Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלו' לכולם

אני מעוניין להתקין מערכת של סטיה מנתיב (בטיחות החזר בטסט והנחה בביטוח)

מבדיקה שעשיתי השבוע יש 3 אפשרויות

מובילאי-איווקס-מובאון

כולם כמעט באותו מחיר !

איווקס הציעו לי ב 1860 +3 שנים אחריות, והם נותנים מתנה מצלמת דרך קידמית (ויש להם אופציה של רכיב אינטרנטי ואז אפשר לאתר את הרכב באפליקציה)

מובאון הציעו לי ב 1800 +3 שנים אחריות, ויש להם מצלמה מובנית במערכת (והתראה על שכחת ילדים בכל פעם שמוציאים את המפתח)

מובילאי הציעו לי ב 1790 + שנה אחריות.

כולם כולל התקנה בבית הלקוח,

האם מישהוא יודע מה עדיף ?

תודה !!!

פורסם

או שעדיף לא להתקין בכלל ??

כתבתי בהודעה הקודמת ב"נימוס" 

לפני 7 שעות, מני ופ כתב:

אני מעוניין להתקין מערכת של סטיה מנתיב (בטיחות החזר בטסט והנחה בביטוח)

אבל האמת שהסיבה שאני רוצה להתקין זה ההחזר והנחה בביטוח

(שזה אומר שבמקום לשלם בטסט 1100 אני משלם 400 ואת השאר אני מקבל בעסקת תשלומים ממובילאי :wink: )

ולכן השאלה שלי אם יש עדיפות לאחת מהחברות ?? (או אם יש סיבה דווקא לא להתקין ?)

תודה לכולם !

פורסם

אני לא נכנס לשיקולים של האם להתקין או לא. אישית יכול להגיד שהייתי מאוד אנטי בעבר, ב-2018 נרכש הבייתה רכב חדש שחויב במערכת התרעה בגלל חוסר בניטור סטייה מהנתיב ולכן הגיע עם מובילאיי. במובן מסויים התרגלתי למערכת, רמת הדיוק טובה בסך הכל, אין הרבה התרעות שווא ודיי מתרגלים לפעולה שלה ברקע. לחובתה היא מזדקנת לא משהו, המסך נסדק והוחלף באחריות, הדבק נחלש והוחלף גם כן באחריות.

את המובואון ניסיתי בגרסה הראשונה והוא לה היה מרשים במיוחד, הוא מגיב באיטיות והרבה פחות מדויק מהמובילאיי. המצלמה היא גימיק נחמד אבל אם אני זוכר נכון אז הזווית שלה צרה והיא לא יעילה במיוחד.

האיווקס גם היה פחות מרשים מהמובילאיי, התרעות שווא, צליל חלש, התפעול שלו היה פחות נוח. חשוב לציין שאני התנסיתי איתו ב-2018 ויכול להיות שמאז הוא השתפר.

בשורה התחתונה - אם להתקין מערכת כזאת אז הייתי הולך על מובילאיי.

פורסם

רק מובילאי מאחרי  3 רכבים שהיה לי והתקנתי להם...

הכי מדויק ואמיתי.

רק הייתי ממליץ לך התקנה אצל מומחה.

אני ממליץ על אלכסי ממרקוס מערכות.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם (נערך)

ברכב הקודם קודם התקנתי מובילאיי (זה היה לפני כ-5 שנים). גם אני עשיתי את חישובי הטסט בזמנו ובסוף יצא שלא החזקתי את הרכב מספיק זמן כדי להנות מכל ההנחה שהייתה אז (היה משהו ל-3 שנים לא יודע איך היום).

זאת הפעם האחרונה שהיה לי מובילאיי וממה שזכור לי הסטייה מנתיב היה די מעצבן. הדבר היחיד שהיה טוב היה התראה בפני התנגשות חזיתית.

היום יש לי מערכות בטיחות מקוריות של הרכב וזה עולם אחר ממה שמתקינים. ההמלצה שלי - תתאפק עד שתחליף רכב.

