Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד נהיגה על טסלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 6 דקות, EliC25 כתב:

יקח עוד זמן עד שזה יקרה בכל מדינות אירופה.

דווקא בחברות השכרה זה יקרה יותר מוקדם, משיקולי עלויות אחזקה.

אתה יכול לקנות טסלה/איוניק/אניאק/ID4, להשכיר אותה במשך 5-6 שנים, לשלם עלות אחזקה מזערית ולגבות עמלת פרימיום.

ואתה יכול לקנות קליאו/פולו/פיאסטה 1.0 ידנית, להשכיר אותה במשך 2-3 שנים עד שתיגמר אחריות יצרן, לשלם עלות אחזקה של רכב בנזין שננהג בצורה לא הכי עדינה בעולם (כי השכרה), ובסוף לגבות עמלה של רכב קטן וזול.

בתור בעל חברת השכרה, מה תעדיף?

לפני 12 דקות, EliC25 כתב:

ובלי קשר, אנשים גם עוברים למדינות כאלו בשביל לימודים ושפ ההיצע הוא בעיקר ידני..

זה מיעוט.

רמת ההשכלה בארץ עדיין בין הגבוהות בעולם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בסדר, אז מי שבוחר ללמוד על ידני, לא ילמד על טסלה, או כל רכב חשמלי אחר.

אלא אם יביאו לכאן את השיקוץ הזה מסין:

https://jalopnik.com/this-chinese-electric-car-designed-for-driving-schools-1844071179

או מישהו בטויוטה יאכל סושי מקולקל ואכן יאשר להוציא לשוק רכב חשמלי ידני:

https://insideevs.com/news/566896/toyota-electric-vehicle-manual-transmission/

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעה, EliC25 כתב:

יקח עוד זמן עד שזה יקרה בכל מדינות אירופה.

ובלי קשר, אנשים גם עוברים למדינות כאלו בשביל לימודים ושפ ההיצע הוא בעיקר ידני..

הופס, זה הסטוריה.

כיום גם באירופה רוב ההיצע אוטומט (אך עדיין ישנם ידניים רבים, בשונה מכאן)

• לא הבנתי... 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
לפני 9 דקות, tinoki כתב:

כיום גם באירופה רוב ההיצע אוטומט (אך עדיין ישנם ידניים רבים, בשונה מכאן)

מה זה 'אירופה'? שלשום חזרתי מ'אירופה' ו99 אחוז מהרכבים שראיתי היו ידניים. מעט מאוד חשמליות או היברידיות. ובכלל מעט רכבים חדשים (מהעשור האחרון אם אדייק)

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, EliC25 כתב:

מה זה 'אירופה'? שלשום חזרתי מ'אירופה' ו99 אחוז מהרכבים שראיתי היו ידניים. מעט מאוד חשמליות או היברידיות. ובכלל מעט רכבים חדשים (מהעשור האחרון אם אדייק)

אוקראינה זה לא אירופה. 😆

עריכה אחרונה על ידי Mr.Hybrid

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

באוקראינה כולם ידנים,

כי הלך המנוע ,

תדחוף את האוטו ליעד ביד.😀

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

ברור גם אם אני ילמד נהיגה עם סיגריות ושתיה כל הנסיעה לא יהיה חסר תלמידים,

ס"ה זה משהו שמושך את התלמידים,

האם הם לומדים נורמאלי או שהם כל הזמן מחכים להאצות? נתון לויכוח,

פרנסה בטח יש, 

בסוף רוב התלמידים ילדים בני 17 שלא מבינים כלום מהחיים שלהם ומבחינתם לנהוג על טסלה זה חוייה מענגת יוצאת דופן.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם
לפני שעתיים, Mr.Hybrid כתב:

אוקראינה זה לא אירופה. 😆

לא רחוק, יוון.

בגלל זה אמרתי שאירופה זו מילה כללית שלא מעידה. גם באיטליה יש רוב ידני עדיין.

פורסם
לפני 10 שעות, EliC25 כתב:

דווקא כן התכוונתי לאוקראינה. אני שוכר שם רכבים כ-3 פעמים בשנה, בעבר היו רק ידניים. היום (דהיינו, עד לא מכבר, כשהייתה אוקראינה :-() הידניים היו רק בגרסאות הפשוטות.

אגב, בשנה האחרונה, כנראה בגלל המחסור העולמי והירידה החדה בתיירות, קטן ההיצע שם ומחירי השכירות זינקו. לא מצאתי רכבים סטנדרטיים כמו ניסאן ג'וק או אוקטביה ונאלצתי לשכור רכבי פאר.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם
בתאריך 27.2.2022 בשעה 12:43, EliC25 כתב:

בבריטניה לראשונה ב-2020 עברו מכירות הרכב האוטומטי את מכירות הרכב הידני (https://www.usnews.com/news/best-countries/articles/2021-06-09/british-motorists-move-away-from-manual-transmission-vehicles)

פולקסווגן החל מ-2023 לא תציג מודלים חדשים עם גיר ידני (https://www.motortrend.com/news/volkswagen-manual-transmissions-death-timeline/)

המגמה באירופה גם ברורה למדי - הגיר הידני ילך וייעלם (https://gearsmagazine.com/magazine/automatic-trends-in-europe-automatic-transmissions-on-the-rise/)

• מעניין 1
פורסם

היום נצפתה aiways u5 בראשון עם שלט ל
כנראה שבקרוב נתחיל לראות יותר רכבים חשמליים כרכבי ל 

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם
לפני 4 שעות, dinnnn כתב:

כנראה שבקרוב נתחיל לראות יותר רכבים חשמליים כרכבי ל 

ואז זה כבר לא יהיה גימיק פרסומי ונחזור לראות יותר רכבי בנזין ל  🤭

פורסם

למשל אני לא הייתי רוצה ללמוד נהיגה עם האודי 'איטרון' ללא מראות פיזיות, כי זה באמת משהו אחר מרכב רגיל, אבל לא רואה סיבה לבעיה בלמידה על טסלה

• תוכן חדש...