Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תמיד מניח על הדלתית, כי אני תמיד פותח בעצמי עם המפתח את הפתח (גם בתדלוק מלא).
פעם אחת מתדלק קרע לי את החיבור גומי, כי הוא ניסה לפתוח ולא הצליח וכנראה עם הזמן הגומי נהיה חלש.
אבל אפשר לקנות בגרושים באליאקספרס, אז לא נורא.

ffc.jpg

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם
לפני 14 שעות, eladts כתב:

זה פטנט של פורד, בכל המכוניות שלהם זה כך. חוסך את כל ההתעסקות עם הפקק. גם בשברולט וולט היה מנגנון דומה.

את האמת זה אחלה פטנט זה נוח חבל על הזמן.

ועוד משהן שקראתי פה בפורום באיזה שרשור בקשר לפורד פיאסטה נראה לי משנת 2015, 

החברה עשתה הכנה לנורות 5w   מתחת להגה ומתחת לתא הכפפות.

וגם לפי מה שהבנתי גם בבגאז' יש הכנה לנורות גדולות יותר

פורסם
לפני שעתיים, Haim_gds כתב:

מה זה מצב 0 קפיצי?

בהעברת הבורר למצב 0 הוא קופץ בחזרה למצב אוטומטי, כך שהכיבוי הוא רק לנסיעה הנוכחית. ברכבי GM זה כך.

פורסם
לפני 56 דקות, TDI כתב:

בהעברת הבורר למצב 0 הוא קופץ בחזרה למצב אוטומטי, כך שהכיבוי הוא רק לנסיעה הנוכחית. ברכבי GM זה כך.

לא בכל רכבי GM.

אישית לא אוהב את זה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בביואיק יש הקרנה של סמל הרכב כדי לסמן בדיוק היכן להניח את הרגל כדי לפתוח את תא המטען.

לא זכור לי פתרון דומה ברכבים עם פתיחה חשמלית של תא המטען.

Screenshot_20230302_111642_YouTube.thumb.jpg.55e1a5dd6cff5f4a7df8ebefb440175f.jpg

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

S60 Rdesign

פורסם
לפני 22 דקות, banji man כתב:

בביואיק יש הקרנה של סמל הרכב כדי לסמן בדיוק היכן להניח את הרגל כדי לפתוח את תא המטען.

Screenshot_20230302_111642_YouTube.thumb.jpg.55e1a5dd6cff5f4a7df8ebefb440175f.jpg

ניסאן אקסטרייל פתיחה עם הרגל גם כן

פורסם

בוולבו לא צריך. זה רוב החצי השמאלי של הפגוש.

נזכרתי בעוד כמה דברים.

1. בסקודה במחזיקההכוסות יש בליטות בתחתית שמאפשרות פתיחת בקבוק קולב ביד אחת.

2. שטיפה למצלמת הרוורס עם המתז האחורי.

3. תאי אחסון ברצפה במגאן 2.

4. מקום לעט בתא הכפפות בוולבו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 שעות, banji man כתב:

יש אותו הדבר בשברולט בלייזר.

פורסם
בתאריך 1.3.2023 בשעה 19:34, Buki כתב:

גם זה לא קיים כבר 20 שנה פלוס. היה בשנות ה 90. גם ברנו. 

בדאסטר 2017 זה קיים

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 2 דקות, שביט כתב:

בדאסטר 2017 זה קיים

התכוונתי שזה לא קיים 20 שנה בפיז'ו ורנו.

דאצ'יה המשיכו להשתמש בחלקים של רנו אז זה נשאר לעוד 10-15 שנה. 

• רעיון טוב! 1

פורסם

מתנצל אם כבר הוזכר:

יונדאי i-20, פס עם סקוצ' לרתימת דבר מה בתא המטען.

שימושי מאוד בקניות עם נפח קטן.

יונדאי i-20 ,  שמח שלא הקשבתי לשונאי הגיר הרובוטי.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 16.2.2022 בשעה 23:44, Fraysa כתב:

משהו נחמד שנזכרתי בו ולא ראיתי אצל יצרנים אחרים: בגולף (ובעוד דגמים נוספים של הקונצרן) ניתן לסגור את סך השמש של הסאנרוף כאשר הסאנרוף נשאר פתוח. סופר שימושי לימים שאני רוצה להנות מהסאנרוף ויש שמש בזווית מסוימת. 

וכמובן, איך שכחתי: איתות דינמי. שלצערי, כל יצרן אחרי פולקסווגן העתיק /: 

ניתן לעשות זאת ע״י קידוד?

האם קידודים כאלה אינם פוגעים באחריות הרכב?

פורסם

פיג'ו 308 

מקום אחד בלבד לכוס.

זה גורם שאישתך צועקת שזה רכב לנרקסיסטים והיא לא רוצה לנסוע בו יותר ואז אתה יכול לסחוט את ה1200 טורבו  ויש לך שקט בכל נסיעה

חוץ מזה, להגלות מצרפת את מי שתכנן את זה.

• מצחיק 1
פורסם

יש הרבה פתרונות חכמים באינטריור של הרנו טווינגו דור א' שלי, אבל אחד המשמעותיים שאני שם לב אליהם כל פעם שאני חוזר מנהיגה במכונית אחרת זה מיקום מד המהירות הדיגיטלי במרכז תא הנוסעים במקום מול הנהג (נעשה בהמשך גם בסיטרואן C4, בטויוטה יאריס, במיני, ועוד).

באופן לא רצוני, בכל מכונית רגילה אני מעיף מבט לכיוון לוח השעונים מדי כמה שניות, משום שיש שם תנועה וזה נמצא בשדה הראייה ההיקפי שלי. בטווינגו יש מאחורי ההגה רק נורות אזהרה וחיווי, כך שאם הן לא נדלקות - אין לי מה להסתכל לשם, והעיניים נותרות על הכביש. עם מנוע 1.1 ליטר אימתני הסיכון למהירות מופרזת נמוך, לכן אין צורך להיות כל הזמן עם האצבע על הדופק ואפשר להתרכז נטו במתרחש לפניי.

אני יודע שהפתרון הזה שנוי במחלוקת, אבל לדעתי ברגע שמתרגלים זה הופך לאמצעי בטיחות פסיבי מהשורה הראשונה. זאת בניגוד מובהק למסכי המולטימדיה של השנים האחרונות, אשר את דעתי עליהם כבר כתבתי בעבר.

image20.jpg?v=aab8b12a

• תוכן חדש...