Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיגו 306 קבריולט 2.0L

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקווה שזה בסדר מקפיץ שרשור ישן שפתחתי בזמנו ולא רצתי סתם לפתוח חדש.

חבר שלי רכש בשנים שעברו 206CC ו307CC אבל עדין נשארה לו אהבה ל306 קבריו.

השבוע צצה לו מודעה באינטרנט לפיגו 306 קבריולט שנת 2000 מנוע 2.0 גיר אוטומט? היו בשנים האלו גיר אוטומט?

לפי המודעה יש לרכב 300 אלף ק"מ.

השאלה כזאת,300 אלף זה יחסית הרבה לרכב שנת 2000? הרכב סך הכול יד2 והמחיר שדרושים הוא מחירון 15.5.

תודה רבה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

חבר שלך כבר רכש שני פז'ו נפתחות כך שקשה לי לחשוב על מישהו שבקיא יותר ממנו בעניין הזה.

לגופו של עניין לדעתי רק מישהו עשיר ו/או חובב רכבי אספנות צריך להכנס להרפתקאה הזו.

לחוץ על נסיעה באויר פתוח? שיקנה דו"ג.

פורסם

הוא בקיא בפיגו עם גג קשיח וקצת ק"מ יותר נמוך מה306 הזאתי.

הוא לא לחוץ לנסיעה באויר פתוח אלא חובב הדגם נטו.

פורסם

לשאלתך . כן היה אוטומט. 300000 זה הרבה לכל רכב. אבל כמו שאתה מבין זה מאוד תלוי במצבו וברמת הטיפול. לא נראה לי שמתאים בתור רכב ליום יום . אבל עם הוא מתייחס לזה כמו רכב אספנות דהיינו הרבה התעסקות ומעט נסיעות הרכב יכול להתאים. שוב בלי לראות את הרכב לא ניתן לומר כלום . יש מצב שזה גרוטאה בלי גג ויש מצב שזה רכב שמור ומטופל.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

תודה. הוא מחפש כזה רכב לטווח ארוך לא מאמין עד לאספנות אבל לטווח ארוך.

הנסועה שלו היא גם די נמוכה עבודה,סידורים לא עובר 15 ק"מ ביום בקושי.

הרכב עצמו שמור ומטופל.

• תוכן חדש...