Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז לא צריך לחלוט לו את הרכב. הוא הפרסומת האולטימטיבית למה הפשע לא משתלם.

• אהבתי 2
  • מצחיק 10

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

אז לא צריך לחלוט לו את הרכב. הוא הפרסומת האולטימטיבית למה הפשע לא משתלם.

וולטר ווייט נהג בפונטיאק אזטק להזכירך.

הביג בוס שלו (גאס פרינג) נהג בוולוו סטיישן.

עבריין בכיר טוב ירצה לשמור על פרופיל נמוך.

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 11 שעות, ac cobra כתב:

בארה"ב זה נהוג.. בארץ.. הניידות כבר לא עומדות בעומס עקב כך ששנתיים לא היה תקציב ולא היה רכש חדש

הלוואי שהיינו רואים בארץ Instant Karma מהסוג הזה... יש לי השערה שדברים מהסוג הזה קורים בסבירות גבוהה יותר במדינות בהן קיימת הוצאה להורג 😆 ולרשויות יש הרבה כוח ומעט טולרנטיות. באמת מסוג הדברים שרואים בארה״ב (ויש לזה גם צדדים רעים בשפע... כמו אזרחים שמוצאים את עצמם ללא סיבה ברורה מול שוטר עצבני שמכוון לעברם גלוק דרוך).

אנחנו יכולים להיות רגועים - עם מערכת המשפט שלנו, ו״שומרי הסף״, והאינפלציה בעורכי דין, ויפי הנפש למיניהם - דברים מהסוג הזה לא נראה בישראל לעולם... 😅

Toyota runX 2006

Toyota Corolla Cross Adventure 2022

פורסם
לפני שעתיים, vadim6385 כתב:

הביג בוס שלו (גאס פרינג) נהג בוולוו סטיישן.

עבריין בכיר טוב ירצה לשמור על פרופיל נמוך.

עד שיגיעו לדרגה בכירה שתזכה אותם ברכב שכור, העבריינים בדרג הביניים רוכבים על טי-מקס (רצוי שחור) ומתחת לקסדה כובע של נייק.

פורסם

תלוי  מאוד בשנת 2015, חולטה R8 שבמהלך כל שנת 2014 הייתי שייכת לתושב איבטין (אני בכוונה לא רושם עבריין) מעולם לא ידעתי במה עסק, למרות שהיה נראה שבדברים לא מלוכלכים.

היה לקוח קבוע שלי כשקנה את האוטו אני בתור ילד התלהבתי נורא וביקשתי ממנו סיבוב ( עד היום אני זוכר את זה, תהרגו אותי היום לא הייתי לוקח סיבוב על סוזוקי אלטו אם אין ביטוח, אבל בתור ילד אחרי צבא זה סיפק לי כנראה איזה יצר רגעי)

כמה חודשים אחרי שמעתי שהוא בכלא מחבריו, והרכב הופיע לאחר מכן במכרז של רכבים מחליטה (אפילי היה עליו פוסט בפורום אם אני זוכר נכון...).

כאחד שהכיר את הבעלים שהחליף רכבי יוקרה כמו גרביים...

לא היה מפריע לי לרכוש בכלל...

השאלה מי יכול להחזיק היום R8 מזדקנת?

לנושא אחר, את נעימת המנוע והמשיכה מלמטה עד למעלה לא אשכח, נהגתי על רכבי יוקרה במהלך השנים, אבל הR8 זה חוויה שלא אשכח

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, vadim6385 כתב:

הוא קנה לעצמו c300 ולבן שלו צ'אלנג'ר חדשות מתישהו באמצע. מה שווה כל הכסף הזה אם אתה לא יכול להנות ממנו? 

• מעניין 1

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

מה שווה כל הכסף הזה אם אתה לא יכול להנות ממנו? 

המשפט מוטיבציה השני ששאבתי מהסדרה הזאת זה "הדבר היחיד שיותר גרוע מג׳ימי, זה ג׳ימי עם תואר".

