Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח שהבנתי, נאמר על גולף 2015, אצלי הרכב 2017, ואם אני לא טועה היה לי גם ה FR180 שנת 2014, וגם שם לא היו כסאות חשמליים.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

בואו נעשה סדר:

ברכבים "חדשים" (BCM מדגם חדש יותר) זה מצריך כסאות חשמליים עם זכרון, מה שגם נותן "זכרון" למראה.

ברכבים "ישנים" (BCM מדגם ישן יותר) זה מצריך קידוד בלבד, גם אם אין להם את החבילה של המושבים עם הזכרונות.

לדעתי זה סתם טריק שיווקי של הקונצרן כדי לשמר את הפיצ'ר לרכבים עם רמת גימור גבוהה.

רכבים שהצלחתי לקודד את זה בהם בלי בעיה: גולף MK7, A3 8V, לאון 5F.

רכבים שלא הצלחתי לקודד את זה בהם: אוקטביה 5E, ארונה.

עריכה אחרונה על ידי Fraysa
  • אהבתי 1

2016 BMW M235i.

פורסם

בתקופת "אוטו" רוני אהרנוביץ' היה מתלונן מדי פעם במבחני דרכים שמערכת האוורור של המכונית לא מאפשרת להזרים אוויר חם לרגליים ואוויר טרי לפנים. לא יצא לי להתנסות במערכת כזו עד שבטיול לניו זילנד קניתי מאזדה 626 משנת 1982 שבה היתה מערכת כזו, וזה באמת נהדר.

מישהו יודע למה כבר אין מכוניות כאלה?

פורסם

משהו נחמד שעלה לי לאחר שצפיתי בסרטון של דאג דימורו על Cayenne GTS ישנה, אך קיים גם ברכבי קונצרן פולקסווגן ישנים כחדשים:

אם משאירים את האיתות לצד מסוים דלוק ומכבים את הרכב, הרכב יאיר את הפנס האחורי בצד ההפוך לאיתות.

הרעיון הוא שאם אתה מחנה ברחוב צפוף וחשוך והרכב שלך בולט, רכבים חוצים ישימו לב לרכב שלך יותר. 

עוד משהו נחמד בקונצרן: כאשר חיישן הגשם מזהה גשם בנסיעה לאחור, הוא יפעיל את הוישר האחורי כך שתוכל להסתכל בשמשה נקייה בזהירות. 

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

נזכרתי בעוד אופציה נחמדה ושימושית לקיץ הישראלי.

סגירה אוטומטית של כיסוי הגג הפנורמי במידה והוא נשאר פתוח במזג אוויר חם.

20220211_142302.jpg

עריכה אחרונה על ידי banji man
  • אהבתי 2

S60 Rdesign

פורסם
לפני 3 שעות, Fraysa כתב:

עוד משהו נחמד בקונצרן: כאשר חיישן הגשם מזהה גשם בנסיעה לאחור, הוא יפעיל את הוישר האחורי כך שתוכל להסתכל בשמשה נקייה בזהירות. 

קיים ביונדאי.

פורסם (נערך)

לא יודע למה אף אחד עוד לא ציין את זה- הגה קטן ברכבי פיגו.

זה כלכך הרבה יותר הגיוני, בחיאת למה בסופר מיני צריך הגה שלא יבייש אוטובוס?

בעיניי אפשר להקטין אפילו קצת יותר ממה שפיגו עשו, אבל הם עשו צעד בכיוון הנכון, מה גם שזה נותן תחושה הרבה יותר ספורטיבית

עריכה אחרונה על ידי ik3
  • רעיון טוב! 4

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

מאידך, יש דברים טריויאלים שלא קיימים וזה משגע אותי - יונדאי i20 ללא תאורת תא נוסעים באמצע הרכב רק לנהג ולנוסע. אורות רוורס רק בצד אחד. העדר סגירת חלונות אוטומטית עם נעילת הרכב. למה? למה?

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 8 שעות, Fraysa כתב:

כאשר חיישן הגשם מזהה גשם בנסיעה לאחור, הוא יפעיל את הוישר האחורי כך שתוכל להסתכל בשמשה נקייה בזהירות

בקקטוס עשו דבר פשוט, אם הוישרים עובדים אז האחורי יתחיל לעבוד גם הוא בשילוב לרוורס. ככה אפשר לבצע את זה גם כשאין חיישן.

פורסם

יש את זה גם אצלי.  אני לא אוהב את הפטנט הזה. 

בבקרים, בזמן שאני יוצא מהחניה ברוורס אני בד"כ מנקה את החלון הקדמי ואז המגב האחורי נכנס לפעולה על חלון מלא חול ללא מים, מלווה ברעשי חריקה.   

עם הפטנט הזה אני צריך לזכור לנקות קודם את החלון האחורי לפני הקדמי. 

• אהבתי 1

S60 Rdesign

פורסם
לפני 14 שעות, Coro כתב:

מאידך, יש דברים טריויאלים שלא קיימים וזה משגע אותי - יונדאי i20 ללא תאורת תא נוסעים באמצע הרכב רק לנהג ולנוסע. אורות רוורס רק בצד אחד. העדר סגירת חלונות אוטומטית עם נעילת הרכב. למה? למה?

התשובה בגוף השאלה. 

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני 15 שעות, Coro כתב:

אורות רוורס רק בצד אחד

אור רוורס זה תא תמיד בצד אחד?

צד שני זה אור ערפל (שאסור בשימוש בארץ)..

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא רק שזה מותר, זה חובה שיהיה ברכב. אין רכבים בלי אור ערפל אחורי.

אסור להדליק את זה שאין ערפל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...