Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא יודע איך תראה הפיכה פוטנציאלית ברוסיה. ברהמ קרסה בלי מלחמה אמיתית, כולל ניסיון הפוטש ב-1991 שהצבא ושאר שירותי הבטחון כנראה לא ממש שיתפו איתו פעולה. 

אישית, לא איכפת לי האמת אם תהייה שם מהפכה או לא. אני לא מאמין בהיסטוריוציזם ובזה שכולם בסוף בכל העולם ילכו לכיוון דמוקרטיות מערביות ליברליות. וסביר להניח שאת הצאר הנוכחי ברוסיה יחליף צאר אחר, שימשיך בהצלחה לפמפם את המיתוס מצוץ מהאצבע על תפקידה ההיסטורי משיחי של מוסקבה כרומא השלישית או מה שזה לא יהיה, לספר לעצמו שכל החיים זה הגנה מהמערב והמזרח המרושעים ושאר הירקות.

אני פשוט מקווה שרוסיה לא תוכל להשפיע יותר על דבר שקורה מחוץ לגבולות שלה. ארה"ב ושאר מדינות המערב עשו ועושות לא מעט דברים לא נחמדים ולא נעימים בעולם. אבל גם לא מעט טוב. במקרה של רוסיה אני לא מצליח עדיין לחשוב על דבר חיובי אחד שיצא ממנה או ממדיניות החוץ שלה אי פעם. ולכן אני מאוד מקווה שהמשבר הנוכחי פשוט ידחוף את המערב להתנתק ממנה כלכלית עד הסוף. וגם אם המחיר יהיה גבוה בטווח הקצר, בבינוני והארוך כולנו נרוויח מזה. אפילו מside effects כמו זה שאולי יגמר להם הכסף לשלוח חיילים (או שכירי חרב של ואגנר) לסוריה או כל מקום אחר באזור שלנו.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כול הזמן אני שומע על האומץ של החיילים האוקראינים מול הצבא הרוסי אבל לבנתיים נראה שהם נכנעים ונסוגים בקלות בכול מקום שהצבא הרוסי החליט לכבוש.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אין ספק שהאוקראינים למדו היטב מהרוסים כיצד לחרטט פרופגנדה לא קשורה בכלום למציאות.

החל מפגיעה בבאבי יאר (כלום)

המשך בסיפורי גבורה למיניהם באי (פתאום מסתבר שכל החיילים בריאים ושלמים)

ועכשיו מדברים על חיילים אונסים... נו באמת.

לא מבין איך זה משרת אותם. אולי מדינה נפרדת מרוסיה, אבל אותה תרבות, ולא בקטע טוב.

אגב, לי משום מה מאוד מפריע העליהום העולמי על כל דבר רוסי, מספורט ועד תרבות. אין פה שום פרופורציה ולמראית עין זה ממש נראה כמו עניין גזעני. אין שום סיבה שישראל תצטרף לחרם רק כי "ככה עושים השאר".

נחצה פה קו אדום שישפיע גם עלינו, בבוא העת.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 2
  • מעניין 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 16 דקות, מרק10 כתב:

כול הזמן אני שומע על האומץ של החיילים האוקראינים מול הצבא הרוסי אבל לבנתיים נראה שהם נכנעים ונסוגים בקלות בכול מקום שהצבא הרוסי החליט לכבוש.

לנופף עם בקבוק תבערה מול טנק זה אומץ.

לברוח כשהטנק בא לדרוס אותך זו חוכמה.

אבל מספיק כמה תמונות של חיילים אוקראינים עם בקבוקים מול משוריינים רוסים בשביל הקרב על דעת הקהל.

• אהבתי 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 9 דקות, Potato כתב:

לנופף עם בקבוק תבערה מול טנק זה אומץ.

לברוח כשהטנק בא לדרוס אותך זו חוכמה.

יש כאן בפורום משתמש שאינני זוכר את שמו שקיבל צל"ש במלחמת יום הכיפורים על זה שחילץ מטנק בוער חייל או חיילים.

זה גם אומץ.

יותר חכם היה לברוח מהטנק הבוער.

פורסם
לפני 28 דקות, יבגניפ כתב:

בבינוני והארוך כולנו נרוויח מזה.

לצערי ולדעתי העתיד נראה אחרת: 

- סין מעצמה עולמית, משתלטת על סיביר.

- אירופה שקועה בבוץ המוסלמי.

