Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב עד 80,000 ₪

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש המלצה למכונית אוטומטית לנסיעה יומית מתל אביב לירושלים ובתוך הערים. חשוב לי שזה יהיה רכב אמין שאינו מצריך הרבה טיפולים, חסכוני בדלק, ושלא ידשדש בעליות – כלומר שיוכל לעשות את כל הדרך הלוך וחזור בגבול המהירות החוקית. מבחני ריסוק ובטיחות לא מעניינים אותי והאביזר היחיד שחשוב לי ברכב זה מזגן.

תודה מראש.

פורסם

כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב?

הייתי בודק יונדאי איוניק או קיה נירו  ( שני הרכבים היברידיים ).

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 11 דקות, Kooper כתב:

יש העדפה לסגמנט מסוים?

אין לי העדפה. כל מכונית שעונה על התנאים מקובלת.

לפני שעתיים, vladclar כתב:

כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב?

הייתי בודק יונדאי איוניק או קיה נירו  ( שני הרכבים היברידיים ).

אני בלבד. לפעמים גם חבר מהעבודה (כנוסע לא כנהג).

האם יש עדיפות לשנתון מסוים? מבדיקה ביד2 לא ראיתי שיש הרבה מכוניות איוניק או נירו במחיר שלי עם קילומטרז' נמוך. 

פורסם

הייתי ממליץ לך על המאזדה 2.

רמת אזבור דינמיק (לא אקטיב, מפאת בטיחות).

בתקציב כזה, תוכל למצוא אחת שמורה.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

דווקא נירו ואיוניק בעיקר הנירו ירגישו מאוד חלשות בעליות לירושלים אלא אם תתקוף את העליה כשיש לך מספיק סוללה טעונה. 

גם אם אתה נוסע לרוב לבד עדיף רכב סופר מיני כך תרוויח שנתון גבוה יותר, ממליץ על מאזדה 2 שהוצעה, רנו קליאו 1.3 טורבו, אם צריכת הדלק משפיעה יותר על ההחלטה מביצועים טויוטה יאריס היברידת נכנסת בתקציב תהיה חסכונית מאוד.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אין לנירו או איוניק בעיה עם ה'עליות של ירושלים' והן יהיו נוחות יותר מאשר מכוניות בקטגוריית הסופר-מיני

פורסם

השאלה אם אתה כותב מניסיון? 

נירו בוודאות בעליות לירושלים אם לא מאמצים את המנוע הרכב עולה ב70-80 קמש, הסוללה מתרוקנת בעליה ויש תחושה כאילו נגמר לרכב האוויר.

אני מניח שהאיוניק דומה אבל מהניסיון עם איוניק במישור היא סיפקה ביצועים סבירים+,

אני לא יודע אם בעליות ארוכות היא מתאמצת כמו הנירו. 

ועדיין אני לא מבין למה אדם שנוסע לבד ברכב צריך נירו גמלונית עם מושב נהג שלא מעט מתלוננים עליו במקום ללכת על סופר מיני שתהיה יותר קומפקטית ומן הסתם באותו תקציב משנתון גבוה יותר.

פורסם

אם יש מושב הנהג שמתלוננים עליו בכמויות ,  זה של טויוטה יאריס. יאריס היברידית הרבה יותר חלשה בעליות מאשר נירו/ איוניק. גם אוריס היברידית יותר חלשה מאשר נירו/ איוניק. לכן לא ברור לי מול איזה רכב חסכוני אתה משווה צמד קוריאניות היברידיות.

מאזדה 2 יכולה להתאים, אבל היא לא חסכונית בדלק. בנסיעות בכבישים פתוחים רכב בגודל של איוניק מרגיש יותר בטוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני כשעה, vladclar כתב:

אם יש מושב הנהג שמתלוננים עליו בכמויות ,  זה של טויוטה יאריס. יאריס היברידית הרבה יותר חלשה בעליות מאשר נירו/ איוניק. גם אוריס היברידית יותר חלשה מאשר נירו/ איוניק. לכן לא ברור לי מול איזה רכב חסכוני אתה משווה צמד קוריאניות היברידיות.

מאזדה 2 יכולה להתאים, אבל היא לא חסכונית בדלק. בנסיעות בכבישים פתוחים רכב בגודל של איוניק מרגיש יותר בטוח.

המלצתי לשואל על מאזדה 2 שיש לה צריכת דלק טובה בבינעירוני ומנוע שמספק ביצועים לא רעים בכלל או רנו קליאו 1.3 שתאכל את העליות בלי מאמץ, צריכת דלק מעולה ונוחות טובה. 

לרכוש ב80 אלף שח איוניק 17-18 יוצאת ליסינג מול קליאו 20' לאדם שמתכנן להיות לבד ברכב, הייתי מעדיף את הקליאו.

שים לב שרשמתי על היאריס רק במידה וצריכת דלק חשובה לשואל יותר מביצועים.

פורסם

בלי קשר לסוג הרכב שייבחר, כל הקטע של "העליות של ירושלים" זה קצת Overrated לדעתי, אנשים עושים מזה סיפור גדול מידי. באחת הפעמים עליתי לירושלים עם שברולט ספארק 2016 מנוע 1.4, היא עפה את "העליות" בלי יותר מידי בעיות, לא מאמין שלאיוניק או נירו או אוריס תהיה איזושהי בעיה, גם אם הסוללה נגמרת. לאנשים יש פחד מללחוץ כשצריך?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...