זה אחד הדברים שדחפו אותי ללמוד הנדסה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 19 שעות, zaf כתב:

ידידה טובה נוהגת כבר שנים על לנדקרוזר קצר שחור שהיה שייך לעבריין שכבר איננו עימנו כמה שנים. הרכב כבר לא צעיר אבל זוכה "לכבוד רב" בכל מקום אליו היא מגיעה 😂

לטענתה, העולם העברייני מכיר את כלי הרכב של "בכיריו" ולכן חלקם מתנייד ברכבים שכורים. אלו שמחזיקים ברכבים מפוארים מצויידים באמצעי הגנה שלא כדאי לסוחר לקנות ולפרק על מנת למכור "בשוק החופשי". 

לא כל רכב מחולט שייך ל"דמות בכירה" , רק שלא ניתן לדעת מי הבעלים המקורי. 

לא בטוח, בתור אחד שנוסע על בנצית שחורה ובדרך כלל שם האוס או טרנס במערכת האודיאו אני זוכה ללא מעט כבוד על הכביש או בפקקים🙂 ולא, היד הראשונה של הרכב הייתה שייכת לרו"ח...

מזכיר לי שחיפשתי את ה C240 השנייה בשבילי אשתי לפני 15 שנה מצאתי אחת ממוגנת ירי מאדם פרטי (לא שאלתי למה ואיך...), מאוד מפתה אך התוספת משקל הזו למנוע חלש סירסה את הרכב כך שוויתרתי עליו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, vadim6385 כתב:

המשפט מוטיבציה השני ששאבתי מהסדרה הזאת זה "הדבר היחיד שיותר גרוע מג׳ימי, זה ג׳ימי עם תואר".

מזל שלא עשית תואר במשפטים.

פורסם

בכל הסדרות האמריקאיות יש מסרים שהפשע לעולם אינו משתלם. אנטי "רשע וטב לו" תמיד מגיע יומו.

לעיניין רכשת רכב מחולט. לו רק בגלל פוטנציאל ההסתבכות כל עיסקה גם כזו במחיר "מציאה" לא שווה את ההימור.

לדעתי תמיד כדאי לרכוש רכב מבעל הרכב עם הסטוריה ידועה ולאחר בדיקה. רכישה ממכרז או כונס נכסים לא מאפשרת בדיקה נאותה והמחיר לא מגלם את הסיכון.

רכשתי כבר רכבים ממינהל הרכב (משטרה ומשרד הפנים) כלים שהיו מתועדים ותקינים . המניע היחיד לרכישה הוא גיבוי קרוב של החברים במוסך. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 9 דקות, zaf כתב:

רכשתי כבר רכבים ממינהל הרכב (משטרה ומשרד הפנים) כלים שהיו מתועדים ותקינים

איך עושים דבר כזה? במכרז לפי הצעה, או שהכל תפור שם?

משתדל לעזור

פורסם

חבר עוסק בזה הרבה שנים. אין סיכוי לזכות ביחידה בודדת. מגישים עשרים הצעות על רכבים שונים וזוכים על פי רוב ב"חבילה" שכוללת למשל כמה גרוטאות לפרוק שמשמשות כתורמות חלפים . לדוגמא, יונדאי I20 ,  כ 10 יחידות במצב טוב, קילומטרז' סביר ( כ 150K) ועוד 3 אחרי תאונות צד ואחור.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

בבקשה 
https://merkava.mrp.gov.il/carpub/index.html#/Tenders/Recent

הנה רכב לדוגמא - https://merkava.mrp.gov.il/carpub/index.html#/Tenders/Recent/2021-204/315

הגשה - blob:https://merkava.mrp.gov.il/8bde63ff-0bf6-4f71-b2d5-37d92c3fbc4b

עריכה אחרונה על ידי zaf
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 20 שעות, vadim6385 כתב:

יש לך גם קרוואן היום?

• תוכן חדש...