Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 18 דקות, Derish כתב:

זה מיקום מד המהירות הדיגיטלי במרכז תא הנוסעים במקום מול הנהג (נעשה בהמשך גם בסיטרואן C4, בטויוטה יאריס, במיני, ועוד).

זה נעשה עוד הרבה לפני, דוגמא מוכרת זו המיני הקלאסית שהוצגה ב 1959.

2f896212b0238a0c6335fdb25430b75e.thumb.jpg.3bda9a683b33ad6ed4a712ce5b1cca03.jpg

אבל שם זה נעשה בבירור בשביל להקטין את כמות השינויים בין גרסת הגה ימני להגה שמאלי.

בשלבים מאחרים יותר באותו דגם לוח השעונים עבר למקום סטנדרטי מול הנהג. 

מעניין אם זה היה השיקול גם במכוניות אחרות שהזכרת עם לוח שעונים במרכז...

• מעניין 1

פורסם
בתאריך 3.3.2023 בשעה 13:36, harhanegev כתב:

מתנצל אם כבר הוזכר:

יונדאי i-20, פס עם סקוצ' לרתימת דבר מה בתא המטען.

שימושי מאוד בקניות עם נפח קטן.

אתה צריך שלקניות יהיה סקוטש שאפשר לחבר אליו ?

פורסם

כל אריג נצמד לסקוטש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
לפני 48 דקות, cohen motor 377 כתב:

פורד פיאסטה, מקום לתפוס את האווזם של החגורה

נראה כמו דבר מיותר לחלוטין, מה הבעיה שזה יתלה על הפלסטיק הזה שיש בחגורות?

seat-belt.jpg.668b0a311d6ace376ac223610c9bed69.jpgimages.jpg.6249e2b4d0a9d7895fe447c5f75de9c5.jpg

פורסם

אולי היתה לזה משמעות לפני שנכנסו לשימוש חגורות קפיציות. כיום אין למתקן כזה שום משמעות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא מכיר את הפיאסטה אבל אני די בטוח שמדובר על המושב האחורי.

ואז יש הרבה רכבים שבזמן קיפול המושב החגורות מפריעות וצריך להזיז אותן הצידה ולהחזיק, זה נועד לתת פתרון לבעיה הזאת.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 39 דקות, amosbmw כתב:

ואז יש הרבה רכבים שבזמן קיפול המושב החגורות מפריעות וצריך להזיז אותן הצידה ולהחזיק, זה נועד לתת פתרון לבעיה הזאת.

מעניין. יש גם כאלה שהחגורה יורדת מהגג אני לא זוכר אך זה ניראה בדיוק אבל אולי זה גם עוזר לקיפול או למשו

פורסם

בסוזוקי קרוסאובר שלי החגורה האמצעית במושב האחורי אכן יורדת מהגג - יש לה שני אבזמים, וניתן לגלול אותה לתוך התקרה.

פורסם
לפני 3 שעות, Night Driver כתב:

אתה בטוח שזה מהמפעל ולא איזה ילד משועמם תקע אותו שם?

קניתי את הרכב הזה לפני חצי שנה בערך, ולפני פסח הלך לו המנוע ומאז ועד אתמול הוא ישב במוסך מורשה איציק ודיצר מאזדה פורד,

אז אתמול כשלקחתי את הרכב, אני פתאום שמתי לב לזה, והסתכלתי לראות אם יש גם בצד השני, וראיתי שיש, אז אמרתי אמרתי בא נראה אם זה באמת מה שאני חושב, וואלה זה באמת לזה.

לפני שעתיים, amosbmw כתב:

אכן כן.

פורסם

תפעול חלונות ודלתות באלכסון לגיה נוחה יותר.

image.thumb.png.94b016482e73f9f501328261c3b34bf8.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

איפה אצלך של החלונות האחוריים?

עריכה: נזכרתי שיש לך 2 דלתות.

כשיצאה הגולף מארק 6 כתבו מאמרים שלמים על זה שבאלכסון הלחצני חלונות נוחים יותר, ואז במארק 7 החזירו אותם למטה....

אני החלפתי את המארק 5 ישר למארק 7 כך שלא זכיתי לנסות.

PXL_20230606_191054881.jpg

עריכה אחרונה על ידי amosbmw

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בוולוו שהיתה לי, הידיות לפתיחת הדלת מבפנים היו משולבות בתוך משענת היד שיש בדלת. זה היה מבחן אינטליגנציה קטן לכל מי שמנסה לצאת בפעם הראשונה מהרכב אבל אחרי שעברתי לאוטו עם ידיות סטנדרטיות והילד שלי פתח את הדלת שלו באמצע הנסיעה, הבנתי למה הם עשו את זה בצורה הזאת. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במגאן 2001 המתגים לחלונות אחורה היו כביכול מאחורי המישענת יד באמצע האוטו

בג׳מפי 2006 הם בגג ליד המראה האמצעית-אתה יכול להגיד לנוסע לידך תיפתח לי חלון

• תוכן חדש...