Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיטרואן קקטוס 2018, עדיין באחריות יבואן.

לפני כשבוע עפה אבן קטנה על השמשה וסדקה אותה. הסדק מתחיל לגדול והחלפת השמשה בלתי נמנעת.

לרכב ביטוח מקיף שכולל ביטוח שמשות באילן קאר גלאס המקנת החלפת השמשה לחלופית ללא עלות.

מבדיקה שעשיתי עם לובינסקי, במידה ואבצע את ההחלפה שלא במוסך מורשה יבואן, אפגע באחריות הרכב בכל מה שקשור ישירות או בעקיפין להחלפת השמשה (איטום, רעשים, או כל דבר שיכול להיגרם כתוצאה ישירה או עקיפה מהחלפת השמשה).

באפשרותי להפעיל את הביטוח ולהחליף את השמשה במוסך מורשה יבואן אך הדבר יגרור תביעת ביטוח ועלייה בגובה הפרמיה (ברשותי סעיף של ביטול השתתפות עצמית).

חשוב לציין כי אין לי דרך להעריך מה תהיה העלייה בגובה הפרמיה.

באיזו אפשרות תציעו לי לבחור?

תודה מראש,

איציק

פורסם (נערך)

אתה בטוח שהביטוח מסכים לשים לך שמשה מקורית לרכב בן 3 אפילו שעוד באחריות ?

אני כבר חודש סוחב סדק,רכב 2019 שעבר 100K אחריות,שבגלל שלאף אחד מהסביבה לא היה חומר רסין בשלוף,שהיה יכול לפתור את התפשטות,הסדק התפתח לרמה שלא בר תיקון.זה בתחתית שמתחיל לעלות הצידה,לכן לא כזה לחוץ לי,וגם לא רציתי במזג אוויר גשום לעשות,אבל מכל הבירורים שעשיתי,דרך ביטוח שמשות מיליון אחוז תחליפי,וגם המוסך דילר משתמש בשירותים שלהם,ורק עד שנה חייבים לשים מקורי בכל מקרה.
וואלה אבדוק אופצית תביע אם כן,אצלי לא כזה רלוונטי ייקור פרמיה.

אצלי השיקול,לחזור לרמת יצרן,חיישן גשם ומצלמה תקינה כי אני מרבה להשתמש ACC,ומכיר את הסנדלרות בתחום !

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
פורסם

אם תפתח תביעת ביטוח יהיה לך הרבה יותר חופש החלטה.

לדוגמא- תוכל לזמן שמאי מטעמך (מבדיקה שעשיתי, הביטוח מכסה כמעט את כל העלות של הבאת שמאי פרטי) ואז תוכל לברר איתו את כל הפרטים.

ע״פ המוקדנית בחברת הביטוח, במידה והשמאי קובע שיש צורך להחליף לשמשה מקורית זה מה שייעשה.

• תוכן חדש...