Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש טנדר (לא משנה חברה נכון לעכשיו), מודל בין 88 ל-94, במחירים סבירים, לעבודה מלוכלכת בענף האיטום.

מישהו מציע, או מכיר מישהו שמציע, או יכול לקשר אותי למקום שבו אוכל למצוא רכב דומה?

בתודה, הרצל.

פורסם

ממליץ בחום על טויוטה היילקס, סוס עבודה , זול לאחזקה, אמין בטירוף ומחזיק שנים, גם אם שוחטים אותו.

פורסם
מקום מסויים אין לי, אבל המלצה חמה

טנדר של סובארו, פשוט סוס עבודה@!!!!

תומך, מניסיון פשוט אין מה שיעצור את הרכב הזה.

זה אחד הרכבים היחידים שצריכים רק דלק וגם זה יותר מדיי בשבילם.

פורסם
שלום, אני מחפש טנדר (לא משנה חברה נכון לעכשיו), מודל בין 88 ל-94, במחירים סבירים, לעבודה מלוכלכת בענף האיטום.

מישהו מציע, או מכיר מישהו שמציע, או יכול לקשר אותי למקום שבו אוכל למצוא רכב דומה?

בתודה, הרצל.

פתוח או סגור ?

בנזין או דיזל ?

במחירים של 10-15K שקול סובארו טנדר, רנו אקספרס ואולי גם מיצובישי L200... במידה והתקציב שלך גדול יותר, נסה לחפש טנדרונים חדשים יותר (היילוקס למשל) ואם אתה לא צריך ארגז פתוח, שקול גם את הברלינגו ממודלים נמוכים יותר.

קח בחשבון שב 99% מהמקרים הטנדרים הללו נמכרים במחירים רחוקים להחריד מהמחירון, כך ששום דבר כאן הוא לא תורה מסיני. תתמקח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מה התקציב שלך?
בערך 8K

ובאיזה אזור בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

באיזור המרכז אבל אין לי בעיה לקנות בהזדמנות מכל איזור בארץ.

פתוח או סגור ?

בנזין או דיזל ?

איציק

לא משנה פתוח או סגור, אבל אני צריך בנזין בגלל התקציב הדל שלי. זה יהיה אוטו דיי זמני.

תודה לכולם, עכשיו אני רק צריך מקומות או אנשים שמוכרים. ד"א, חיפשתי גם רכבים מעוקלים אבל לא ממש מצאתי, מישהו מבין בנושא ויכול לעזור לי?

פורסם

ב8K יש לך 3 אפשרויות: 1.סקודה פיקאפ/טנדר.

2.רנו אקספרס משנתון נמוך.

3.סיטרואן C-15.

משלושתם הייתי הולך על האקספרס,חלקי חילוף בשפע יותר אמינה משתי המתחרות,אם אתה חייב ארגז פתוח אז יש לך רק את הסקודה פיקאפ.

זאת דעתי בכל אופן,אבל בהצלחה.

פורסם
ב8K יש לך 3 אפשרויות: 1.סקודה פיקאפ.

2.רנו אקספרס משנתון נמוך.

3.סיטרואן C-15.

משלושתם הייתי הולך על האקספרס,חלקי חילוף בשפע יותר אמינה משתי המתחרות,אם אתה חייב ארגז פתוח אז יש לך רק את הסקודה פיקאפ.

זאת דעתי בכל אופן,אבל בהצלחה.

גם ל C15 יש חלקי חילוף בשפע... בניגוד לרכבים פרטיים "אקזוטיים" ישנים שקשה להשיג עבורם חלקי חילוף, לרוב הטנדרונים הישנים אין את הבעיה הזו.

טנדרון ב 8K שח שלא יכניס אותך להוצאות זה הימור דיי גדול שצריך לקחת אותו בחשבון... בכל מקרה לחפש היטב ולא להתפשר כי הפשרה עלולה לעלות ביוקר לאחר מכן.

לדעתי האישית יהיה קשה מאוד עד כמעט בלתי אפשרי להשיג טנדרון כזה שמור ומטופל, לכן חייבים לקחת בחשבון הוצאות מוסך על בלאי ואחזקה לקויה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...