Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן 

היה פקק באמצע כיכר. רכב לפני בלם לפני מעבר חצייה. אבל עדיין בתוך כיכר, בלמתי אחריו 

ואז הוא נתן גז אני חשבתי יאלה נוסעים ואז שוב בלם. ואז נכנסתי בו .

במקרה זה מישהו שאני מכיר, רק צלמנו את הנזק והמשכנו לדרכנו.

לי נשבר כל החלק הימני של הרכב. פנס וכל הברסחים נכנסו קדימה עד המנוע. סידרתי את הכל אצל מישהו לבד.

אצלו נפל החיישן רוורס וסדק קטן בטמבון איפה שהחיישן.

מה קורה במצב שלי ? יש לי צד ג' .

הוא מצידו הלך לאיזה מוסך ואמר לי שהחלפת טמבון כולל עבודה ומעמ 2345 משהו כזה.

ויותר מאוחר יגיד לי כמה עלות נקודת שריטה שיש.

הרכב שלו הונדה crv 2010 . 

בעיני לא ראלי לשלם כרגע את המחיר . שגם קיבלתי הצעה נמוכה מאוד אצל מוסך אחר 

וגם שילמתי 1500 קל לסידור המכות אצלי.

מה קורה איתי עכשיו? 

לשלוח לו את הביטוח ויתבע לי את הצד ג?

הוא בגישה מאיימת כל רגע אין לי עם זה בעיה.

רק הבעיה . הפרמייה שלי תעלה לתמיד כל שנה או שיש הגבלה. וגם בכמה אחוז?

אגב אני אתן לו לשבור את הראש לבד ואני אמשיך בשלי לחברת ביטוח תדבר איתי?

ותגיד לי שאני צריך לשלם לו דמי השתתפות או שאני לא צריך? /  או שהוא ישלם את הדמי השתתפות ורק אני אשלם פרמייה גבוה?

אשמח לעזרה דחופה 

תודה

IMG_20211119_121054.jpg

IMG_20211119_121032.jpg

IMG_20211119_121011.jpg

IMG_20211119_121005.jpg

פורסם

סביר להניח שלא כדאי לך להפעיל את הביטוח אבל בשביל לדעת בוודאות אתה צריך לדעת מה העלות הכוללת של התיקון, מה גובה ההשתתפות עצמית שלך, ואם ובכמה התביעה תייקר לך את הביטוח (תבדוק עם חברת הביטוח. בד"כ זה ל3 שנים).

אם אתה אשם (ועל פניו נראה שכן), אתה משלם השתתפות עצמית וגם סופג את עליית הפרמיה.

לגבי פער המחירים בין המוסך שלו לשלך, אם אתה יכול לבקש ממנו יפה שיבדוק במוסך שלך, מצויין. אם לא, לענ"ד לא תמצא דרך לשלם פחות מההצעה שהוא נתן לך, אבל אולי אני טועה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...