, אך אם בכל זאת קרה מקרה, ניתן לגשת למנעולן שעוסק בתיקון שלטים לבדיקה וניסיון ניקוי ותיקון.

• תוכן חדש...