- ארה״ב שקועה בבוץ של הPC, ואולי במלחמת אזרחים כי הפערים שם רק גדלים בין המחנות.

לפני 9 דקות, hans כתב:

אגב, לי משום מה מאוד מפריע העליהום העולמי על כל דבר רוסי,

מה שקורה עכשיו בעולם זה גזענות נטו. לא לתת לנכים להשתתף באולימפיאדה רק כי הם רוסים. כאילו יש נמוך מזה?

• אהבתי 1
פורסם

האנס תוסיף לזה את "הרוסים יורים/מפגיזים תחנת כוח גרעינית"
"אש בתחנת כוח גרעינית, פוטין מביא עלינו צ'רנוביל כפול 6"

ואז מה?

הייתה אש באיזה מתחם אימונים מחוץ לתחנה בכלל, חוץ מזה הכול בסדר, התחנה עברה לרוסים וזהו.

אבל מה? צ'רנוביל.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, David32 כתב:

הייתה אש באיזה מתחם אימונים מחוץ לתחנה בכלל, חוץ מזה הכול בסדר, התחנה עברה לרוסים וזהו.

עכשיו הרוסים גם יגנבו חשמל מתחנת הכוח הגרעינית ויעבירו אותו לסינים. 

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם (נערך)

אני גם הפסקתי להקשיב לכותרות המפוצצות מאוקראינה, שקר אחרי שקר שכל הMSM חוזר עליו כי עכשיו זה ממש פופולארי ליהיות אנטי רוסי, באמת מה הקשר לימנוע מספורטאים נכים להתמודד?? מה הם אשמים? באמת גיזענות נטו שכולם זורמים אם זה.

שום דבר טוב זה לא יביא בסוף, לא מאמין שאחרי שנתיים של קורונה אנחנו מתעוררים למלחמה קרה עם עתיד שניראה שחור.

זה שהמצב באוקראינה עצוב וטרגי ולא היה צריך ליקנות זה כולם יכולים להסכים עליו, אבל לחשוב שחוץ מפוטין אין לאף אחד אשמה בעניין זה עצימת עיניים, גרוזיה ואוקראינה הם רק כלי משחק של המעצמות להחלשת רוסיה, לאף אחד לא באמת איכפת מהם, ככה כניראה יהיו עוד מדינות אחרות בעתיד, זה המחיר שמדינות מסויימות משלמות על מאבקי הכוחות של המעצמות :-(.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

כול מי שכותב שאחרי שיפילו את פוטין יגיע "צאר" אחר כי רק ככה אפשר לשלוט ברוסים, לפי דעתי טועה.

עובדה שבאוקראינה כבר הרבה שנים אין צאר והכול בסדר.

פשוט הרוסים לא מכירים שלטון אחר, לא יודעים מה זה דמוקרטיה... ברגע שיהיה להם שלטון נורמאלי הם לא יחזרו אחורה.

בדיוק כמו שהאוקראינים נלחמים בשביל החופש שלהם.

ומתי שתתחיל התקוממות רוסית אמיתית שום דבר לא יעצור אותה. 

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, דניאל1983 כתב:

כול מי שכותב שאחרי שיפילו את פוטין יגיע "צאר" אחר כי רק ככה אפשר לשלוט ברוסים, לפי דעתי טועה.

עובדה שבאוקראינה כבר הרבה שנים אין צאר והכול בסדר.

פשוט הרוסים לא מכירים שלטון אחר, לא יודעים מה זה דמוקרטיה... ברגע שיהיה להם שלטון נורמאלי הם לא יחזרו אחורה.

בדיוק כמו שהאוקראינים נלחמים בשביל החופש שלהם.

ומתי שתתחיל התקוממות רוסית אמיתית שום דבר לא יעצור אותה. 

בינתיים כל ניסיון להקים ברוסיה שלטון דמוקרטי שהיה עד עכשיו, נכשל.

האמת - במדינה שבה הרוב המכריע של ההכנסות מגיעות מלחפור משאבי טבע מהאדמה ולמכור אותם לחו"ל, לא בטוח שיכול להיות אחרת.

