Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ניסן טידה 2009 בימים הקרים כשאני מפעיל את המנוע קשה לו יש רעידות ואם אני ישר מעביר לנסיעה המנוע נכבה אני צריך להמתין דקה או 2 

האם זה נורמלי או שזה מראה על בעיה כל שהיא .ואם כן מה זה אומר ?

פורסם (נערך)

יש ענין להמתין עד שהמנוע מתחמם במצב עבודה ? פעם שמעתי שזה לא בריא לרכב  שישר מתחילים נסיעה מישהו יודע משהו בעניין ? 

עריכה אחרונה על ידי חושב טוב
פורסם

תמיד צריך להמתין כדי שהמנוע יתחמם והשמן במנוע ובגיר יזרום בכל המערכת.

לגבי כיבוי המנוע ניראה שהמצב לא תקין, שמניעים שהמנוע קר הסלד צריך להיות גבוה יחסית וככל שהמנוע מתחמם הסלד יורד.

מה הסלד של המנוע שהוא קר בהנעה?

פורסם
לפני 15 שעות, levy כתב:

ניראה שהמצב לא תקין, שמניעים שהמנוע קר הסלד צריך להיות גבוה יחסית וככל שהמנוע מתחמם הסלד יורד.

לפני 15 שעות, levy כתב:

מה הסלד של המנוע שהוא קר בהנעה?

האמת כבר מכרתי את הרכב כך שאני לא יכול לבדוק את הסלד  אבל יש לי נקיפות מצפון שמכרתי לו משהו לא תקין .הוא לקח את הרכב לבדיקה לפני קניה ולא מצאו משהו רציני חוץ מדברים שבשיגרה

• תוכן חדש...