Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך המלצה ל4 צמיגים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי פג'ו 308 2015 אני מעוניין לההחליף את כל הצמיגים עקב בלאי ... רציתי המלצה לצמיגים איכותיים שיספיקו לנסיעה יומיומית 

גודל הצמיג 255/45/R16

תודה לעוזרים 

פורסם (נערך)

וחוץ ממישלן עוד משהו ?

ויש המלצה לאיזה מקום לקנות ? שיהיה אמין ובמחירים נורמלים

וכן טעיתי המידה זה 205/55R16

עריכה אחרונה על ידי liorlev1
פורסם

ההמלצות ה"סטנדרטיות" הן:

-Falken ZE310, הזול מביניהם, במבחני השוואות צמיגים הוא אוחז מצוין אך מעט רועש ופחות נוח מהאחרים ובנוסף יש פה בפורום כמה משתמשים שבניגוד למבחנים לא מרוצים מהאחיזה ברטוב, יכול להיות שתלוי בארץ ייצור או בקרת האיכות במפעל.

-Michelin Primacy4

-Goodyear EfficientGrip Performance (ראיתי שבמידה שלך יש בארץ גם את הדגם החדש performance 2, עדיף), באתר היבואן Itire יש הנחה של הייטקזון, 14% אם איני טועה.

-Continental PremiumContact5/6, שים לב שזה לא הEcoContact, לפי הביקורות הוא לא מוצלח.

אישית נוהג על פרימסי 4, צמיג פשוט מעולה, אוחז, שקט ונוח. אומרים שצמיגי מישלן מתייבשים מהר, אצלי הם מורכבים כחודש אז נגלה עוד שנתיים...

פורסם

לי יש 310 בסרן האחורי וHP4 בסרן הקדמי

הHP4 מרעיש, לא אוהב אותו.. ה310 מנסיון ברכב השני אוחז מדהים (כל הרביעיה)

פורסם
לפני 5 שעות, Michaelr כתב:

ההמלצות ה"סטנדרטיות" הן:

-Falken ZE310, הזול מביניהם, במבחני השוואות צמיגים הוא אוחז מצוין אך מעט רועש ופחות נוח מהאחרים ובנוסף יש פה בפורום כמה משתמשים שבניגוד למבחנים לא מרוצים מהאחיזה ברטוב, יכול להיות שתלוי בארץ ייצור או בקרת האיכות במפעל.

-Michelin Primacy4

-Goodyear EfficientGrip Performance (ראיתי שבמידה שלך יש בארץ גם את הדגם החדש performance 2, עדיף), באתר היבואן Itire יש הנחה של הייטקזון, 14% אם איני טועה.

-Continental PremiumContact5/6, שים לב שזה לא הEcoContact, לפי הביקורות הוא לא מוצלח.

אישית נוהג על פרימסי 4, צמיג פשוט מעולה, אוחז, שקט ונוח. אומרים שצמיגי מישלן מתייבשים מהר, אצלי הם מורכבים כחודש אז נגלה עוד שנתיים...

היות שהמידה נפוצה והמחיר יחסית לא גבוה , אני הייתי קונה את המובילים שזה מישלין פרימאסי 4 או Goodyear EfficientGrip

טרם יצא לי לנסוע על מישלין פרימאסי 4 אבל הביקורות פה בפורום וגם של אחי מהללות.

לגבי התייבשות המישלין - אצל הבן שלי היתה רביעיית מישלין אנרג'י סייבר שאמנם התחילו להתייבש לאחר כ 3 שנים אך רק לאחר 5 שנים נפסלו בטסט .

אם הצמיג כל כך טוב ושקט , אני אישית מוכן לספוג החלפה מוקדמת יחסית .

בעיני יש ערך לנוחות , לבטיחות ולאיכות החיים בזכות השקט

פורסם (נערך)

זה המספר והאות שמופיעים אחרי מידות הצמיג, המספר מציין את המשקל המקסימלי שאפשר להעמיס על הצמיג והאות את המהירות המקסימלית שאליה מתוכנן הצמיג.

ההסבר והטבלאות נמצאים פה בסוף הכתבה http://www.m-rishuy.org/?CategoryID=102&ArticleID=190

אתה חייב ע"פ חוק להתקין צמיג שקוד העומס והמשקל שלו לא פחותים ממה שרשום ברשיון הרכב (אחרת לא תעבור טסט), אין בעיה להתקין צמיג עם דירוג גבוה יותר.

עריכה אחרונה על ידי Michaelr
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...