Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל עכשיו שהגיע הזמן אני מגלה שמחיר חידוש האחריות על הסוללה עלה ל 400 שקלים ובנוסף גם עלויות בדיקה נוספים!

אז חיפשתי משהו אחר. התעניינתי בקיה נירו היבריד אבל שמתי לב שהיא מגיעה עם גיר DSG אז ויתרתי

ועכשיו אני מבולבל. רציתי לחסוך בעלות  הדלק  אבל ראיתי שחסכון זה משלמים מאוחר יותר ברכבים ה"מתוחכמים" כאילו.

נראה לי אלך על רכב רגיל עם גיר אוטומט רגיל אם בסוף זה יוצא אותו דבר.

או שפיספסתי משהו?

פורסם

השאלה לכמה זמן אתה מתכוון להחזיק את הרכב, כמה אתה נוסע? והאם מדובר ברכב חדש או משומש?

רכב היברידי לא יהיה נכון לרכישה לכל אחד במיוחד לאלה שלא נוסעים הרבה, וכרכב משומש צריך לקחת בחשבון שיש הרחבת אחריות שגם מוגבלת ועלות סוללה תגרע בכל מה שתוכנן על חיסכון בדלק,

רכב עם מנוע רגיל וגיר אוטומטי רגיל פלנטרי יספק אמינות הכי גבוהה לטווח הארוך ללא כל ספק.

פורסם

הי. אני חדש כאן, אבל מכיר מקרוב רכבי פריוס - יש 2 במשפחה.

אם אתה מחזיק את הרכב למשך פחות מ 5 שנים זה ברב המקרים לא רלוונטי עבורך.

נניח שאתה רוצה להחזיק ברכב למשך 10 שנים, עדיין בהנחה שמישהו נוסע 15K לשנה, אני חושב ש 400 שח לשנת ביטוח, המסתכמים ל 2000 שח להחזקת רכב לתקופה של 10 שנים.

אני חושב שזה סכום זניח ביחס לעלות כוללת של אחזקת רכב למשך תקופה כזו (200 שח לשנה).

פורסם

ממתי קיה מגיעה עם dsg? יש איזה שת״פ שלא שמעתי עליו?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מבחינה כלכלית טהורה, ברור שהיברידי משתלם רק אם נוסעים הרבה. כמה הרבה?  תלוי כמובן מה צריכת הדלק בהיברידית, מה ברכב הבנזין החליפי ומה הקילומטרז'.
לגבי הגיר הדו מצמדי בנירו ואיוניק - כותבים שהוא פחות בעייתי מרוב הדו-מצמדיים כי לרוב כשזוחלים זה על מנוע חשמלי  והמצמדים לא נכנסים לפעולה. לא יודע כמה זה נכון.

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

הגיר ביונדאי איוניק וגם בקיה נירו הוא אכן רובוטי דו-מצמדי א-ב-ל מכיוון שעיקר הבלאי של הגירים הללו הוא בזינוק שנעשה רוב הזמן בכלי הרכב האלה באמצעות המנוע החשמלי, הבלאי לגיר במקרה הספציפי הזה הוא זניח לחלוטין.

DSG הוא שם מסחרי של קבוצת VAG ואינו רלוונטי לכלי רכבמיצרנים אחרים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

אתה קונה רכב ב90-150 אש"ח, וה400 האלה בשנה זה מה ששובר אותך?

אגב הם שווים כל שקל לדעתי, כי אם הסוללה הולכת זה 10 אלף. קרה להורים שלי בפריוס שהסוללה מתה אחרי 160 אלף, והוחלפה באחריות.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • רעיון טוב! 3

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...