כן, יש את נורבגיה והכל, אבל הם היוצא מהכלל. לרוב במקרים כאלה לדיקטטור אין מה להשקיע באזרחים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל מי שכותב פה שהאוקראינים מגזימים, פרופוגנדה וכ"ו - אתם צריכים להבין שזה הנשק של החלש. והם החלש בסיפור הזה. אז חלק זה שקרים, חלק זה מציאות וחלק זה סתם שטח אפור. בכל מקרה צריך לזכור שהבסיס לכל המצב הזה הוא שמדינה גדולה, חזקה ואוטוקרטית בשם רוסיה תקפה מדינה קטנה, חלשה אך הרבה יותר דמוקרטית. זה כל הסיפור. בגלל זה כל העליהום העולמי, שמגיע מהשטח, לא רק ממנהיגי המדינות.

והמטרה של המלחמה התרבותית\כלכלית על רוסיה היא בידיוק זה - לעשות את חייהם של האזרחים שם כל כך גרועים שיפעלו להחלפת שלטון. אז פעם היו עושים את זה עם התקפות שטיח וריסוק ערים. היום עושים את זה עם סנקציות. ויש מצב טוב שזה יעבוד. הרוסים הם לא עיראקים או איראנים. הם רגילים לחיות ברמת חיים מסוימת. הם רואים את עצמם נאורים. אירופאיים. נראה מה יהיה - מצב מעניין.

ולגבי דמוקרטיה ברוסיה. ROFL.....

לפני 8 דקות, vadim6385 כתב:

בינתיים כל ניסיון להקים ברוסיה שלטון דמוקרטי שהיה עד עכשיו, נכשל.

האמת - במדינה שבה הרוב המכריע של ההכנסות מגיעות מלחפור משאבי טבע מהאדמה ולמכור אותם לחו"ל, לא בטוח שיכול להיות אחרת.

כן, יש את נורבגיה והכל, אבל הם היוצא מהכלל. לרוב במקרים כאלה לדיקטטור אין מה להשקיע באזרחים.

למזלם הרב, הנורווגים גילו את הנפט והתחילו להפיק בצורה נרחבת רק בשנות ה-70, הרבה אחרי שהסושיאל אורדר והדמוקרטיה שם התבססו. 

• אהבתי 3
פורסם
לפני 59 דקות, מרק10 כתב:

יש כאן בפורום משתמש שאינני זוכר את שמו שקיבל צל"ש במלחמת יום הכיפורים על זה שחילץ מטנק בוער חייל או חיילים.

אמנון אברמוביץ' או שאני טועה?

הטנקים לא שלהם,מה יש להם להסתכן בחילות האויב.

לפני 59 דקות, מרק10 כתב:

זה גם אומץ.

יותר חכם היה לברוח מהטנק הבוער.

אנחנו מדברים על דברים שונים נדמה לי.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני שעה, מרק10 כתב:

לא יודע על מה אתה מדבר. הרוסים חשבו שיצליחו לכבוש בקלות כמו בקרים. בינתיים הם מתקדמים לאט ממה שהם צפו. לכן הם גם תוקפים יותר מטרות אזרחיות.

האוקראינים יודעים שהם בנחיתות ומתנהגים כמו חיזבאללה ולא כמו צבא. פעולות של יחידות קטנות ומבוזרות שעוקצות ונעלמות. אנחנו מקבלים רק את הסרטונים של ה"אחרי", טנקים שרופים וכו.

ניתוח מעניין של הצבא האוקראיני עד כה:

https://twitter.com/Oren_theace/status/1499742655403761664?s=20&t=71wxIDfKH6ypDWLQq_NTmA

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מתפרסמים בטלגרם (בעיקר) סרטונים של ההרס והחורבן בתוך אוקראינה.

זה נראה שיצטרכו טריליוני דולרים לשקם את ההרס.

באוקראינה שאחראית לאספקה של הרבה מהחיטה העולמית, החקלאים אמורים להתחיל בתהליך הזריעה בקרוב. סביר להניח שזה לא יקרה. נראה עלייה במחירי החיטה (יותר מעכשיו), הבקר (שאוכל תחמיץ חיטה?).

בתאריך 2.3.2022 בשעה 00:16, Buki כתב:

באבי יאר נמצא ממש בסמוך לאותו מגדל טלוויזיה שהופצץ, לא סביר שתקפו ספציפית את באבי יאר אלא את מגדל הטלוויזיה.

אני תושב קייב לשעבר ומכיר את המקום. 

הייתי בבאבי יאר טרם חניכת האנדרטה החדשה.

מודה שמגדל התקשורת לא לכד את תשומת לבי באותו הרגע.

• תוכן חדש...