Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לימוד נהיגה על טסלה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, ידית כתב:

ואז זה כבר לא יהיה גימיק פרסומי ונחזור לראות יותר רכבי בנזין ל  🤭

וההגיון בזה הוא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 34 דקות, vadim6385 כתב:

וההגיון בזה הוא?

בעתיד ייגמר החשמל בעולם אז נצטרך לעבור למשהו חדש, רכב על בנזין שלא צריך להטעין בכלל..

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

שאלתי מורה לנהיגה שראיתי ברמזור, טוען שמספיק לו ליומיים הטסלה ללימוד נהיגה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, vadim6385 כתב:

וההגיון בזה הוא?

ההיגיון שכרגע טסלה משמשת כגימיק למשוך תלמידים, וכאשר הרוב ילמדו על רכב חשמלי וזה לא ימשוך תלמידים יחפשו גימיק חדש. ואולי הוא יהא רכב בנזין.

כמו שכתב WE988244

בתאריך 27.2.2022 בשעה 20:16, WE988244 כתב:

גם אם אני ילמד נהיגה עם סיגריות ושתיה כל הנסיעה לא יהיה חסר תלמידים,

ס"ה זה משהו שמושך את התלמידים,

עריכה אחרונה על ידי ידית
פורסם
לפני 42 דקות, ידית כתב:

ההיגיון שכרגע טסלה משמשת כגימיק למשוך תלמידים, וכאשר הרוב ילמדו על רכב חשמלי וזה לא ימשוך תלמידים יחפשו גימיק חדש. ואולי הוא יהא רכב בנזין.

או יחפש רכב חשמלי יותר מגניב מהטסלה. או סתם רכב חשמלי אחר. או יישאר עם הטסלה.

שלא תבין אותי לא נכון, אם אני הייתי תלמיד נהיגה, הייתי מאוד שמח ללמוד על קמארו או טנדר דודג' 1978, אבל הרוב רוצים פשוט לעבור טסט וזהו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, vadim6385 כתב:

אבל הרוב רוצים פשוט לעבור טסט וזהו

וגם משהו חברתי שכל הכיתה (כמעט) לומדים ומשווים מורים ורכבים...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 1.3.2022 בשעה 23:35, טרבלסקי כתב:

למשל אני לא הייתי רוצה ללמוד נהיגה עם האודי 'איטרון' ללא מראות פיזיות, כי זה באמת משהו אחר מרכב רגיל, אבל לא רואה סיבה לבעיה בלמידה על טסלה

נהגת בה? לטעמי יש הרבה סיבות לא ללמד בטסלה כי גם בהשוואה לרכבים חשמליים אחרים, התפעול שם די שונה, ואלא אם כן התלמיד הולך לנהוג על טסלה לאחר קבלת הרישיון, לדעתי זו טעות. 

אבל אני די בטוח שכבר ניהלתי וויכוח כזה בדיון פה לאחרונה. 

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

עם מחירי הדלק העולים וההייפ סביב הרכב החשמלי וגם פשטות הנהיגה לעומת רכב בנזין, הרכב פשוט נוסע, לא צריך לבנות מומנט ולהתחשב בסל"ד וכו.. נראה שרכבים חשמליים הם הלהיט החדש ללימוד נהיגה. נצפה היום ברחובות. איוניק 5 ללימוד נהיגה.

IMG_20220714_074423.jpg

• אהבתי 1
פורסם

להיט?  אני חושב שעדיין רוב המכוניות ללימוד נהיגה הן לא חשמליות. מאוד יכול להיות שהאחוז של מכוניות לימוד נהיגה דומה לאחוז של המכוניות החשמליות בארץ באופן כללי.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

מידני דיזל, עברנו לאוטומט בנזין, להיברידי ועכשיו,חשמלי.

מניח שכבר מחצית מרכבי לימוד הנהיגה הם או ידניים או היברידים או חשמליים.

פורסם

בעבר היתה הגדרה של דרישות מרכב הוראת נהיגה, נתקלנו בהן השבוע בדיון על הדרכה על ידי קרוב משפחה. אני סקרן האם כל הדרישות האלה בוטלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 14.7.2022 בשעה 08:04, bobi כתב:

עם מחירי הדלק העולים וההייפ סביב הרכב החשמלי וגם פשטות הנהיגה לעומת רכב בנזין, הרכב פשוט נוסע, לא צריך לבנות מומנט ולהתחשב בסל"ד וכו.. 

גם עלויות תפעול הרבה יותר נמוכות.

אם הייתי מורה לנהיגה, הייתי קונה טסלה או איוניק בלי לחשוב יותר מדי.

פורסם

אם הייתי אבא שצריך לממן לילד לימודי נהיגה לא הייתי מאפשר לו חשמלית. רק ידנית, רצוי בנזין. אני מממן לימודי נהיגה, ורוצה שידע להתמודד עם הדרך בכלי שישלוט בכבישים עוד הרבה שנים.

• רעיון גרוע 2
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...