עריכה אחרונה על ידי galbh
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

תודה רבה !!

למעשה אני מבין שכדאי מובילאי

אגב Mike808  מה שכתבת על איווקס, לדברי הנציג יש להם באמת מערכת חדשה עם מסך יותר טוב ועוד כמה אפשרויות

אבל לסיכום, עם מובילאי יש נסיון חיובי, ועם האחרים... לפחות יש ספק

אז תודה !

והאם כדאי לא להתקין בכלל ?? טוב, אולי צריך לפתוח שרשור חדש...

לילה טוב

פורסם

כמו שרשמתי אם אתה מתקין בגלל הנחה באגרה אז אל תתקין בכלל.. אתה לא יכול לדעת מה יעלה בגורל הרכב וכמה זמן תחזיק אותו.

אם בשביל בטיחות לך על זה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

יש לי מובילאיי בשתי מכונית - באחת מערכת ישנה (סדרה 5) באחרת כגיבוי סטיה מנתיב. סה"כ התרגלתי אליהן. המערכת הראשונה הציקה בחודשים האחרונים, אבל בהמשך נרגעה, לא יודע האם מדובר בדגרדיה של המצלמה או משהו אחר, אבל היא די שקטה. השניה שקטה לגמרי, אם כי מדובר ברכב שנמצא בד"כ ברשות אשתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לי ניסיון עם מוביל אי ומובאון

המוביל אי יותר מדוייק וההתראות יותר רלוונטיות.

2 המערכות לצערי לא מספיק טובות. הן לפעמים מדמיינות רכבים שלא קיימים על הכביש או לא רואות שיש רכב לפניך.

פורסם

היה לי מובילאיי ברכב הקודם (הגיע איתו מותקן מהיבואן).

התנהג בצורה דומה לכלב שלי: נבח (סליחה, צפצף) על הולכי רגל תמימים, מכוניות חונות בעיקול ופחי צפרדע בעיקר.

בנוסף, חוויתי מספר פעמים "תקיעה" של המערכת וכמובן שהמסך (למעשה הדבק שבין המסך למעטה החיצוני שלו) נסדק מהחום לאחר משהו כמו שנה וחצי של קיום.

אני מאוד שמח שאין לי את הצפצפה המשוקצת באף אחד מכלי הרכב שלי כיום.

לטעמי, לא כדאי להתקין ברכב בשביל הנחה בטסט. טרחה מיותרת עם תועלת מוגבלת.

פורסם

יש כאן לא מעט תלונות על התרעות שווא, יכול להיות שהכל עניין של כיול?

אני חייב להגיד שברכב שאני נוהג בו אין כמעט התרעות שווא. בחיים לא הייתה התרעת שווא על הולכי רגל, על רכב חונה הייתה התרעת שווא פעמיים-שלוש, לא יותר מזה.

כמו שכבר אמרתי אני ממש לא חסיד של המערכת אבל הצלחתי להתרגל לקיומה. יצא לי גם לעשות נסיעות מזדמנות ברכבים אחרים עם מובילאיי. גם שם לא נתקלתי בכמות גבוהה של התרעות שווא.

פורסם (נערך)

היה לי מובילאיי בפורד פוקוס 17 שהגיעה מהיבואן עם ההתקנה ויש לי כיום ברכב השני בבית מובאון. המובאון זוועה מצפצף סתם גם מרחוק מאוד למרות שמכוייל על רגישות נמוכה וגם הצפצוף יותר מרגיז באוזן. בנוסף המצלמה המובנית מצלמת בזווית מאוד צרה ובאיכות לא מי יודע מה והפיצר של ההתראה שהרכב לפניך התחיל לנסוע פשוט לא עובד כמו שצריך ומצפצף סתם או מאוחר מדי אחרי שהתחלת לנסוע.

גם למובילאי יש חוסר דיוקים אבל הוא מדויק יותר בפער. רק יש לו מחלה של הדבק שמתפרק אחרי 2 עונות קיץ.

עריכה אחרונה על ידי TZR84

• תוכן חדש...