Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

תכלס בכאלה מכוניות אין איפה להניח את הפקק, אלא על המשאבה עצמה

במכוניות נורמליות יש גם שרשרת שמחברת בין הפקק לאוטו וגם מקום בילט אין לתלות את הפקק.

לפחות זה מה שהיה לי במיצובישי/קורולה/איוניק/מאזדה

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

לו ג'מפי, הגג שם גבוה ולא נוח להניח עליו...

תכלס בכאלה מכוניות אין איפה להניח את הפקק, אלא על המשאבה עצמה.

גם כששמיפ על המשאבה לא רואה את עצמי תולה אותו אלא מהיח על המשאבה.

גם ב 3008 כשיש במכסה מקום לתלות את הפקק של האוראה הייתי שם אותו על המשאבה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 שעות, Froyne כתב:

הברקות של צרפתים...

אני חשבתי שזה קטע אירופאי בכללי.

היה לי את הטימטום הזה גם בפוקוס 2005, ביחד עם פתיחת מכסה מנוע עם מפתח.

אבל צרפתים לקחו את זה רמה אחת הלאה, יחד עם תא כפפות פצפון וצופר על ידית האיתות בסיטרואן.

מצד שני, בלי כל הquirks and features האלה אין שום דבר מיוחד באוטו צרפתי, יהיה כמו גולף, רק זול, גרוע ומכוער.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

במכוניות נורמליות יש גם שרשרת שמחברת בין הפקק לאוטו וגם מקום בילט אין לתלות את הפקק

ג'מפי הזו זה דור ראשון שהוצג עוד ב 1994, בדורות החדשים יותר כבר יש דלתית. 

לפני כשעה, vadim6385 כתב:

וצופר על ידית האיתות בסיטרואן.

גם זה לא קיים כבר 20 שנה פלוס. היה בשנות ה 90. גם ברנו. 

פורסם

צופר על מנוף התאורה זכור לי מעוד רכבים, נדמה לי פיאסטה דור 1/2, אבל אולי בלבלתי.

ברוב המכוניות שאני מכיר יש על מכסה התדלוק מגרעת עבור הפקק. בארונה זה יותר אלגנטי - בפקק יש מוט קטן ועל ציר הדלתית תושבת מתאימה. הרבה יותר יציב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במגאן 2 לא היה מכסה כי בטח ידעו שממילא הוא יישבר. גם בוולבו אין אבל כנראה שמטעמי נוחות.

• מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מפתח לדלק אני זוכר מלפני הרבה שנים: מפתח לדלתות ולדלק ומפתח נפרד לסטרטר. ואז נשבר מכסה הדלק ולצרור נוסף מפתח שלישי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 37 דקות, cohen motor 377 כתב:

פורד פיאסטה 2011 אין בכלל מכסה פנימי

זה פטנט של פורד, בכל המכוניות שלהם זה כך. חוסך את כל ההתעסקות עם הפקק. גם בשברולט וולט היה מנגנון דומה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, Buki כתב:

יל לו ג'מפי, הגג שם גבוה ולא נוח להניח עליו...

תכלס בכאלה מכוניות אין איפה להניח את הפקק, אלא על המשאבה עצמה.

אין שם דלתית תדלוק. רק הפקק.

f_82438_citroen_jumpy_1.thumb.jpg.df9b53e4f041e331841f18736c65ad21.jpg

אחלה מליץ יושר אתה בוקי

נכון לא אמרתי איזה אוטו וכן יש לי צופר בידית של האיתות התחילו לייצר תדגם באיזה 1992. העיקר שעורר עניין אני מאוד אוהב רכבים גם אם זה אך עובד מנוע משוכלל וגם מה הסיבה לאיזה פרט קטן ככה שכיף שיש את הפורום הזה 

פורסם
לפני 3 שעות, Buki כתב:

גם זה לא קיים כבר 20 שנה פלוס. היה בשנות ה 90. גם ברנו. 

שכחת את הסנדרו, עד מתיחת פנים ב-2018. 

לי יש כזה. 

• תוכן חדש...