Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת הרכב שלי נפגע ויש לי צילום וידאו של זה. הפוגע לא השאיר פרטים וברח.

עכשיו לשאלות.

א.יש לי ביטוח צד ג' אם אני פונה לתקן דרך הביטוח ומספק להם את הראיות האם אצתרך לשלם השתתפות עצמית? אם יהיו לי טביעות ביטוח ותעלה הפרמיה בעתיד?

ב. יש לי עוד כמה דברים קטנים של פחחות שאני רוצה לסדר "על הדרך" על חשבו הביטוח של הרכב הפוגע איך אפשר לעשות את זה? (כן אני יודע שזה לא בסדר אבל מגיע לו ++)

ג. בהתחשב בסעיף ב' האם כדאי לי לפנות למוסך מטעמי או מוסך הסדר עם חברת הביטוח?

תודה

פורסם (נערך)

צד ג' זה אם אתה הזקת אחר (להלן "צד ג'").

אם יש לך מספר רכב של הפוגע, אתה יכול לתבוע אותו בתביעות קטנות. בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי FROGIE
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

יש לך זיהוי ודאי של הרכב הפוגע? פנה למשטרה וקבל את פרטי בעליו.

כיוון שאין לך ביטוח מקיף התיקון יהיה על חשבונך - תקן מה שאתה רוצה ואיפה שאתה רוצה. אם יהיו לך פרטי הרכב הפוגע תוכל לתבוע את בעליו (והוא, אם ירצה, יערב את הביטוח שלו, אם קיים). בית המשפט יקבע לאיזה נזקים הוא אחראי ולאיזה לא, ובהתאם לכך יקבע כמה ישלם. אם מדובר בנזק משמעותי תזקק גם לדו"ח שמאי, אשר יעלה לך כמה מאות שקלים, והשמאי יפרט "מוקדי נזק" כלומר, יפריד, כמיטב יכולתו, בין נזקים ממקורות שונים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למה לי ללכת לתביעות קטנות אם יש ביטוח? (זה שנתיים לחכות למשפט) אני לא יכול לתקן ולהגיש קבלה לביטוח שלי שיטבעו את הביטוח שלו?

פורסם (נערך)
לפני 7 דקות, Gavrik כתב:

למה לי ללכת לתביעות קטנות אם יש ביטוח? (זה שנתיים לחכות למשפט) אני לא יכול לתקן ולהגיש קבלה לביטוח שלי שיטבעו את הביטוח שלו?

לא, כי יש לך ביטוח צד ג' - שלא מכסה\נותן שירות לגבי הפגיעות של הרכב שלך.

עריכה אחרונה על ידי Roy142
  • אהבתי 1
פורסם

כתוב את המספר של הרכב הפוגע, פנה לחברת הביטוח שלך ותגיד לה שתתבע אותו בשמך, כשירצו ראיות תשלח להם וזהו. מבחינתך אתה לא אמור לנצל את הביטוח שלך, רק להשתמש בשירותים שלהם(במידה וזה אפשרי כמובן - אל תתבע את חברת הביטוח שלך. אני מניח שאם עשית רק צד ג' הרכב לא שווה יותר מדי).

בנוסף קח לתשומת לבך שאם ערך הרכב נמוך וחברת ביטוח מעורבת יש סיכוי לא קטן שיורידו את הרכב שלך מהכביש אפילו על מה שנראה קוסמטי בשבילך. 

פורסם (נערך)

היי רוצה להתייעץ אם מדובר בהוכחה מספקת.
הוצאתי צילומים ממצלמה של עסק ליד לא רואים את הפגיעה באותו הרגע בגלל שרכב לבן בדיוק חנה ליד והסתיר את המראה שלי אבל רואים שהוא עבר ליד הרכב ואז כשהרכב הלבן יצא מהחניה המראה שבורה.

1.הסרטון בו רואים את הרכב שלי (רכב חום בפינה) עם מראה תקינה לפני שהרכב הלבן נכנס והסתיר את המראה.
https://drive.google.com/file/d/1xFH6QrtvldtbD-p6_8vtAfNDJB8Cl0_6/view?usp=sharing

2. הסרטון בו רואים את המשאית עוברת.
https://drive.google.com/file/d/1JiIVroPQDXrlFl7Z6cuHCHncuzkE6HhW/view?usp=sharing

3.הסרטון בו רואים את הרכב הלבן יוצא מהחניה ואז רואים שהמראה שלי איננה (דלגו לסוף הסרטון).
https://drive.google.com/file/d/1RlNN5lqxK5uhqtSXRuCmpMbJETL8jDxI/view?usp=sharing

סרטון מעוד זווית של המשאית עוברת:
https://drive.google.com/file/d/1VTMatLcuyt-KCpOikai1gnymgPEpck8z/view?usp=sharing

בנוסף השאירו לי פתק עם המספר של המשאית.

האם מדובר בראיות מספקות?

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

ממבט של לא-משפטן : אלה לא ראיות מספיקות, לא רואים את המכה באף אחד מהסרטונים. סוג של נסיבתיות

לדעתי חברת ביטוח תזרוק את התביעה שלך, הן דוחות תביעות עם ראיות הרבה יותר ברורות.

פורסם
בתאריך 22.3.2022 בשעה 09:51, aviaviavi כתב:

כתוב את המספר של הרכב הפוגע, פנה לחברת הביטוח שלך ותגיד לה שתתבע אותו בשמך,

לא מבין בביטוחים, אבל למה לביטוח צד ג' להיות חלק מזה ולתבוע את נזק המבוטח?

פורסם

אני כבר שנים עם סוכן, אבל חברה שמבטחת אותך מעניקה בנוסף מספר שירותים. שירות משפטי הוא אחד מהם. לא יודע אם כל חברה נותנת שירות כזה אבל כשביררתי לגבי מקרה שהיה לי הם כן היו מסייעים עם עורך דין(לא הזדקקתי בסוף)

פורסם

אצלי בביטוח מקיף יש עד 30K. חשבתי שיש רק במקיף.

הוא צריך לבדוק בפוליסה שלו אם יש לו סיוע משפטי.

פורסם

חברת הביטוח או הסוכן שלך אמורים לסייע בפרוצדורה של תביעת ביטוח אחר,

אבל תביעה משפטית, זה כבר תלוי בסוג הכיסוי המשפטי שיש לך בתוך הצד ג'.

אגב, תביעות קטנות זה הרבה פחות משנתיים.

פורסם (נערך)

החניה שם מותרת? נראה כאילו מדובר במעבר.

(ולא, מהסרטונים לא ניתן להוכיח שהמשאית היא זו שפגעה, אלא אם הסרטונים מוכיחים שלא עברו שם רכבים אחרים באותו זמן)

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם (נערך)

@Be roorooroorooroorooroor

כן החניה מותרת.

לכל אורך אותו זמן עבר שם רכב אחד חוץ מהמשאית וניתן לראות בסרטונים שהוא עובר במרחק רב מהרכב שלי.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

לכל אורך אותו זמן עבר שם רכב אחד חוץ מהמשאית וניתן לראות בסרטונים שהוא עובר במרחק רב מהרכב שלי.

זה כבר יכול לעזור אבל תצטרך להביא את הסרט המלא כראיה.

מראה תקינה לפני, סרט שמתעד את כל זמן החניה כולל הרכב שעבר רחוק ממך, מראה שבורה אחרי.

• תוכן חדש...