Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין הצורה של 2013-2016

או הצורה של 2016 ואילך

מה ההבדלים, מה עדיף? מ 2016 ואילך אני יודע שיש יותר מערכות בטיחות ומסך טאצ

מה לגבי נוחות הנסיעה ושאר דברים?

פורסם

לגבי השאר אין ממש הבדל. אותו רכב בדיוק, לטוב ולרע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

עשיתי בדיקה ואני מתקן את עצמי התיבה נשארה רציפה, באופן אישי הרגשתי שהתיבה פחות מהססת ביציאה מהמקום, זה מה שגרם לי לחשוב שתיבת ההילוכים הוחלפה. 

הניסיון שלי יותר משמעותי עם שנתון 13, התיבת הילוכים מאוד פוגמת מבחינתי. 

לשאלת פותח השרשור השינויים הם בעיצוב, באבזור הבטיחות ובפנים הרכב הרכב מרגיש יותר איכותי.

עריכה אחרונה על ידי daniel204

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, daniel204 כתב:

לדעתי ההבדל הכי משמעותי זה החזרה לתיבת הילוכים פלנטרית במקום רציפה.

התיבה בקורולה הייתה ונותרה רציפה. ולגבי התיבות הרציפות, בנסיעה רגועה מדובר באחלה של דבר. הן מציבות את המנוע על סל״ד נמוך, מה שתורם לשקט ולצריכת דלק טובה.

עריכה אחרונה על ידי imprezadude
פורסם

אתה בהחלט צודק, ערכתי את התגובה. 

אני פחות מתחבר, התגובה ביציאה מהמקום איטית, הרכב רועש מאוד בהאצה שזה אגב לא זכור לי בקורולה 17 לדעתי כן היה איזשהו שיפור בתיבת ההילוכים אבל אין לי כרגע שום מקור לזה, כך אני הרגשתי.

בקורולה ובאאוטלנדר זה מאוד מורגש הרעש בהאצה, דווקא בקשקאי הישנות זכור לי שהמצב יותר טוב.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

גם אני פחות מתחבר, מבין האוטומטיות (שאני לא אוהב בהגדרה) אני מעדיף את הפלנטריות. ועדיין, בנסיעה רגועה רציפות הן מאוד נעימות בעיניי. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...