Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
לפני כשעה, Mike808 כתב:

יצא לך לקרוא פעם ספר רכב בסעיפים שמתייחסים למערכות הבטיחות?

נו - לזה בדיוק התכוונתי. למרות שכווולם - כולל טסלה - מזהירים מפני הסכנות של הורדת העיניים מהכביש, יש לא מעט תאונות שנגרמות כתוצאה מזלזול מכוון של נהגים באזהרות הכתובות. מספיק חמור כדי לעודד חקירה רשמית בארה"ב.

לפני שעה, Mike808 כתב:

גם מי שנוהג באלפי רכבי השכרה צריך לדעת מה מותקן ברכב שהוא נוהג בו ולא לעלות עליו כאילו כלום ושום דבר

בוא נחזור לקרקע המציאות: אתה באמת רואה מצב שבו אנשים יתיישבו לקרא ספר הנחיות במקום לצאת כבר לדרך לפגישה החשובה או למלון המפנק??  זו בדיוק הבעיה של היעדר סטנדרטיזציה בנושא החשוב הזה.

לפני שעה, Mike808 כתב:

בתור מי שמסייע לאנשים שרוכשים רכב משומש או חדש דעתי היא שאתה צריך לעודד אותם לרכוש נכון, להבין מה מותקן ברכב שהם עומדים לרכוש, האם הם יכולים לרכוש רכב עם יותר מערכות בטיחות, ולהדגיש את חשיבותן של המערכות האלה

ואת זה בדיוק אני עושה. בלי להטיף, ותוך הדגשה שכמובן ההחלטה הסופית במה להשקיע נתונה בידי הלקוח. אני מנסה ללמד ולעשות קצת סדר בבלגן, תתפלא לשמוע עד כמה הידע של הלקוחות נובע כמעט באופן בלעדי מטקסטים של המפרסם, מבלי כל יכולת להבדיל בין מערכות שונות וביצועים שונים של יצרנים שונים.

כאמור - בהיעדר תקינה אחידה, אנחנו בתקופה הקשה והמבלבלת של תחילת המהפכה. לכן אני - באופן אישי - נותן חשיבות רבה יותר לנושא הבטיחות הפסיבית (תוצאות מבחני ריסוק הם דוגמא מצויינת לסטנדרטים אחידים) - אני מאמין שעדיף להתכונן לתאונה ש(כמעט) בטוח שתבוא, ולכן ממליץ לשים דגש על החלק הפסיבי שבהם - השרידות חשובה יותר מהמניעה. 

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

פורסם (נערך)

אף אחד לא חושב שכל מערכות בטיחות מיותרות. 

יש כאן בחירה בין שני רכבים ספציפיים, כל אחד עם חסרונות משלו. אחד שמור והשני עבר חיים קשים.

לא ניתנת אפשרות לבחור בין שני רכבים במצב זהה, כאשר אחד עם והשני בלי מערכות בטיחות

אחרי שגם יודעים מה דגם הרכבים,  אני אומר שלקנות פיאט 500x שעברו עליו חיים לא פשוטים (ומוסך כללי), זאת עלולה להיות חתיכת הרפתקה. 

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...