Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במראה הימנית המתכווננת למטה בשילוב ל R נתקלתי לראשונה בסיטרואן C5 מודל 2001.

הפעלה של המגב האחורי בשילוב לרברס - קיים ברוב הרכבים של PSA עם BSI מאיזור 2000-2001.

ברכבים שלא היו חיישני גשם דאז - אהבתי את ההורדה של מהירות המגבים למצב-1 בידית כאשר אתה מגיע לעצירה מלאה (והמגבים על מהירות נורמלית מצב-2 בידית). עם התחלה הנסיעה זה היה חוזר לבד למהירות נורמלית.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 38 דקות, motek כתב:

אור רוורס זה תא תמיד בצד אחד?

צד שני זה אור ערפל (שאסור בשימוש בארץ)..

רגולציות באירופה מחייבות אור רוורס רק בצד אחד, לכן זה שכיח יותר ברכבים אירופאיים. יש רכבים שמוסיפים עוד אחד בצד השני בשביל סימטריה.

לדעתי, מעבר לסימטריה, זה תמיד עדיף שיהיה בשני הצדדים.

2016 BMW M235i.

פורסם
בתאריך 9.2.2022 בשעה 11:36, mottis כתב:

מי קונה רכב עם כסא חשמלי?

דווקא הולך חזק אצל המשטרה הסינית

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 11.2.2022 בשעה 19:33, ik3 כתב:

זה כלכך הרבה יותר הגיוני, בחיאת למה בסופר מיני צריך הגה שלא יבייש אוטובוס?

מזכיר לי את הפיאט 500 שהייתה לי, רכב מיני עם הגה של משאית\אוטובוס.

• מצחיק 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

לא רק שזה מותר, זה חובה שיהיה ברכב. אין רכבים בלי אור ערפל אחורי.

אסור להדליק את זה שאין ערפל.

ברכבים בתקינה אמריקאית אין אור ערפל אחורי.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

תקינה אמריקאית, יש מצב שבעבר על מנת להתיר יבוה היה צורך לשנות את הפנסים . הקידמיים בוודאות , אולי במקרים מסויימים/שנים מסויימות גם נושא אורות ערפל.

אני זוכר פנס נפרד שהיה מותקן תחת הפגוש האחורי.

image.jpeg.d190055fea0421b7c25429479855de5f.jpeg

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גם כאלה שהתקינו להם בארץ איתותים בכנפיים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 שעות, Night Driver כתב:

אתה בטוח?

זוכר בכל השברולטים שהיו לנו אור ערפל אחורי.

בשנים עברו היו מוסיפים פנסי ערפל. (זכור לי מ-GMC ונדורה)

כיום לא מוסיפים ואין פנסי ערפל אחוריים.

פורסם (נערך)

אכן כן

ביונדאי סונטה למשל, שהיא בתקינה אמריקאית, גם בדגם הנוכחי וגם דגם קודם אין אור ערפל אחורי, וגם האיתות (בחדשה לפחות) הוא אדום ולא כתום.

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אפרופו איתותים אני יכול להגיד מה גרוע שעושים ברכבים וזה איתות במראה.. כל כך גרוע שבמקרה ונשבר נסדק מזיינים אותך בטסט על סתם.. זה פשוט מקום מאוד פגיע..

פורסם (נערך)

משהו נחמד שנזכרתי בו ולא ראיתי אצל יצרנים אחרים: בגולף (ובעוד דגמים נוספים של הקונצרן) ניתן לסגור את סך השמש של הסאנרוף כאשר הסאנרוף נשאר פתוח. סופר שימושי לימים שאני רוצה להנות מהסאנרוף ויש שמש בזווית מסוימת. 

וכמובן, איך שכחתי: איתות דינמי. שלצערי, כל יצרן אחרי פולקסווגן העתיק /: 

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם

בפיג'ו 3008 שלי *שתי* המראות מתכווננות מטה בשילוב הילוך אחורי. נכון שבדרך כלל משתמשים בזו הימנית, אבל בחניה ברחובות חד סטריים לפעמים צריך גם את השמאלית. קשה לי לתאר כמה הפיצ'ר הזה שימושי.

הוזכר כאן גם בלם החניה שמשתחרר לבד בתחילת נסיעה ומשתלב חזרה בכיבוי המנוע. זה קיים גם בפיג'ו,  וזה מאד נוח, אבל באיוניק שהיתה לי קודם הוא היה משתחרר מיד בשילוב לD - וזה תחושה קצת יותר טובה, כאילו אתה לא הורס את הבלם כשאתה נותן גז. מצד שני, באיוניק הבלם לא מופעל לבד בהעברה לP; מחבר בעל קורולה מהדור האחרון הבנתי ששם זה כן קורה (לפני כיבוי המנוע).

ונזכיר את נעילת הדלתות האוטומטית בתחילת נסיעה ושחרורן בסופה (שוב באיוניק יתרון קטן בשליטה על ההגדרות של הנעילה והשחרור - בין שילוב הילוכים, מהירות, או כיבוי. בפיג'ו ההגדרה קבועה - ננעל במהירות נמוכה בתחילת נסיעה ומשתחרר כשאחת הדלתות הקדמיות נפתחות).

אם לא מוצא חן בעיניך איך שאני נוהג אז רד מהמדרכה

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, Fraysa כתב:

וכמובן, איך שכחתי: איתות דינמי. שלצערי, כל יצרן אחרי פולקסווגן העתיק /: 

למה לצערך? אין בזה דבר רע.

תעשיית הרכב בנוייה על העתקות אחד מהשני- אפשר גם לומר שכולם העתיקו מוולוו חגורות בטיחות, אבל זה מבורך כי כיום זה טוב לכל האוכלוסייה

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

• תוכן חדש...